Razočaran sam na igru Arsenala, da se nisam okladio bilo bi mi drago što je Dinamo pobjedio ovako se jedem živ jer sam upravo pao sam na Dinamu za 66€. Nikada im ovo neću oprostiti.
Gledavši sa drugog aspekta vrlo dobra utakmica i Dinamo je opravdao učešće među 32 najbolje ekipe. Leverkusen zasluženo pobjedio i očekivano, razvalili su BATE Borisov iako su se momci borili ipak su dali gol ekipi poput Leverkusena. Bavarci također očekivano pobjedili a i u zadnje čini mi se 2-3 minute su dali dva gola naravno zasluženo.
Utakmica Chelsea - M. Tel Aviv, samo ću reći "PENAL ZA ČELZI"

.. Šalim se naravno, pobjedili su zasluženo i očekivano, iako su u zadnje vrijeme vrlo loši u Engleskoj premier ligi mada vratit će se oni.
Roma - Barcelona mnogi su prognozirali pobjedu Barcelone ali ni X nije bio isključen, vrlo dobro poznajemo igru Barcelone a i Rome, Italijani se ne predaju tako lako i solidnu su igru pokazali mada je onaj gol bio na nafaku ili ti ga sreću, ni iz čega. Ostale utakmice neću komentirati jer sam još uvijek nervozan zbog gubitka na kladionici, budite mi pozdravljeni.