HCL.HR

Anthem

  • 31 Odgovora
  • 12197 Hitova
*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Anthem
« : 12. Lipanj, 2017., 12:10 »
BioWare's next game, Anthem, is an open-world, third-person RPG that's coming in fall 2018.



Players don exosuits called Javelins, each of which have different abilities.
With them, players can take out massive enemies, fly, and swim underwater, as shown in the gameplay demo at Microsoft's E3 2017 press conference.
Anthem allows players to form squads with up to four people.





Meni ovo izgleda jako dobro.
Možda malo sličnosti ima sa HZD-om, ali ne smeta...
Igra se navodno radi od 2014...

Anthem - E3 2017 Gameplay Demo (Xbox Conference) - YouTube

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Anthem
« Odgovori #1 : 12. Lipanj, 2017., 12:14 »
Vrhunski izgleda, setting mi je prejeben, nadam se da ce gameplay i ostale stvari bit dobre.. Sta je ovo kao neka FPS MMO igra, poput Destinya?

Odg: Anthem
« Odgovori #2 : 12. Lipanj, 2017., 12:30 »
Ovo ti je neki kombo mass effecta i gear of wara

*

snowblind

  • Suradnik
  • ******
  • 9339
Odg: Anthem
« Odgovori #3 : 12. Lipanj, 2017., 19:50 »
Nisam nimalo impresioniran s prikazan. Ok, izgleda lijepo, ali to je to. Ne znam koja je poanta prikazati igru i onda pripreme praktički ništa.

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Anthem
« Odgovori #4 : 12. Lipanj, 2017., 19:57 »
To je istina.. o igri se zapravo nista nezna, al doslovno nista.

Izgleda stvarno odlicno i full mi se svida ovaj planet sa dzunglom, tehnologijom i ovim zovotinjama koje kao da su sa Pandore iz Avatara, stvarno sve izgleda ljepo. Al sta se radi u igri, koja je vrsta igre i sve ostalo ja nemam pojma.

Odg: Anthem
« Odgovori #5 : 12. Lipanj, 2017., 21:31 »
Hzd,iron man,master chief,destiny...Svakakve pizdarije su mi padale na pamet gledajuci gameplay :)
Meni izgleda prejebeno !

*

disc0

  • *****
  • 3274
Odg: Anthem
« Odgovori #6 : 14. Lipanj, 2017., 10:53 »
Meni ovo izgleda predobro, a posto je u pitanju ipak ''pravi'' bioware vjerujem da ce biti sve kako treba ;)
3DS FC: 4768-7805-4966
PSN: DiSkAcH

Odg: Anthem
« Odgovori #7 : 26. Siječanj, 2019., 02:51 »
Da malo oživim temu :) Eto demo je aktualan. Živo me interesira koji je kreten mislio da je dobra ideja bez ikakvih objašnjenja početi demo na pola leveliranja. Sve što dotaknem kaže ovoga nema u demo verziji. Ma nabijem ih.
Tehnički ovo izgleda jako simpatično i igrivo kada bi znao što trebam raditi. No dobro.  To je manji problem.
Veći problem je GROZAN loading time. U prvih pola sata,  5 do 7 minuta čekanja na server, 3 blokade, 3 izlaženja iz igre i nakon 4 pokušaja,  možda 3 minute igranja. Isprobano na PS4 PRO.  Frame rate osjetno nizak. Bojim se da će i ovo biti još jedno multigigabajtno day one patch iskustvo...
Edit:  Zeru ću  "podebljat" post jerbo se po portalu komentari "izgube" jel'te :)

Volim kada te “bace u vatru” jer na greškama najbolje naučiš kako preživjeti. Krivulja učenja je poprilično strma i brzo se privikneš na komande što mi govori da su devovi ipak odradili domaću zadaću. Meni su kontrole nekako prirodne. Možda nije dobar odabir tipke R3 za početak letenja recimo triple jump bi bio prirodniji. Mijenjanje oružja bi stavio na d-pad (lijevo desno), a ne dugo držati kocku, nu detalji. Pretpostavljam da će se ovo moći jednom kada izađe cijela verzija igre podešavati kroz settings.

Za dječje bolesti nema opravdanja jer ovo je za nesnalažljive ne igrivo. Loading loop svaki puta kod pokretanja misija, e to im stvarno nije trebalo. Uđeš u misiju, zapneš na 95% loading linije, izađeš kompletno iz igre, ponovno uđeš, potvrdiš misiju i krećemo!   Misija se pokrene bez problema. Zapravo, osim te “sitnice” i nemam nekih većih prigovora.
Gameplay je čisto stvar skila, znači potreban je malo trenirati.
Borba je jako dinamična, ako miruješ, poginuti ćeš gotovo sigurno. Neprijatelja k’o u bajci, valovi i valovi. Bossevi su prilično “tvrd orah” više zbog nesnalaženja i otkrivanja tople vode oko opcija sa kojima raspolažeš nego zbog težine. Recimo ultimate je odličan ali nisam primjetio da ga ljudi koriste kao i recimo zaštitne/boost kupole. Javelini su opaki strojevi ali RTFM! Ono, usred borbe ostaneš bez metaka, imaš puno sekundarno oružje i pas*ater kako ga promijeniti 🙂  Ili te s*izdi, tko zna od kuda se*onja sa snajperom. Je, imaš evade ali KAKO?! Oružja mi se generalno sviđaju i ima ih koliko vidim cijela hrpa. Sve one fore tipa RPM, magazin size, dammage ovdje se koriste.  Biti će tu nerfanja oružja do bola. 

Matchmaking kada radi (par puta me izbacilo iz odabira ), radi zadovoljavajuće. Nisam skužio postoji li voice chat sa timom, to bi bilo jako jako dobro jerbo  koordinacija sa članovima tima je kruh i voda kod ovakvih igara.
Customizacija javelina, olitiga egzoskeleton odijela je genijalna. Valjda sve što se može mijenjati je promjenjivo. Već vidim  misije vezane uz likove i priču što mi se sviđa, doduše, nisam siguran u kolikoj mjeri jer su pokazali samo mali dio gameplaya. Ne mogu ocijeniti hoće li Anthem imati ono što Destiny nema: pristojno SP iskustvo.

Meni se ovo sviđa i sigurno nabavljam punu verziju Anthema. Popeglati će oni do izlaska većinu sadašnjih grešaka. Što se samog demo-a tiče, a budi bog snama. Valjda su dobili na tisuće linija error logova :)

« Zadnja izmjena: 27. Siječanj, 2019., 01:15 moordrak »

Odg: Anthem
« Odgovori #8 : 26. Siječanj, 2019., 22:13 »
Vidim da su dojmovi loši. Većina nije zadovoljna viđenim.
Sve se ćini da će igra biti ok tek kroz kojih 6 mjeseci. Možda...
Ostaje nam za vidjeti što će Division 2 ponuditi, pa dobro odvagati koju uzeti,
ako uopće koju. Srećom pa ova godina nije siromašna sa novim igrama.
Ali šteta za Anthem... Stvarno sam se nadao da će igra biti super.
Grade na dobrim temeljima, ali svejedno za..bu.  :hiha2:

Odg: Anthem
« Odgovori #9 : 27. Siječanj, 2019., 01:32 »
Većina nije zadovoljna viđenim.

Ima tu puno plačibaba. Ova današnja ekipa koja sebe naziva igračima su razmažena derišta. Da, grešaka ima, nije da sada branim EA, oni su smradovi svoje vrste, ali da je kompletna igra tako loša, nije. Nije uopće.  Loot & shoot, to je valjda svima jasno. Možda trenutno malo više shoot...
« Zadnja izmjena: 27. Siječanj, 2019., 02:16 moordrak »

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: Anthem
« Odgovori #10 : 27. Siječanj, 2019., 08:48 »
Većina nije zadovoljna viđenim.

Ima tu puno plačibaba. Ova današnja ekipa koja sebe naziva igračima su razmažena derišta. Da, grešaka ima, nije da sada branim EA, oni su smradovi svoje vrste, ali da je kompletna igra tako loša, nije. Nije uopće.  Loot & shoot, to je valjda svima jasno. Možda trenutno malo više shoot...


Zašto bi itko bio plačibaba ako mu se nešto ne sviđa? Isto tako, lijepo te molim i upozoravam da ne vrijeđaš druge članove foruma.
Svi imaju pravo na svoje mišljenje, kao što ti misliš da je igra dobra, drugi mogu misliti da je igra loša kopija npr. Mass Effect Andromede...
Dakle nekome igra može biti loša, kao što i za tebe postoje igre koje ti ne odgovaraju dok su drugima sasvim dobre.

Odg: Anthem
« Odgovori #11 : 17. Veljača, 2019., 09:57 »
Igra li tko da ostavi dojmove? Nisam siguran da li bi se upuštao u Anthem. Htjeo bih igrati kakav looter shooter, no dvoumim se između Anthema, ili Division 2.

Odg: Anthem
« Odgovori #12 : 03. Ožujak, 2019., 17:58 »
Citat:
Isto tako, lijepo te molim i upozoravam da ne vrijeđaš druge članove foruma.

Da, napisao sam "tu", moj zajeb. Sorry dragi članovi HCL foruma  :piva:   Wrong expression. 
Kada sam rekao "tu ",  to se odnosilo na sveukupne komentare po drugim medijima i portalima ne isključivo na HCL forum.

Bashing kojeg Anthem dobija je nevjerojatan, a najglasniji su upravo oni koji ga nisu niti probali niti kupili.  Ako smo već prisiljeni boriti se protiv loših proizvoda i loše poslovne prakse, onda to treba raditi na pravi način. Svaku tvrtku najviše boli kada nakon kupovine i isprobavanja tražiš novac nazad jer nisi zadovoljan proizvodom.
Evo kada već pričamo o zadovoljstvu, ne nisam sretan niti niti zadovoljan Anthemom. Iako u dvadesetak sati grinda nisam imao tehničkih problema, endgame i period iza toga su sve nadoknadili. Dva potpuna rušenja (plava ekrana) za redom na različitim mjestima unutar zadnjih par borbi te "zaključavanje" iza nekakve barijere prije finalne borbe kompletno mi pokvarilo dojam i ubilo entuzijazam. Endgame mogu ponoviti ali nije to to. Ključne misije moraju raditi iz prve ili  piši kući, propalo je.
 Zaključavanje iz zida mi se učestalo ponavlja u skoro svim drugim misijama nakon završetka main storya ako slučajno "uletim" zadnji. Jako, jako frustrirajuće iskustvo.
Druga stvar koja se počela ponavljati je vidljivo sporije učitavanje na PS4PRo. Prijatelji sa običnim PS4 "ulete" u igru skoro  minutu prije. Šećer na kraju,  najmanje jednom u dva sata budem izbačen sa servera ili se sve zbloka.
 
 Završnu misiju sam odradio, odjavna špica se odvrtila, to je za sada to što se intenzivnog druženja mene i Anthema tiče. Uz najbolju volju, ne mogu preporučiti za igranje.

Citat:
Igra li tko da ostavi dojmove? Nisam siguran da li bi se upuštao u Anthem.

Eto moj osvrt. Ne brini, nisu hvalospjevi u pitanju  :thumbs:  Mislim da sam bio i više nego objektivan.  :kava:
« Zadnja izmjena: 04. Ožujak, 2019., 08:50 moordrak »

Odg: Anthem
« Odgovori #13 : 04. Ožujak, 2019., 12:33 »
Tnx! Vidim da se igra jako kritizira. Znaci potencijalno najvece razocaranje 2019... Steta.

Odg: Anthem
« Odgovori #14 : 09. Ožujak, 2019., 08:42 »
Veliki update! Evo službeni link sa cijelim popisom popravaka i poboljšanja. Izdvojio sam ovdje samo neke, po meni najbitnije stavke.


High level fixes and changes
  • Respawn restrictions have been removed - Respawn timers are now based on the activity a player is in.
  • Loot Changes - Common (white) and Uncommon (green) drops will no longer appear for players that are level 30.
  • Improved stability for all platforms - this includes fixes for a number of issues that were causing crashes or connection problems
  • Audio Improvements - Fixed a number of issues that could cause audio to drop out

 
General Fixes and Improvements
  • The vault is no longer accessible from the Forge. This change was made to improve performance
  • Titans will no longer respawn on missions after they are defeated. Example: if players defeat 2 out of 3 titans and then wipe on the third, the first two will not reappear when players respawn during a mission
  • Server shutdown messages should now appear less often
  • The ability to Quickplay into a Stronghold has been added back to the game
  • Mouse button 4 is no longer bound to the back button for PC players
  • Players should now run into less issues during Quickplay missions. Additional improvements to Quickplay will be coming in future updates
  • Players should no longer get stuck behind fogwalls on missions or in strongholds as often
  • Players may now launch an expedition from anywhere within the launch bay and Fort Tarsis.
  • The values on max flight time inscriptions have been increased

Creature Updates
  • Titans: Reduced overall damage mitigation from 100% to between 70% and 75% depending on the damage type.
  • Increased the time that weakpoints are exposed.
  • Increased the damage the Titan takes from weakpoint hits.
  • Lesser Titan’s weakpoint’s have been changed to always be active.
  • Improved the collision on the ring and seeking projectile attacks. This should make them easier to dodge.
  • Decreased the radius of the seeking projectile attack.
  • Decreased the damage done by the self-destruct ability.
  • The Monitor’s health has been greatly reduced in the Heart of Rage Stronghold.

Damage and Item Scaling Changes
  • Adjusted the damage scaling of secondary damage sources. These now scale with Average Item Power. This will allow these damage sources to better scale in the Grandmaster Difficulties. This will increase the scaling of the following:
    Melee Damage
    Combo Damage
    Ultimate Damage

Status Effects
  • Item Procs (e.g. Proc from Yvenia’s Thunder)
  • Item Power scaling has changed to better reflect the actual power of the item based on its rarity. This is applied to all items retroactively. Players will see the Power of their items go up.

Gameplay Bug Fixes
  • Players can no longer equip abilities from one javelin to another
  • The Colossus can now shield charge through destructible objects such as explosive canisters or harvest nodes
  • The Colossus now recovers faster after crashing into walls

Masterwork Item Balance Updates
Increased the base damage of the following Masterwork Weapons.
Ralner’s Blaze
Rolling Carnage
Cycle of Pain
The Last Stand
Glorious Result
Insult and Injury
Sentinel Vengeance
Gnosta’s Balm
Vassa’s Surprise
Soothing Touch
Renewed Courage
Artinia’s Gambit

Masterwork Item Bug Fixes
  • Ralner’s Blaze - Will no longer roll with incorrect inscriptions
  • Ablative Shielding now provides the proper boost in shield and armor
  • Badge of Devastation will now generate more ultimate charge when triggered
    It should no longer be possible to stack the effect from Gunslinger’s Mark more than once
« Zadnja izmjena: 09. Ožujak, 2019., 10:52 moordrak »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9