HCL.HR

ArmA 2 CO - DayZ

• 564 Odgovora
  • 121960 Hitova
Odg: ArmA 2 CO - DayZ - [gameplay]
« Odgovori #300 : 04. Srpanj, 2012., 12:35 »
evo i ja vam se prikljucujem danas ako bog da :). Tako ako se nekom da sa pocetnikom svrljat okolo da me malo upozna sa igrom bilo bi ok. Posto sam dugogodisnji girac coda imam sve od steama/xfirea/tsa pa cemo se dogovorit tamo. igra se cini poprilicno zanimljivom pa jedva cekam krenut igrat :)

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #301 : 04. Srpanj, 2012., 12:39 »
Za početak na steamu pronađi hcl dayz grupu. Imaš u prvome postu neke savjete pa si i to malo pogledaj. Nego da pitam budući da nisam igrao jako jako dugo, na sixu mu pokazuje da je potreban i beta patch za igranje. Znači više nema da kažem normlanih servera, odnosno onih koji ne koriste beta patch?

« Odgovori #302 : 04. Srpanj, 2012., 12:41 »
evo i moje usputno pitanje, dakle ovaj prvi dio mogu skinut odakle hocu jel tako, a arrowhead moram kupit? Ili to sve moram preko steama obavit?

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #303 : 04. Srpanj, 2012., 12:43 »
Prvi dio skineš free verziju ako ne želiš kupovati, a Arrowhead moraš kupiti.

« Odgovori #304 : 04. Srpanj, 2012., 12:44 »
pa posto sam tipicni balkanac ipak mislim da cu ic linijom manjeg otpora :D, samo sto ja nikako nemogu doc do te besplatne verzije....

*

zg_rider111

• 1440
  • ಠ_ಠ
« Odgovori #305 : 04. Srpanj, 2012., 12:46 »
Teško je bilo otić na njihovu stranicu? Evo ti direkt downloada. http://www.gamershell.com/download_75914.shtml

« Odgovori #306 : 04. Srpanj, 2012., 12:51 »
ma malo sam zazujao da se to bas na steamu skida, pa sam tamo lutao...hvala ti ;)

« Odgovori #307 : 04. Srpanj, 2012., 22:35 »
Priključi se u HCL Dayz grupu. Tamo u chatu moš pitat ak imaš kakve nejasnoće. Btw, moš skinut arma 2 free i sa Steama. Odeš na stranicu za Arma 2 i skineš demo. To je to.

« Odgovori #308 : 04. Srpanj, 2012., 22:55 »
da nisam bio siguran dali taj demo, dali je to to. Poskido sam sve, cekam frenda da dodje da mi kupi igru (jer ja nemogu nikak neam karticu nit ista) i krecem u akciju :)
« Zadnja izmjena: 04. Srpanj, 2012., 22:58 yaro »

« Odgovori #309 : 05. Srpanj, 2012., 07:49 »
Šta mi sve treba za igrati DayZ? Arma 2 i nastavak?

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #310 : 05. Srpanj, 2012., 07:55 »
Arma 2 i Operation Arrowhead

« Odgovori #311 : 05. Srpanj, 2012., 20:01 »
Uključio sam se u HCL DayZ grupu na Steam-u, ali ne mogu na group chat jer nisam kupio niti jednu igru preko Steam-a. Svoj sam Arrowhead kupio preko oglasa, a ArmA 2 preko BIS-ovog shop-a.
Kupiti ću ArmA 3 kada izađe preko Steam-a, obzirom da Steam igre mogu kupiti i za virtualne valute.

Do tada ako me netko hoće u društvo za šetnju Charnarus-om, neka mi javi porukom preko steama za dogovor, ostaviti ću ga online.
Može i PM na forumu, valjda ću dobiti poruku mailom.

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #312 : 08. Srpanj, 2012., 09:18 »
420 000 ljudi je isprobalo mod. Dok Boheima podržava modanje i shvaća koja je poanta toga, EA i Activision zabranjuju modanje igara da bi mogli prodavati DLC.

« Odgovori #313 : 08. Srpanj, 2012., 11:23 »
420 000 ljudi je isprobalo mod. Dok Boheima podržava modanje i shvaća koja je poanta toga, EA i Activision zabranjuju modanje igara da bi mogli prodavati DLC.

Bohemia je totalni svjetionik među današnjim proizvođačima/izdavateljima igara. ArmA serija je totalni pješčanik, gdje je samo mašta programera granica. Nešto poput HalfLife Garry Mod-a na anabolicima. Toliko zabavnih i potpuno različitih modova nisam vidio u niti jednoj igri dosada. Kupiš igru, i slijedećih 4-5 godina uživaš, pa ako ti dosadi standardni vojni štih, odabereš zabavni RPG mod tipa City/Zargabad Life, koji bi se mogao usporediti sa GTA serijom, gdje vrvi od murije, dilera, lopova...do trgovaca automobilima :) Hrpa SP misija koje su ti besplatno dostupne ako nisi raspoložen za MP, gdje mi se ne da niti pokušati procijeniti koliko MP misija postoji, kakav DLC... Pa sve do zadnjeg hype-a sa DayZ modom koji je, usput rečeno, još u alfa inačici, a zbog njega je ArmA na Steamu skočila u sam vrh prodaje (3 godine stara igra - Arrowhead) samo govori koliko potencijala je Bohemia ostavila na korištenje svekolikoj populaciji programera, digitalnih umjetnika i igrača. Oduševljava me i to što BIS pokušava zadržati kompatibilnost sa prijašnjim naslovima, pa je tako lako unapređivati već postojeći mod/mapu na novom pokretaču čim izađe u prodaju, a ne ponovo počinjati razvoj od nule.
Obzirom na napisano, malo je reći da sam vjerni BIS/ArmA sljedbenik, zar ne?

*

des3iny

• 1389
  • xD xD xD
« Odgovori #314 : 08. Srpanj, 2012., 16:04 »

Ne razumijem takvo razmišljanje od strane developera koji zabranjuju modanje u svrhu prodavanja DLCa. Fallout serijal ima ogromnog moderskog potencijala i isti takav community a svejedno uspijeva prodati DLCeve.

Inače me zanima DayZ al čekam da Arrowhead padne na nekih 20kn na steamu xD

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9