Dodao vas svu trojicu.
Igrao nekih pola sata i jednostavno - igra je užasna.
Kretanje je sve nekako usporeno i bezlično, dok se podigne nišan već sam mrtav od onog glupog snajperista koji kempa među kutijama. Onaj wallhack mod je odvratan. Da, kul je kad vidiš gdje ti neprijatelj ide, ali dok izađeš iz tog visora treba ti podosta vremena, a dotični snajperista također korisiti wallhack, no on kempa u nekom nedostižnom mjestu pa headshot i "MrHeadBang" has killed pajkoCRO headshot + Bolt Action Sniper. Frustrirajuće podosta.
Grafika je užasna, meni su sve teksture doslovce zamuljane, a grafički stil je užasno monoton i jednolično crn. Zašto nisu mogli napraviti neku raznolikost kao npr. kreatori Tribes: Ascenda?
Pljuce su nezadovoljuvajuće, pogotovo ovaj prvotni šrot od puške s kojim je naučna fantastika podignuti i spustiti nišan u roku od 5 sekundi. Ali ipak, kul stvar je što se pravim novcem može doći u prednost, ali ne malenu, kao u Tribes: Ascendu (da, tamo su osnovne puške često i jače od onih za koje trebate izdvojiti pecto novaca). Također, usred igre se može pristupiti terminalima u kojim kupujete bolji oklop i oružja. Ali opet, potrošio sam dragocjene GP bodove za kupnju flamethrowera, pet sekundi kasnije dobio headshot od onog istog snajperista i nemam više flamethrower. Katastrofa.
A vrh je taj što bolji nišan, prigušivač i slične dodatke za pušku kao i oružja kupujete u ograničenom periodu jer kupnja zauvijek je nekih 5000 igrine valute, a dok to skupite morate potrošiti dosta vremena u frustraciji s početnom puškom. Budući da je ovo F2P FPS kao i Tribes: Ascend, ja sam razočaran s Blacklightom. Tribes i Blacklight su kao nebo i zemlja.
Sve to bi probavio da igra nije imala perspektivu u grafici. Sve teksture su mi zamuljane. Odvratno. Mada, ima dosta modova u odnosu na samo tri iz Tribesa. Osobno najzanimljiviji je CTF i TDM, dok mi KOTAH i DM nisu sjeli baš.
nick: pajkoCRO
ako uopće budem imao volje ikad više ući u igru