HCL.HR

Dead Space

• 141 Odgovora
  • 38198 Hitova
Re: Dead Space
« Odgovori #120 : 04. Veljača, 2009., 02:29 »
Prešao igru i otvoreno ću reći za mene je ova igra vjerovatno jedna od najboljih igara na xbox360.Neznam ni kako opisati to sve a reći ću isto da me je za grafiku tako baš briga,jel atmosfera,priča,način igranja,...sve što ima veze sa igrom mi je napravljeno  :ave:
Kraj mi je predobar kad ona skoči na njega..ono wtf!??!! i kad otkriješ sve ono na kraju....ma strava.
Ništa drugo za reći nego jedva čekam drugi nastavak  :thumbs:
Da je barem više ovakvih igara :tired:
« Zadnja izmjena: 09. Veljača, 2009., 17:00 chosen »

« Odgovori #121 : 10. Veljača, 2009., 07:09 »
nabavio igru ali nikako nemam vremana probati je, ali nakon vaših komentara moram naci vremena što prije, zanima me full kak izgleda

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #122 : 10. Veljača, 2009., 21:46 »
Za one koji imaju problema sa igrom, ili si žele olakšati i ubrzati prolazak kroz nju, eto i našeg vrlo dugačkog i opširnog prohoda:

http://www.hcl.hr/special.php?TekstID=527&select=23

Inđoj.

« Odgovori #123 : 19. Veljača, 2009., 03:51 »
Daaaakle, novi trailer Dead Space za Wii je u našem videoplayeru i izgleda zastrašujuće. Svakako pogledati.

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #124 : 22. Veljača, 2009., 20:43 »
Odigrao na PC-u. Odlična igra, jedna od najboljih koje sam igrao u zadnjih par godina. gg :ave:

*

Zapi

• Gost
Odg: Dead Space
« Odgovori #125 : 14. Listopad, 2009., 16:28 »
Skinuo ja ovo jučer, čuo kao dobra igra.

I onak pokrenem, mrtvo neigrivo smeće. Ono pogled preko ramena. Kakav jebeni pogled preko ramena? Onak, pokušavaš se pomirit s tim da tip nije u sredini nego smeta negdje ljevo i ništa ne vidiš od njega, al neide, isfrustriran sam ko dijete kad gura kocku u okrgulu rupu i neide.

Grgur mi kaže da je to tako već pecto godina, al ja ništa ne igram pa nebi znao.

Oću auto aim!!! Ajmo ne radit retardirane revolucije u igrama. Možda je bila prije 5 godina, al boli me kurac. Saka užasno.

« Odgovori #126 : 14. Listopad, 2009., 16:45 »
ti si mongoloid.

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #127 : 14. Listopad, 2009., 16:47 »
mislim da printaš transkript našeg msn razgovora ovom bi pokosio amazonu, tako da nećemo ovdje nastavljat ;(

« Odgovori #128 : 14. Listopad, 2009., 16:59 »
 :(

Meni rula igra. Al je nikad nisam prešo.  :wildboy:

*

$h4d0w

• 2899
    • Last.fm Profile
« Odgovori #129 : 14. Listopad, 2009., 17:38 »
isfrustriran sam ko dijete kad gura kocku u okrgulu rupu i neide.
:hihi:

Pogled preko ramena rula oduvijek, još od onog prvog splinter cella. :(

Oću auto aim!!!
kakav mrtvi auto aim? :ave:  ako nemožeš pogodit one usporene bogalje od elijena koji se gegaju po hodnicima, slobodno se ostavi bilo čega vezanog uz 'shooter'

« Odgovori #130 : 14. Listopad, 2009., 17:41 »

Oću auto aim!!!
kakav mrtvi auto aim? :ave:  ako nemožeš pogodit one usporene bogalje od elijena koji se gegaju po hodnicima, slobodno se ostavi bilo čega vezanog uz 'shooter'

ili života.

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #131 : 14. Listopad, 2009., 17:50 »
Citat: Sjena
Oću auto aim!!!
kakav mrtvi auto aim? :ave:  ako nemožeš pogodit one usporene bogalje od elijena koji se gegaju po hodnicima, slobodno se ostavi bilo čega vezanog uz 'shooter'

Nisam igro tolko dugo da bi došo do elijena :hiha:

I nije stvar da ih ne mogu pogodit, nego ono, saka mi ovo. Nisam još rpobo, al već znam da će sakat.

EDIT:
Stvarno nisam igro tolko dugo da bi došo do elijena. Onak izašo sam iz broda, prošo po stepenicama, otvorio jedna vrata i zaključio da saka taj pogled smrdljivi.
« Zadnja izmjena: 14. Listopad, 2009., 17:54 Zapi »

*

$h4d0w

• 2899
    • Last.fm Profile
« Odgovori #132 : 14. Listopad, 2009., 17:58 »
Stvarno nisam igro tolko dugo da bi došo do elijena. Onak izašo sam iz broda, prošo po stepenicama, otvorio jedna vrata i zaključio da saka taj pogled smrdljivi.
lol, onda nisi igrao ni 5 min

taman si prekinuo kad su elijeni trebali doć :wildboy:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #133 : 14. Listopad, 2009., 19:52 »
Igra je prejebena, odlično mi je to kaj neke igre namjerno idu na kamera/kretanje kontra standarda fps-a, tipa Dead Space i RE5, jer su samim time drukčije i autentične

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #134 : 14. Listopad, 2009., 22:04 »
autentične

:tired: :tired: :tired:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9