I DS ide najgore, uz to i izgleda najgore.
Daj mi reci, kak ti ide Mass Effect na istom kompu? ^^
Ne znam, cini mi se da imas problema sa laptopom na kojem igras ili sto vec, jer DS definitivno nije zahtjevna igra.
ME ide sasvim solidno, izgleda ko crap i na high postavkama textura (osim lica svih likova, koja su dobra), al konstantno pregrijava grafičku. Kad smo već kod igre, još jedan pokazatelj lošeg portanja i iste takve optimizacije. Bar nema loadanje na svakom drugom koraku. Da mi main quest nije zabavan već bi dobio instant brisanje sa HDDa.
Iako ne vidim smisao tvog posta, daleko od toga da se radi o gaming laptopu (P8400 @ 2.26GHz, 4GB DDR II i krepi HD3430), al ako neke ljepše i grafički impresivnije igre mogu (gore nabrojane + Bioshock), ić bez problema, onda je to stvar optimizacije.
DS sam pokrenuo, možda je problem do frameratea i locka na 30FPS, ne znam, znam da imam osjećaj da non stop trzaka, to mi smeta, isto kao i činjenica da izgleda jednostavno loše nasprem ostalih nobih igara koje sam zaigrao. Kažem, neb me smetalo da je uberoptimizirana, al ovako me smeta.
P.S. ovaj, isti kurac je bez obzira na detalje. ROFL. Sad mi još samo recite da je normalno da sve onako polagano "floata" kao i ingame kontrole. Jer drukčije objašnjenje ne vidim.
Eda, jel probo tko ovo igrat sa gamepadom? Možda bi tako bilo bolje.