Niđe veze usporedba jebemu. 
Čudno

Obje igre pare kao odlične, obje igre godinama ne mijenjaju recept? Ali ok,
nema veze
NFS s druge strane je zasrao motku uvođenjem promjena na lošu stranu. Kao i npr, Commandosi uvođenjem FPS pogleda. Ima veze jebote, ima.

Skužit ćeš ju i ti
Pa za početak da nema questova idi od tog i tog do tamo i tamo i dones mi to i to. Drugo, varijacije u gameplayu nešto recimo popušt okoliša koji se može uništavati, neke zagonetke možda, da se malo mora stati i promisliti kako dalje. Priča, da, idemo treći put ubiti dibala, jako originalno.
Možda to tebi odgovara al meni ne, jer je, ista je igra kao i prije 8 godina samo je bolja grafika, klase su kombinrane iz prošle igre i dodali su rune, zamisli novinu, rune bokte, ako griješim i ako ima puno više novosti ispravi me, molim te, moguće da ću onda promjenit mišljenje. Znam da se nemogu neke velike promjene staljvati u hack n slash, al svršavati tako na igru ne, to ne shvaćam.
I ne možeš GT stavljati u ovu priču jer on sa svakim nastavkom stavlja nove stvari, i gt se radi s razlogom toliko dugo, dok ovi iz blizarda ga seru s time i samo hajpaju glupe fanove koji jedva čekaju igru. Opet isprike ako sam koga uvrijedio s ovime.
Gle, očito ljudi znaju što rade jer su i Polyphony i Blizzard blago na vrhu svojeg djela. Imaju provjerenu publiku, brdo fanova, forume i opći community i čekao sam te da kažeš neke gluposti poput uništavanja okoliša i zagonetki, uništavanje okoliša ..

, siguran sam da će biti nešto skriptirano pa ćeš moći tonu kamenja strusiti na neku hrpicu trollova, savršeno...ali random uništavanje okoliša? zašto bi itko htio misliti u hack'n'slash RPG-u, stvar je dinamičnosti, konstantnog navaljivanja neprijatelja koji su jači s vremenom, nabijaš si XP, armore, nova ultra oružja, mačevi sa dušama i ne znam čime. Jebote, ako ti se razmišlja i rješava zagonetke, imaš drugih RPG-a za to
I da meni se to sviđa i jedva čekam zariti two handed sword diablu u jetru

zagonetke
I u God of War-u imaš "zagonetki" i to je skoro pa najgori dio igre.
GT5 se radi dugo samo zato što je to nekakva simulacija. Da išta znaš o strojevima i koliko je teško složiti autentičnost nekog vozila u igru, znao bi o čemu se radi i zašto otežu. Sigurno ne otežu zato što ograda na stazi nije još deformabilna

I jedni i drugi znaju što rade i drže do svoje reputacije. I tvrtke su vrlo slične, koliko god različite igre radili.
Pratim GT5 konstantno, i ne, nema toliko novina da opravda čekanje. I hvala bogu isusu na tome, odmah se zna da će igra posjedovat. Ali ono, ja osobno mogu čekati još 5 godina, ako smatraju da proizvod nije gotov. Zadnji GT nisu zajebali, pa neće ni ovaj. Kao ni Blizzard.