Napokon odigrao igru uključujući i DLC The Following.
Ostao sam ugodno iznenađen koliko je ova igra kvalitetna. Priča nije sad neka duboka filozofija ,ali za ovaj tip igre je na sasvim pristojnom nivo.
Riješio sam sve side questove koji su rame uz rame sa story questovima. Također riješio i sve quarantene gdje dobiješ kao nagradu bolju opremu.
Challengere nisam sve ima ih jako puno
Trebalo mi je 100-tinjak sati za sve
Igra je stvarno ogromna i sadržajna a uz to je jako zabavna jer DLC je velik gotovo kao i bazna igra :)
Mislim svaka čast ovim developerima na tako kvalitetnom potezu. Ne znam dali nam je itko ponudio osim CD Projecta tako ogroman DLC.
The Following je fakat perverzija od igre. Dosta otvoreniji svijet ili bolje rečeno sa dosta manje građevina po kojima smo većinu skakali u originalu.
Vozilo buggy je pravo osvježenje nastavka, ali ne samo tek tako kao neka kanta koja će nas prevesti od točke A do točke B.
Ubzo mi je postao prava ljubav. Tako su to sve detaljno napravili da sam na kraju imao odnos kao sa pravim autom :)
Buggy-a možeš nadograđivati.
Sve se troši na njemu: motor, amortizeri, gume, branik, gorivo i o svemu moraš voditi računa.
Lutaš na okolo tražiš gorivo iz napuštenih automobila, također vadiš dijelove koji će ti služiti za popravak, zatim kraftanje boljih dijelova ma ono ludilo, a prijeko ti je potreban jer razmaci između dva questa poprilično su udaljeni da nekada i pola sata voziš u komadu, samo da stigneš do odredišta i naravno moliš se da te ne uhvati mrak

Ako negdje udariš psuješ u sebi kao ode mi branik ili guma

Fast travela nema, Bogu hvala jer bi narušavao imerzivnost, zato ovako opleti preko polja pa ko živ ko mrtav

Osjećaj vožnje je fantastičan( barem mislim, jer ne igram racing igre) ali ono osjećaš da se vozilo ponaša u krivinama onako kako bi se trebao ponašati i onaj osjećaj da imaš amortizere, a ne kao da voziš neke tačke
Druga stvar su detalji. Sve što nadogradiš je fizički vidljivo od oklopa do UV svijetala. Stavio sam bacač plamena koji koristi zajedničko gorivo i baš se vidi crijevo koje ide do rezeorvara :)
Sve u svemu ova igra može slobodno u kategoriju 90
Uživao sam