Igrao par sati. Za sada skroz interesantno i prilično imporesivno u ponekim dijelovima. Nije cry 2 engine ali je vrlo efektan.
Igram na 1280x960 (85Hz, sa upaljenim V syncom) sa 4xAA i 8xAF, sve na ultra high osim shadows na very high. Evo Benchmarka na tim postavkama:

Konfa je:
C2D E8500 @ 3.6ghz
2gb RAM
Gainward HD4850 Golden Sample ( 700/1100 ) 512mb
Uglavnom, fino mi je kakav se efekt stvori blizu drveća i ostalih objekata prilikom eksplozije, a sve se nastavi vrtiti brzo, što bi reć da je dobro optimizirana. Izmjena dana i noći je također prilično kul napravljena, osvjetljenja i sve to na razini... Uvod u priču mi se činio malo loš, ali ono igra cilja na to da igrate kako želite pa vas baci odmah u svu tu ludost, objasni par stvari oko toga šta vi radite tamo i to je to. Nije ni to loše... AI tu i tamo okej, tu i tamo loš, ali sve u svemu služi svrsi. GLuipo mi je što su svi auti jednake brzine ali aj. Uglavnom puuuno su uložili u te detalje i to mi se sviđa .. praktički sve što vaš lik radi vidjet ćete preko njegovih ruku iz prvog lica. Sve te sitnice totalno pridodaju akcijskom elementu igre i nekakvoj "uživljenosti". Uglavnom lajkam