Ali ne vidim da se iko zali zbog toga, ja sam pocinjao 5 puta iz pocetka i ne nameravam da je igram dok ne budem 100% siguran da mi se nece desavati isti problem.
Uzmes shortcut DX11 ili DX9 ovisno na kojem igras, ukoliko uđes u igru preko DX11 a igrao si preko DX9 (ili obratno) izgubit ce ti se save. U properties od shortcut ikone na desktopu dodaj
-offline iza targeta odakle se igra pokreće, obavezno uključi run as admin i to je to. Neces vise nikada izgubiti save ukoliko ne uđes preko druge ikone.
Osobno smatram da je Co-op apsolutno besmislen i nepotreban ukoliko nije kroz čitavu main priču igre. Znači, Co-op u npr. Bordernalnds 1-2 potpuno smislen i opravdan. Co-op model kakav je npr. u Battlefieldu 3 koji nema veze sa single player campanjom, apsolutno nepotreban i besmislen.
Hvala kiti irudovoj da se tu radi samo o osobnim ukusima.
Mission-based co-op kao sto je u BF3 je sasvim solidan. Mozes odigrat kompletnu seriju misija ili samo potrosit 20-ak minuta na jednu misiju.
Borderlands 2 co-op je zapravo ista stvar. Ako ne radis misije(a misije su najzabavnija stvar u B2 co-opu), samo trckaras uokolo bez cilja i random tamanis protivnike. A to poprilicno brzo dosadi kad nema nekakvog konteksta.
Inace, za sve koji imaju probleme sa dugim loadanjem izmedu quick-travel lokacija ili jednostavno FPS probleme, u opcijama promjenite rezoluciju sa Fullscreen na Borderless.
Meni popravilo performanse, a i alt-tabbanje je isto onda fluidno.
Ako si hoces dodatno poboljsati framerate u gamerprofile.xml ugasi DX11, ograniči na DX9 i stavi SSAO na 4 ili 6 ovisno sto ti bolje izgleda (da AO mozes imati na ovaj nacin i sa DX9) + uz to sve dodaj u target shortcuta -RenderProfile_MaxFps 45 ... to ce ti rijesiti micro stutter ako imas, ostalo razumijes. Namjesti si sjene na medium zato sto to najvise utjece na fps osim AA koji je nepotreban ukoliko upalis Post FX (meni je na ultra jednostavno volim taj blur efekt) i za kraj stavi geometry na medium zato sto ona ovdje ima ulogu draw distanca koliko sam skonto.
Meni sa svime apsolutno maxanim osim sjena i geometry na medium u DX9 ide igra na tim postavkama na oko 30-45 framesa u prosjeku 38.
dobro je obzirom da mi je Konfa E8200 DC OC sa 2,6 na 3,2 - GTX560ti - 6 gb ddr2. Igram doduse na 1360x768 rezoluciji na svom Toshiba LCD-u od 81 cm. Bilo bi mi neigrivo da je na full HD