HCL.HR

Far Cry 3

  • 614 Odgovora
  • 159565 Hitova
*

Pajko

  • *****
  • 3090
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #120 : 25. Studeni, 2012., 20:34 »
 :wildboy:
P.S. Napisano je velikim tiskanim slovima jer stvarno vičem. Najozbiljnije.

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #121 : 27. Studeni, 2012., 19:07 »
rula ej al RULA igra!  :ave:

Igrah sat vremena ujutro prije nastave, prerula stvarno, prekrasna je i zabavna za sada jako.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #122 : 27. Studeni, 2012., 19:28 »
Meni 4.12 dolazi.  :hiha2:
Ali hej, došao mi je Halo 4 za koji nemam vremena.  :hiha2:

*

lulz

  • ****
  • 1016
  • šmeker
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #123 : 27. Studeni, 2012., 20:13 »
jel moguće maknut exp sranja?

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #124 : 27. Studeni, 2012., 20:30 »
nisam još toliko igrao, nisam ubio ni jednog čovjeka u igri pa nez. Prva dva zadatka sam rješio. Kažem ti kad vidim kako to funkcionira :)

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #125 : 27. Studeni, 2012., 21:11 »
Daj vidi dal se mogu isključiti one strelice i hintovi i općenito HUD.

*

Yuri

  • *****
  • 1958
  • Feeeeejk
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #126 : 28. Studeni, 2012., 15:44 »
► WTF Is... - Far Cry 3 ?

Po ovome se cini da je Far Cry 3 zapravo Red Dead Redemption u prvom licu.

Ono, hrpa sidequestova, zivotinja i vise pristupa istoj situaciji.
Moze se lutati bez cilja i ipak naci jako puno zanimljivih stvari.

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #127 : 28. Studeni, 2012., 16:08 »
Moze se i tako opisat :)


Cole, vidim veceras moze li se to. Bacim dojmove i pojasnim lulzu onaj xp nakon teretane, oko 23:30.


*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #128 : 28. Studeni, 2012., 17:12 »
 :hug

*

mr-newization

  • **
  • 359
  • What`s up!
    • hcl.hr
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #129 : 28. Studeni, 2012., 17:13 »
Ovo sutra odma kupujem. Ne mogu dočekati više.  :wildboy:

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #130 : 29. Studeni, 2012., 00:01 »
@ lulz,,, kao što sam mislio nema isključivanja XP sistema. Nez kako si uopće zamišljao to izvest  :hihi: al ae. Ono što je dobro je da je ok izveden. Mislim izuzev toga da kad nešto izabereš i level upaš dobiješ dio tetovaže koji se magično pojavi na tvojoj ruci (cilj je sastavit cijelu tetovažu ili ti level upat sve da budeš ULATIMATE RATNIK  :hiha: ). Al stvarno je ok. Podijeljeno je u tri dijela, nez sad napamet, nešto tipa tehnika, prirodno i nešto treće, ne mogu se sjetit ovako stvarno. Al to što podižeš levele ustvari učiš nove poteze, nisu ti sve egzekucije otključane od početka pa možeš to otključavat, ili si pojačavat combat raznoraznim bržim reloadovima i pogodnostima, ili si povećat health il učinkovitost health packova i tako.

@čoleon, sad sam tek došao pa editiram kad zaigram ponovno.

inače igra....

Dobra je stvarno.

PLUSEVI:
 - grafika definitivno, prekrasna je igra i prilično se glatko vrti na konzoli, tj. ne prilično nego glatko se vrti potpuno
 - priča nije LUDILO NEVIĐENO, al je zadovoljavcajuće i nije dosadno za popizdit kakav je bio npr. FC2.
 - misije... glavne misije su raznolike podosta, a osim njih ima dosta side misija. Wanted posteri su za sad razglasani na životinje ili ljude, a što očekivat ideš ubit nekog i eventualno ti mogu zatražit na koji način ga ubit, zabavno i korisno, al realno uvijek će biti isto. Eventualno mogu biti bolje čuvani i tako. Ima još misija osvajanja sela radi teritorijalne nadmoći i istjerivanja Vaasovih trupa i tako, zabavno. Ima utrka, ima nekih radio tornjeva koji se rješavaju po principu lookoutova u Assassin's Creedu
 - borba... igra je akcija akcija akcija, zabavno užasno, AI je dobar i agresivan kakav i treba biti, ne osjećaš se nadmoćno nikad, treba se znati snaći. Ima više pristupa napadanju i obrani i treba ih znat iskoristit, borbe znaju dugo potrajat radi naganjanja po đungli i nadmudrivanja
 - oružja... nije ih puno za sada i mogu si ih sve priuštiti  i pokupovat attachmente već, al su zabavna i raznolika. Igram trenutačno AK47 i bow kombinacija jer je bow genijalan za stealth, a AK imaju svi protivnici pa imam streljiva i svega koliko hoću. + paše mi puška nekako.
 - istraživanje... ogromna je mapa i gušt ju je istraživat il se samo sejvat i otić negdje u nepoznato i vidit što ćeš naš i kolko ćeš ostat živ. Dobro je dizajnirana, puno stvari za skupljat, životinja, vozila, i svašta.
 - crafting.... nemaš mjesta u torbi, ubiješ dva vepra, odereš kožu i napraviš novu, il što te već traži jel, ubiješ tapira i dodaš još jedan džep na novčanik. Tako i za sve vrećice za municiju i torbice i dodatke oružjima određene i uglavnom opremu. Craftaju se i šprice. Skupljaš zelene biljke za zdravlje, crvene za combat, plave za nešto i žute za special. Od toga kasnije kraftaš potione tj te šprice i bitan je to dio prilično jer je health iznimno osjetljiv. Dodšue postoje level-upovi za bolji učinak šprica, više materijala iz jedne biljke ili pak improvizirana medicina za podizanje dva health bara (počinješ s dva, ja sad imam 3) i ako nemaš potiona.
 - Vaas Montenegro - najbolji, najkarizmatičniji, najbolje izvedeni zlikovac ikad. Genijalan lip sync. Genijalan glas. Genijalna osobnost. Genijalne linije teksta. Genijalan dizajn lika. izvrstan je frajer.

MINUSEVI:
 - respawn protivnika... opet je to prisutno  :wildboy: bolje je dizajnirana mapa pa nije uopće strašno, al respawnaju se čim okreneš leđa, a nerijetko i vozila oko kampa se promijene i tako.
 - broj protivnika.... ako staneš na jednu stranu nekog sporednog mostića koji ide preko potočića od 20 cm u 3 minute će postepeno doć i do 10 protivnika u đipovima. uhvatiš ih na prepad i ubiješ bez problema, napuniš inventory i novčanik za tren. I streljivo, i uzmeš auto. Malo prejednostavno
 - protivničko vidno polje... možeš šetat njima ispred očiju na pol metra dok se detection meter ne napuni ono milimetar do kraja i onda čučnut u travu i koda te nije bilo. Možeš u čučnju hodat paralelno s njima i neće te skužit. Alternativno ponekad hodaš kroz đunglu i visoku travu i skuži te s 200 metara iz nekog kampa uz cestu.

NEOČEKIVANE STVARI KOJE RULAJU,, SITNICE:
 - životinje... pun kurac je životinja i sve su karatkeristične. Najzabavniji su mi bili komodo zmajevi koji su tipični predatori i opasni us poprilično i neke lude ptice ko šareni nojevi izgledaju, agresivne i brze. Zmije su užasno neugodne + imam fobiju od njih i uživo :(
 - vrijeme... osim dana i noći koji se dinamično izmijenjuju, mijenja se i sunčano i tropska oluja. nekad su duge nekad kraće, sve je tmurno i oblačno, osjetno jak vjetar, kiša lije, grmi. efektno je
 - neke sitne finte koje otkriješ... baciš kamen prema protivniku tijekom borbe (inače služi za distrakciju) i ponekad pomisli da je granata, savršeno da dođeš do njega dok leži na podu i pokriva uši i zakolješ ga, ili ga upucaš jednostavno
 - cover sustav.... izveden ko u crysis 2, samo puno suptilnije. Nekad ful ok dođe, nekad ni ne znaš da ga imaš
 - špilje, ruine, katakombe i haluciogene gljive... zabavno


eto toliko,,, vjerojatno sam dosta toga zaboravio, al neki dojmovi nakon cca 4 i po sata igre s vrha glave.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #131 : 29. Studeni, 2012., 01:44 »
Igram vec par sati i dojmovi su jako dobri.
Kao prvo, najveca mana za sad je nemogucnost iskljucivanja HUD-a. Prisutne su strelice tj. indikatori koji prikazuju svjesnost neprijatelja vase prisutnosti, bas kao u novom hitmanu. Bilo bi lijepo da se automatski maknu cim vas skuze i pocnu pucati, ali ne, tek tada imate gomilu crvenih strelica po citavom ekranu. Postoji mogucnost spotanja kao u crysisu pa vidite oznacane neprijatelje kroz sve moguce objekte. Ako je neprijatelj u coveru i ne vidite ga, igra vam iznad njegove glave prikaze crvenu lubanju tak da svaka budala moze opaliti headshot. Stvari koje ubijaju imerzivnost i nadam se da ce izaci neki patch koji ce omoguciti iskljucivanje svega navedenog.

Svijet je prekrasan i pun detalja, sadrzaja takodjer ne manjka. Osjecaj slobode, lutanja i zabave bez da uopce pokrecete glavni quest je ono s cim se ne moze pohvaliti svaki sandbox. Repetitivnost i zasicenje jos nisam osjetio, a mislim da ni ne bi trebao jer ima uzasno puno aktivnosti i sadrzaja koji to ne dozvoljava. RPG elementi poput skillova (koji se otkljucavaju prikupljanjem exp. bodova) i craftinga odlicno funkcioniraju. Daju jednu dodatnu dubinu i osjecaj napretka bez da previse utjecu na osnovnu gameplay mehaniku tj. napucavanje - ipak je ovo FPS. Lov, prikupljanje bilja i slicne aktivnosti imaju svrhu i nisu tu samo zbog prodaje i nabijanja para koje kasnije trosite na oruzje (moze i za to posluziti). Crafting omogucava izradu novih item ili poboljsanje postojecih, a za to vam trebaju resursi. Npr. na pocetku mozete nositi samo jedno oruzje. Prikupljanjem odgovarajuce zivotinjske koze i koristenjem crafting opcije, omogucava vam nadogradju holstera i nosenje 2 pljuce.

Outpost respawn vise nije prisutan. Jednom kad ga oslobodite, podrucje je mirnije i ne srecete neprijatelje na svakom koraku. Ima mnogo mogucnosti i dosta paznje je posveceno svakom outpostu pa nema onog random C/P osjecaja kao u prethodniku.

Osjecaj pucanja je slican kao u FC2, znaci dosta dobar, makar je recoil i jos par sitnica moglo biti bolje naglaseno. Oruzje se konacno vise ne kvari! Hit detection je poboljsan i nema vise onih frustrirajucih situacija tijekom stealth pristupa da ne detektira headshot (cesto mi se dogadjalo u FC2). Igram na zadnjoj od 3 dostupne tezine i dosta brzo padaju, nema onog otezavanja dodavanjem 50% vise healtha neprijateljima.
AI nije previse napredovao, ali zadovoljava. Skrivaju se, koriste zaklon, flankiraju itd. Najveca novost je da sad ima vise "vrsta" neprijatelja i svaki ima drukciju funkciju. Charger je npr. zaduzen za kamikaza rushanje, nema vise kolektivnog bezglavog zaletavanja kao prije. Tijekom voznje najvise dolazi do stucanja AI-a jer stiscu po gasu cak i dok se pred njima nalazi prepreka. To ponekad rezultira vrlo ruznim (za njih) pogubljenjem jer prekasno shvate da moraju izaci van iz vozila.

Sve u svemu jako dobro i ono najbitnije - jako zabavno za jedan open world FPS. Sitnice koje mozda nekima i nece smetati narusavaju u sustini jako dobru igru. Ostatak dojmova kasnije....

 :hug

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #132 : 29. Studeni, 2012., 02:36 »
taj outpost respawn nije prisutan samo zato što FC2 nije imao outpostove. Ovdje je outpost sasvim nešto drugo, to su one borbe za područja što sam spomenuo pod misije.

Respawn je itekako prisutan. Primjer (doslovan), dođem đipom na brdašce i ubijem dva frajera, vidim na mapi neki loot u podnožju brda. Treba mi manje od minutu do tamo i nazad jer je visinska razlika valjda 20 metara i ima 10tak metara zračne linije do tamo. Pokupim loot i vratim se nazad, dočekaju me kraj kućice dva lika, a mog đipa nema nego je neki ATV spawnan malo dalje od mjesta na kojem je moje vozilo stajalo.

Par puta mi se desilo. Kažem, ne smeta utoliko što je bolji dizajn mapa, ne moraš tuda proći ko u FC2, al opet...

*

lulz

  • ****
  • 1016
  • šmeker
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #133 : 29. Studeni, 2012., 11:18 »
nisi razumio freddy, zanima me jel možeš isključit da ti se pokazuje koliko si exp dobio na ubojstvu itd. ubija imerzivnost.

*

--HS--

  • ****
  • 1078
  • :tired:
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #134 : 29. Studeni, 2012., 12:36 »
ne
easy-forex-basics.blogspot.com

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9