HCL.HR

Far Cry 3

• 614 Odgovora
  • 171229 Hitova
*

PavleC

• *
  • 136
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #210 : 02. Prosinac, 2012., 20:10 »
Ali ne vidim da se iko zali zbog toga, ja sam pocinjao 5 puta iz pocetka i ne nameravam da je igram dok ne budem 100% siguran da mi se nece desavati isti problem.

« Odgovori #211 : 02. Prosinac, 2012., 20:34 »

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #212 : 02. Prosinac, 2012., 23:22 »
Ne nista, to mi se desavalo i ranije, kad god izadjem iz igre gubi mi se sejv. To sam uspeo da resim tako sto sam blokirao igru pomocu firewall. I evo jutros kada sam upalio ponovo nema nista snimljenjo?

Problem sa crackom na piratskim verzijama.

« Odgovori #213 : 03. Prosinac, 2012., 00:04 »
odigrao mozda 3 sata, od koja 2 sigurno na lutanje po mapi i ubijanje zivotinja
zasad odlicno, iako me zivcira sto nemogu ubiti zivotinju sa jednim metkom, i nikako da pronadem vepre

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing

*

Shazaam

• 2269
  • But it was so artistically done...
« Odgovori #215 : 03. Prosinac, 2012., 06:11 »
Ali ne vidim da se iko zali zbog toga, ja sam pocinjao 5 puta iz pocetka i ne nameravam da je igram dok ne budem 100% siguran da mi se nece desavati isti problem.
Uzmes shortcut DX11 ili DX9 ovisno na kojem igras, ukoliko uđes u igru preko DX11 a igrao si preko DX9 (ili obratno) izgubit ce ti se save. U properties od shortcut ikone na desktopu dodaj 
-offline iza targeta odakle se igra pokreće, obavezno uključi run as admin i to je to. Neces vise nikada izgubiti save ukoliko ne uđes preko druge ikone.

Osobno smatram da je Co-op apsolutno besmislen i nepotreban ukoliko nije kroz čitavu main priču igre. Znači, Co-op u npr. Bordernalnds 1-2 potpuno smislen i opravdan. Co-op model kakav je npr. u Battlefieldu 3 koji nema veze sa single player campanjom, apsolutno nepotreban i besmislen.

Hvala kiti irudovoj da se tu radi samo o osobnim ukusima.

Mission-based co-op kao sto je u BF3 je sasvim solidan. Mozes odigrat kompletnu seriju misija ili samo potrosit 20-ak minuta na jednu misiju.
Borderlands 2 co-op je zapravo ista stvar. Ako ne radis misije(a misije su najzabavnija stvar u B2 co-opu), samo trckaras uokolo bez cilja i random tamanis protivnike. A to poprilicno brzo dosadi kad nema nekakvog konteksta.

Inace, za sve koji imaju probleme sa dugim loadanjem izmedu quick-travel lokacija ili jednostavno FPS probleme, u opcijama promjenite rezoluciju sa Fullscreen na Borderless.
Meni popravilo performanse, a i alt-tabbanje je isto onda fluidno.

Ako si hoces dodatno poboljsati framerate u gamerprofile.xml ugasi DX11, ograniči na DX9 i stavi SSAO na 4 ili 6 ovisno sto ti bolje izgleda (da AO mozes imati na ovaj nacin i sa DX9) + uz to sve dodaj u target shortcuta  -RenderProfile_MaxFps 45 ... to ce ti rijesiti micro stutter ako imas, ostalo razumijes. Namjesti si sjene na medium zato sto to najvise utjece na fps osim AA koji je nepotreban ukoliko upalis Post FX (meni je na ultra jednostavno volim taj blur efekt) i za kraj stavi geometry na medium zato sto ona ovdje ima ulogu draw distanca koliko sam skonto.

Meni sa svime apsolutno maxanim osim sjena i geometry na medium  u DX9 ide igra na tim postavkama na oko 30-45 framesa u prosjeku 38.
dobro je obzirom da mi je Konfa E8200 DC OC sa 2,6 na 3,2 - GTX560ti - 6 gb ddr2. Igram doduse na 1360x768 rezoluciji na svom Toshiba LCD-u od 81 cm. Bilo bi mi neigrivo da je na full HD :(
« Zadnja izmjena: 03. Prosinac, 2012., 06:27 Shazaam »

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #216 : 03. Prosinac, 2012., 10:48 »
Smanji si Post FX slobodno na medium ili low.

Stavka koja najvise utjece na FPS uz realno najmanje vizualnog poboljsanja. Radi se o depth of field i motion blur efektima.
Depth of field ostaje na medium uz znatan FPS gain, pa je to zlatna sredina.

*

Shazaam

• 2269
« Odgovori #217 : 03. Prosinac, 2012., 12:32 »
Ne bas.... meni nema nikakve razlike, ako smanjim sve na low FPS mi je manji nego kada stavim ove postavke koje imam, ne znam zasto ali oduvjek mi je bilo sa svim igrama tako. Jedino sto mi zapravo utjece su sjene i geometry (testirano). Probao sam i nize rezolucije, fps mi je manji nego na max rezoluciji, naravno i da mi je veci fps na tim rezolucijama nebih igrao na njima zato sto nema smisla. Bez tog Post FX na very high / ultra igra grafika mi nije toliko impresivna.

Btw! Mislim da se svi slazemo da je Citra zanimljiva nakupina poligona, zar ne? Ono sto mi je najbolje kod ove igre i zbog cega opcenito igram dobre igre je osjecaj kao da gledam (u ovom slucaju igram) film... skoro svi likovi su napravljeni po ljudima koji im daju glasove, uz poneke izmjene... osim Vaas-a ofc  on je autentican :D http://www.imdb.com/title/tt2321297/ fenomenalno
« Zadnja izmjena: 03. Prosinac, 2012., 13:02 Shazaam »

« Odgovori #218 : 03. Prosinac, 2012., 13:38 »
sa amd athlon x4 630 2.8GHz, GTX460 1gb, 2gb ddr2, igram na 1920x1080 DX11 i sve na medium, vrti mi 35-45 fps.
nekad zna naglo pasti kad sam u autu, al inace zadovoljan.

« Odgovori #219 : 03. Prosinac, 2012., 16:16 »
ovo cudo radi i na pentium dual core :DD  fenomenalna igra iam piratsku radi ko podmazana nikakvih problema nisam imo proso igru u 3 dana jos mi ostale neke mini misije i pronac relice :D

*

ScaR

• *
  • 120
« Odgovori #220 : 03. Prosinac, 2012., 18:17 »

*

PavleC

• *
  • 136
« Odgovori #221 : 03. Prosinac, 2012., 18:20 »
Najbolja simulacija lova koju sam igrao u poslednje vreme :D. Od ukupno 6-7 sati igre 70% proveo sam ubijajuci zivotinje. Igra je za sada odlicna, presao sam tek 2-3 glavne misije, grafika je odlicna, prica interesanta a istrvo na kojem se odvija igra je sigurno najveci  + ove igre.

*

Shazaam

• 2269
« Odgovori #222 : 03. Prosinac, 2012., 19:31 »
Prešao, kraj solidan. Super igra, ponekad se pojavi ovako nešto što me prisjeti zašto uopće i igram igre... doista sam uživao i nemogu vjerovati koliko je ovo podcjenjeno, kritike su bezveze obzirom da Call of Medal War of Honor Fighter svaki dobio bolje ocjene i kritike od FC3. Zbilja tužno koliko su svi korumpirani i potplaćeni.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #223 : 03. Prosinac, 2012., 19:35 »
Gdje si ti našao kritike, baš ga svi apsolutno hvale...

*

Shazaam

• 2269
« Odgovori #224 : 03. Prosinac, 2012., 20:59 »
Hvale ga da, ali ne onoliko koliko je zasluzio. ocjene u prosjeku su 8.5 sto je puno losije naspram svakog COD-a ko je izasao do sad.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9