HCL.HR

Far Cry 3

• 614 Odgovora
  • 172629 Hitova
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #270 : 10. Prosinac, 2012., 16:16 »
Da ali Ubisoft voli prodavati loj pod bubrege.

*

Shazaam

• 2269
  • But it was so artistically done...
« Odgovori #271 : 10. Prosinac, 2012., 18:20 »
Radi se na patchu koji će omogučiti toliko traženo isključivanje HUD-a.

[Kotaku]

Ranije postao na nekoj stranici. Kolega to ručno napravio preko fajlova.  :approve :ementaler:

Yep eo prelazim ponovno zato sto mi treba footage za video koji radim. Radi 100%, sve je cisto, jedino je problem sto moras spamat tipke misa i tastature tijekom quick time eventova zato sto nevidis sta trebas stisniti :D

To ti je DLL file samo prekopiras and you're good to go :)

*

WEAPONX

• 2181
  • Doom-driven
« Odgovori #272 : 11. Prosinac, 2012., 08:46 »
Ranije postao na nekoj stranici. Kolega to ručno napravio preko fajlova.  :approve :ementaler:

Ovo radi Ubisoft, službeno znači.

jedino je problem sto moras spamat tipke misa i tastature tijekom quick time eventova zato sto nevidis sta trebas stisniti :D

To će biti riješeno ovim patchom, biti će moguće isključit svaku stavku HUD-a posebno.

Nego, na stranu snimanje gameplaya i sl., ne kužim zašto ljudima smeta hud. Koliko sam vidio do sada, jedina stvar koja je stalno aktivna je mapa,
ništa drugo mi nije upalo u oči kao obstruktivno niti mi je to umanjilo imerziju.

*

Wyzard

• Administrator
  • 15991
    • HCL.hr
« Odgovori #273 : 11. Prosinac, 2012., 10:23 »
čak ni sive siluete neprijatelja iza objekata?

wtf je s time?

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #274 : 11. Prosinac, 2012., 10:49 »
Igra je dosadna nakon osvajanja outpostova. Jedino u što se da pucati su ti REYKJAVAT frajeri, kojih je također premalo i koji su u vašem timu  :hiha: Outpostovi pusti. Aktivnost se podigne dok ste u nekom vozilu, ali i dalje je to slabo... Jedini izvor pucačke zabave su zapravo ona crvena kamenja koja pokrenu pucačku misiju s tim da ste ograničeni oružjem koje ćete koristit.

Naravno, lutanje i istraživanje je i dalje moćno, ali nema prijetnji pa eto, outpostove rješavajte kad vam igra dopizdi

*

Shazaam

• 2269
« Odgovori #275 : 11. Prosinac, 2012., 10:49 »

wtf je s time?

To je kada su ti sjene i PFX na bilo kojoj postavci ispod High.
« Zadnja izmjena: 11. Prosinac, 2012., 10:59 Shazaam »

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #276 : 11. Prosinac, 2012., 21:55 »
Možda sam malo pretjerao kada sam rekao da za kompletiranje igre potrebno nekakvih 60-ak sati, ali nisam puno ni fulao s obzirom šta mi je još ostalo. Prešao sam glavnu priču za 34 sata i jako sam zadovoljan kako ona završava iako imam dosta jaku primjedbu na neke stvari što se tiče main questa. Završni sat i pol glavne priče rulaju baš jako i sviđa mi se što je kraj ispao nekako neočekivano neznam kako bi se uopće izrazio, uglavnom alternativan totalno nečemu što sam očekivao. Ostalo mi je za poriješavat i kompletirat sigurno 10-ak sati. Ostavio sam si dosta outposta, pa mi neće biti dosadno u tranziciji po mapi.

Nakon prelaska dojmovi su čvrsti i jako visoki. Najbolji FPS zadnjih ohoho godina. Ne usudim se reći najbolji ikad, ali tu je negdje. Najčvršći GOTY ove godine i vrlo vjerovatno će pobrat nagrade u jako puno kategorija - sasvim zasluženo. Igra nije možda savršenstvo u svakom segmentu, ali kao cijelina dijeluje kao najbolji Ubisoftov proizvod ikad, užasno kvalitetna igra rekao bih. Sve funkcionira onako kako bi trebalo, a prelijepa prezentacija je samo dodatna šminka na odlično koncipiranu igru i poliranje fino zaokruženog gotovog proizvoda. Ono što je najbitnije da igra u tih svojih nekakvih 25-50 sati u kojih je se može završiti nikad ne dosadi, baš uvijek ima nešto što te može odvuć i od side i od main misije. Igra definitivno zaslužuje kupnju. U nastavku pročitajte tekst i to samo oni koji ste kompletirali igrinu priču. Za mene u vrhu žanra i općenito jedna od najboljih igara odigranih ikada.

Već sam ranije spomenuo kako je Vaas možda premalo iskorišten u igri. Nadam se možda kakvom DLC-u gdje bi se opet on pojavio ili čak možda kao igriv lik. Nešto najbolje ikad u gamingu što se tiče negativaca, barem što se mene tiče. Kraj sam Hoytom izvlači malo njegovu ulogu, koja je u najmanju ruku najsporednija u igri, a na kraju čovjek ukrade Vaasu ulogu glavnog negativca. Sam nacista je savršen bio, umirao sam na one njegove JA šprehe. Odlično frajer izgleda i njegova pozadinska priča također rula. Kraj sa Citrom je dosta dobar, odlučio sam biti dobar i spasiti svoje.

Ono što mi baš nije sijelo, odnosno smatram da je moglo biti puno epskije i kulnije, a to je ubojstvo Hoyta i Vaasa. Ne kažem da je loše izvedeno, ali mi je pomalo zasmetalo to što je to sve izvedeno u halucinaciji, a možda je mogao biti jači efekt da su to sve složili na isti način, ali bez halucinacije, ali ajde ima smisla, gljive ljude, doktor ovo ono. U neku ruku i rula taj način, ali nezz. Savršeno je, a u biti nije. Sjebano.

96

*

Shazaam

• 2269
« Odgovori #277 : 11. Prosinac, 2012., 22:07 »
Možda sam malo pretjerao kada sam rekao da za kompletiranje igre potrebno nekakvih 60-ak sati, ali nisam puno ni fulao s obzirom šta mi je još ostalo. Prešao sam glavnu priču za 34 sata i jako sam zadovoljan kako ona završava iako imam dosta jaku primjedbu na neke stvari što se tiče main questa. Završni sat i pol glavne priče rulaju baš jako i sviđa mi se što je kraj ispao nekako neočekivano neznam kako bi se uopće izrazio, uglavnom alternativan totalno nečemu što sam očekivao. Ostalo mi je za poriješavat i kompletirat sigurno 10-ak sati. Ostavio sam si dosta outposta, pa mi neće biti dosadno u tranziciji po mapi.

Nakon prelaska dojmovi su čvrsti i jako visoki. Najbolji FPS zadnjih ohoho godina. Ne usudim se reći najbolji ikad, ali tu je negdje. Najčvršći GOTY ove godine i vrlo vjerovatno će pobrat nagrade u jako puno kategorija - sasvim zasluženo. Igra nije možda savršenstvo u svakom segmentu, ali kao cijelina dijeluje kao najbolji Ubisoftov proizvod ikad, užasno kvalitetna igra rekao bih. Sve funkcionira onako kako bi trebalo, a prelijepa prezentacija je samo dodatna šminka na odlično koncipiranu igru i poliranje fino zaokruženog gotovog proizvoda. Ono što je najbitnije da igra u tih svojih nekakvih 25-50 sati u kojih je se može završiti nikad ne dosadi, baš uvijek ima nešto što te može odvuć i od side i od main misije. Igra definitivno zaslužuje kupnju. U nastavku pročitajte tekst i to samo oni koji ste kompletirali igrinu priču. Za mene u vrhu žanra i općenito jedna od najboljih igara odigranih ikada.

Već sam ranije spomenuo kako je Vaas možda premalo iskorišten u igri. Nadam se možda kakvom DLC-u gdje bi se opet on pojavio ili čak možda kao igriv lik. Nešto najbolje ikad u gamingu što se tiče negativaca, barem što se mene tiče. Kraj sam Hoytom izvlači malo njegovu ulogu, koja je u najmanju ruku najsporednija u igri, a na kraju čovjek ukrade Vaasu ulogu glavnog negativca. Sam nacista je savršen bio, umirao sam na one njegove JA šprehe. Odlično frajer izgleda i njegova pozadinska priča također rula. Kraj sa Citrom je dosta dobar, odlučio sam biti dobar i spasiti svoje.

Ono što mi baš nije sijelo, odnosno smatram da je moglo biti puno epskije i kulnije, a to je ubojstvo Hoyta i Vaasa. Ne kažem da je loše izvedeno, ali mi je pomalo zasmetalo to što je to sve izvedeno u halucinaciji, a možda je mogao biti jači efekt da su to sve složili na isti način, ali bez halucinacije, ali ajde ima smisla, gljive ljude, doktor ovo ono. U neku ruku i rula taj način, ali nezz. Savršeno je, a u biti nije. Sjebano.

96

Slažem se. Evo, osobno uopće nisam FPS igrač, može me neka FPS igra okupirati na 2-3 sata, ali ne više od toga. Far Cry 3 me apsolutno osvojio. Definitivno u top 20 najboljih odigranih igara.

Jedina zamjerka igri su NPC klonovi, mogli su dodati malo varijeteta.
« Zadnja izmjena: 11. Prosinac, 2012., 22:10 Shazaam »

« Odgovori #278 : 12. Prosinac, 2012., 22:40 »
saveovi mi se izbrisali sami od sebe.  :(
mogu ih ikako vratit?

EDIT: ugasio firefox i torrent odjednom mogu nastavit gdje sam stao?  :solidus:
« Zadnja izmjena: 12. Prosinac, 2012., 22:42 Skitnica »

*

dado01

• *
  • 105
  • no time for money
« Odgovori #279 : 13. Prosinac, 2012., 07:45 »
saveovi mi se izbrisali sami od sebe.  :(
mogu ih ikako vratit?

EDIT: ugasio firefox i torrent odjednom mogu nastavit gdje sam stao?  :solidus:

hahahahahaha
 :loludara:
torrent je to što ti pojede saveove  :hihi:

*

Wyzard

• Administrator
  • 15991
    • HCL.hr
« Odgovori #280 : 13. Prosinac, 2012., 13:25 »

wtf je s time?

To je kada su ti sjene i PFX na bilo kojoj postavci ispod High.

nemože bit

sad gledam malo, šta nije to efekt kad uzmeš neke droge?

*

vilim

• 1270
« Odgovori #281 : 13. Prosinac, 2012., 18:56 »
Sivkasto-smeđkaste siluete neprijatelja na zidovima nije niti bug, nisi posljedica low postavki grafike, nego feature u igri da nam olakša malo. Ali koliko god mi to olakša pronalaženje neprijatelja, malo i ubija gameplay...

Također postoji onaj neki ANIMAL nešto, ona žuta injekcija, kad si to štrcnemo u sebe onda vidimo te siluete za životinje.

*

Wyzard

• Administrator
  • 15991
    • HCL.hr
« Odgovori #282 : 13. Prosinac, 2012., 19:26 »
i ne možeš to isključit?

ono, stvarno je po defaultu tako? nije do droga ili neki skill koji otključaš?

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #283 : 13. Prosinac, 2012., 19:35 »
siluete vidiš tek nakon što obilježiš neprijatelja kamerom il snajperom. Jel to tolika drama?

*

Wyzard

• Administrator
  • 15991
    • HCL.hr
« Odgovori #284 : 13. Prosinac, 2012., 19:38 »
e pa tako već, prihvatljivo. mislio sam da je po defaultu tako jer ima igara takvih. a totalno ubija >imerzivnost<.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9