HCL.HR

Far Cry 3

• 614 Odgovora
  • 171373 Hitova
*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
Odg: Far Cry 3
« Odgovori #540 : 26. Siječanj, 2014., 15:13 »
Meni je FC3 jedna zaista sjajna igra, koja me uvijek iznenadi sa nečim, čak i poslije toliko vremena igranja- a igram je od kad se pojavila. Iako sam prešao popriličan broj puta, uvijek isprobavam nešto drugo- i svaki put se zabavim do ibera. Jedino što još nisam uradio, a to je da je pređem na "Master" levelu- ali budem svkakao idući mjesec počeo i sa tim. 
=D>

« Odgovori #541 : 26. Siječanj, 2014., 16:00 »
Ne razumijem kako netko može Far Cry 3 nazvati lošom igrom.

Jel se ovo trebalo odnositi na mene? Ako da, ja nigdje nisam rekao da je loša, pa dao sam joj 70/100 što je daleko od lošega. Samo sam rekao da je monotona i dosadna, što i jest. No to nije boljka samo FarCry3 nego svih open-world igri. Iskreno se nadam da će Witcher 3 to promijeniti.

*

Adam Jensen

• 1950
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #542 : 26. Siječanj, 2014., 18:28 »
Ja poštujem kada neko ovako kao buby ne svidi mu se igra ali je ipak svjestan njenih kvaliteta pa joj da neku solidnu ocjneu (7/10). Jer bilo ih je ovdje na forumu koji su  FC3 davali ocjenu 3/10 :fpalm:. Meni lično FC3 je toliko zabavna da mi nikad ne može dosaditi, davno sam je kompletirao 100%, dakle sve što se može odraditi sam odradio ali mi je uvijek zabavno ući i ponovo u ghost stilu osloboditi 1-2 baze. Replay value je nevjerovatan.

*

Crosby

• **
  • 271
« Odgovori #543 : 26. Siječanj, 2014., 20:33 »
Nitko nije rekao da je igra "sranje". Igra je zapravo odlicno napravljena. Ali nekima se ocito takav tip igre ne svidja. Sve su igre nekim trudom napravljene, cak i ghosts i BF 4. I to treba cijeniti. Ali ako se nekome ne svidja tip igre, ne morate ga odma ubijati sa svakakvim rijecima. Svako ima svoje misljenje i to treba postovati. Ja dok sam prelazio AC 3, samo sam presao Main misije, nisam niti jednu misiju sa strane preso, dok sam AC IV presao cjelu, i razmisljam da opet pocnem. FC 3 sam isto igrao, presao sam negdje skoro 10 misija, ali eto postala mi je monotona i dosadna.

*

vauman

• n00b
  • 4
« Odgovori #544 : 15. Veljača, 2014., 20:35 »
Ja poštujem kada neko ovako kao buby ne svidi mu se igra ali je ipak svjestan njenih kvaliteta pa joj da neku solidnu ocjneu (7/10). Jer bilo ih je ovdje na forumu koji su  FC3 davali ocjenu 3/10 :fpalm:. Meni lično FC3 je toliko zabavna da mi nikad ne može dosaditi, davno sam je kompletirao 100%, dakle sve što se može odraditi sam odradio ali mi je uvijek zabavno ući i ponovo u ghost stilu osloboditi 1-2 baze. Replay value je nevjerovatan.

Ti očito nisi igrao puno kvalitetnih naslova ili nemaš pojma o kvaliteti. FC 3 je smeće i vrlo dosadna igra sa velikim praznim prostorom i debilnom pričom. Stalker, SS2, FC1, HL1 su troduplo bolje od ovem dosade.

Tako ti je i blacklist vrhunska igra. I je osim ako nisi igrao mgs i prijašnje nastavke serijala. I pes 2014 ti je "posebna" :clap::hihi::ave:

Zato se sakrij u rupu i dosta.

Ugodna ti zima=D>

« Odgovori #545 : 15. Veljača, 2014., 21:19 »

Ti očito nisi igrao puno kvalitetnih naslova ili nemaš pojma o kvaliteti. FC 3 je smeće

Ti si smeće :mrs:

*

manjamax

• 852
  • Cro Sim Racing Forum
« Odgovori #546 : 15. Veljača, 2014., 21:25 »
Ma dajte ljudi,trola vas lik. :loludara:

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #547 : 16. Veljača, 2014., 12:11 »
Ekipa, jel tko ovde igrao Ziggijev mod?
Ja sam uzeo još kad je izašao, ali tek sam ga sinoć instalirao i moram priznati da je zaista nevjerovatno iskustvo...
Toliko drugačije, da se ponekad pitam da li je to ta ista igra. =D>

*

vauman

• n00b
  • 4
« Odgovori #548 : 16. Veljača, 2014., 19:13 »

Ti očito nisi igrao puno kvalitetnih naslova ili nemaš pojma o kvaliteti. FC 3 je smeće

Ti si smeće :mrs:

Ove cure kad su u pms-u kao da polude. Draga, ako želiš vidjeti smeće, nađi obližnje ogledalo i pogledaj se:mrgreen:

*

manjamax

• 852
  • Cro Sim Racing Forum
« Odgovori #549 : 16. Veljača, 2014., 19:20 »
Isto vrijedi i za tebe.... :ementaler:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #550 : 16. Veljača, 2014., 19:28 »
a baš je VAUman

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #551 : 16. Veljača, 2014., 20:13 »
Ekipa, jel tko ovde igrao Ziggijev mod?
Ja sam uzeo još kad je izašao, ali tek sam ga sinoć instalirao i moram priznati da je zaista nevjerovatno iskustvo...
Toliko drugačije, da se ponekad pitam da li je to ta ista igra. =D>

Strašan mod, jedan od najboljih koje sam vidio.
Prema ovome igra izgleda u originalu kao mačji kašalj. Ovo definitivno ide u drugom igranju.
Savršeno koliko je imerzivnija i realnija igra.

Pogledao video prezentaciju i to samo PART I od 22 minute.

Far Cry 3 - Ziggys Mod - Part 1
« Zadnja izmjena: 16. Veljača, 2014., 20:17 Cole »

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #552 : 16. Veljača, 2014., 21:01 »
O da, itekako... što više igram, toliko primjećujem koliko je sve drugačije, a posebno moj stil igranja.
Jednostavno, prijašnji Rambo pristupi čak i na Master težini, sada jednostavno ne prolaze.... I onda za čas vidiš loading screen. =D>

Inače, ako netko hoće da proba- uploadam ja večeras, pa skidajte... To je nekih 45mb.
Naravno, radi samo na oriđiđi igrama.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #553 : 16. Veljača, 2014., 22:06 »
Odlično, jer jedino original i imam.
Ali to ću ostaviti si za kraj godine ili za iduću.

:hug

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #554 : 16. Veljača, 2014., 22:17 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9