HCL.HR

Fifa 10

• 130 Odgovora
  • 40110 Hitova
*

Hann

• *
  • 126
  • Oink Poink
    • Virtual-Gamer
Odg: Fifa 10
« Odgovori #60 : 28. Rujan, 2009., 22:09 »
ne budi dosadna pizdica i čekaj izlazak konačne igre za svoje homoseksualne "dokaze".  :thumbs:

poređivanje ove dve igre preko 2 demoa je ono,retajno

Dosadan sam ti? Uuuu jebote....
I poredim dva demoa, a ne dvije igrice. I jedan posve logican zakljucak za popravak nekih stvari od demoa pa do konacne verzije jednostavno nema vremena. Mislim ako u 4. godine nisu to uspjeli popravit, sad ce to kao sredit u 4. tjedna?

P.S.
Zasto ovaj forum nema ignore funkcije pa da ne moram gledati postove od debila poput solidusa? :(

« Odgovori #61 : 28. Rujan, 2009., 22:17 »

Imate na torrentima fifu 2010 pa neka skidanje počne. :clap: :clap:
Ja sam skinuo i radi.Prejebena je FIFA. \:D/ :piva: :ave:

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #62 : 28. Rujan, 2009., 22:17 »
glup si ko i ovak krkan na slici  :chair:

« Odgovori #63 : 28. Rujan, 2009., 22:20 »
ne budi dosadna pizdica i čekaj izlazak konačne igre za svoje homoseksualne "dokaze".  :thumbs:

poređivanje ove dve igre preko 2 demoa je ono,retajno

Dosadan sam ti? Uuuu jebote....
I poredim dva demoa, a ne dvije igrice. I jedan posve logican zakljucak za popravak nekih stvari od demoa pa do konacne verzije jednostavno nema vremena. Mislim ako u 4. godine nisu to uspjeli popravit, sad ce to kao sredit u 4. tjedna?

P.S.
Zasto ovaj forum nema ignore funkcije pa da ne moram gledati postove od debila poput solidusa? :(

samo kažem tupsone da ne uspoređuješ mrtve demoe i ne kenjaš
ionako sam čuo da je demo iz 7. mjeseca il neš...watever

*

Wildboy

• 5612
« Odgovori #64 : 28. Rujan, 2009., 22:27 »
Zašto se ne smije uspoređivat demoe?  :wildboy:

*

Hann

• *
  • 126
  • Oink Poink
    • Virtual-Gamer
« Odgovori #65 : 28. Rujan, 2009., 22:29 »
samo kažem tupsone da ne uspoređuješ mrtve demoe i ne kenjaš

Njet. Nisi ti nista samo rekao, vec si uredno izvrijedjao. A kako vidim, do se ovdje jako lijepo dopusta od strane admina, pa ne kontam zasto ne bi i ja debila vrijedjao ?  =D>

I zasto da ne usporedjujem dva demoa? Jer si ti to rekao? Daj jebote, mrzim inace fanboyove, a sad ce PES topic dobit par kvalitetnih video uradaka cisto da dignemo i ostale fanboyove na noge :kava:

P.S.
cuj zasto se ne smiju usporedjivati dva demoa. Coz god all mighty solidus has spoken :hug

« Odgovori #66 : 28. Rujan, 2009., 22:35 »

Citat:
Njet. Nisi ti nista samo rekao, vec si uredno izvrijedjao.

baš si pipi OLOLOLO

Zašto se ne smije uspoređivat demoe?  :wildboy:

ne, smije se uspoređivat demoe al nemoš baš zaključivat o finalnom proizvodu jelte, to sam pokušao nekako reći...neznam  :solidus:

*

Hann

• *
  • 126
  • Oink Poink
    • Virtual-Gamer
« Odgovori #67 : 28. Rujan, 2009., 22:37 »
Kiddy fanboy, eno ti PES topica pa nastavi tamo davati 'strucne' komentare  :hug

« Odgovori #68 : 28. Rujan, 2009., 22:40 »

*

Wyzard

• Administrator
  • 15991
    • HCL.hr
« Odgovori #69 : 02. Listopad, 2009., 20:34 »
loooool, morah ovo linkat:

http://max.tportal.hr/FIFA-10-Video_5814_0__0.aspx

lik (nećemo imenovat) je PC verziji dao maksimalnu ocjenu uz komentar da je to "najrealniji nogomet na svijetu"  :kava:
neznam, da se radi o konzolaškim verzijama, možda. no tko još igra fifu s tipkovnicom i mišem?

*

Hann

• *
  • 126
  • Oink Poink
    • Virtual-Gamer
« Odgovori #70 : 04. Listopad, 2009., 00:44 »
Naigrao se full verzije. Kao i prosle godine kod fifa09, i ove godine je sama igra puno bolja od demoa. Igrao i PES full verziju, i moram priznati da sam iznenadjen jerbo je igra osjetno bolja od demoa. Jedino su golmani i dalje katastrofalni.. No ne mogu bas suditi jerbo sam pes-a odigrao samo dvije utakmice. Ko ce igrati pes pored fife10? :)

Pricam o ps3 verzijama, da ne bi bilo zabune...

*

Forbs

• **
  • 432
« Odgovori #71 : 04. Listopad, 2009., 16:16 »
Ma meni ta fifa nikako ne lezi kao simulacija....Bar sto se tice na pc-u. Na kolzolama druga prica...

*

duksy

• 6295
    • hcl
« Odgovori #72 : 07. Listopad, 2009., 14:20 »
Najbrže prodavana sportska igra ikad

Prodaja očito ne ide loše :)

Jel igra još tko, dojmovi?

*

Hann

• *
  • 126
  • Oink Poink
    • Virtual-Gamer
« Odgovori #73 : 07. Listopad, 2009., 15:39 »
Evo ja vec par dana tuchem do iznemoglosti. Ovo je jednostavno bolest od igre, nista drugo doli bolest od igre. Duel igra je fantasticna, pass igra takodjer. A poseban dojam na mene je ostavila fizika lopte prilikom shuta. To je jedini segment di je PES do sada bio osjetno jachi, no ne vise, jer eto i to su momci usavrsili.

No iako su golmane popravili, i dalje su blesavi kad triba loptu pokupit. Jednostavno su ukopani u svojih 5m i to'e to. Igri nakon 50ak utakmica nalazim samo tu zamjerku, i iskreno, tko god da voli nogomet, neka odigra 5-6 utakmica ove fife ali na konzolama, ne na pc-u... Zarazit ce se kao i ja  :ave:

*

neo

• *
  • 52
« Odgovori #74 : 07. Listopad, 2009., 16:38 »
igrao na pc-u i igra je bolja nego u predhodnim godinama, ali daleko od toga da je igra dobra.
i na najtezem nivou ne mozes izgubiti utakmicu, prelagano je, pa nije ni zanimljivo za igranje ako ne igras sa nekim...

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9