Sto vise igram demo, vise hocu full igru!
Nekak me ova Fifa vraca u svoja stara vremena, nostalgija za Premiershipom, koji je u Fifi nekaj posebno...
Sad sam apsolutno siguran da mi je ova Fifa bolja od novog PES-a, koji je takoder dobar ali ne tolko.
Ha, točno to, uvijek sam Fifi zavidio na tome. Sve ove godine igram PES i sad dok ga čekam igram Fifu, i ima ona opet svojih tipičnih mušica, ono, Fifa je Fifa a PES je PES i baš zbog tih nekih tipičnih Fifinih stvari sam uvijek rađe igrao PES, ali što ju duže igram, sve manje iščekujem PES, grafički je prelijepa, uzeo ManU, i igram offline Premiership...ma šta reći, sve licence su tu, ali stadioni (pogotovo ovi licencirani tipa Old Trafford, Stamford Bridge, Anfield) su predivni, baš donose onu atmosferu, što je teško danas reći za neku sportsku igru, ne znam, stvarno je Fifa dobra. I dalje imam primjedbi na kamere i jedino mi dynamic kamera donekle daje osjećaj 3 dimenzije, tj. dubine kad ju odzumiram i podignem do kraja. I dalje je tu ponekad čudna putanja lopte i nepotrebno komplicirani izbornici (neusporedivo nepraktično s PES-om), ali kažem tu su i aduti...jebemu kolač, pa ima i ruska liga! Pralelno sa Premiershipom igram i rusko prvenstvo sa CSKA-om, pa lagano derbiji sa Zenitom, Lokomotivom, Rubinom, Spartakom, Dinamom...samo 2 reči...Vagner Love.