HCL.HR

FIFA 13

• 618 Odgovora
  • 187951 Hitova
*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
Odg: FIFA 13
« Odgovori #465 : 23. Travanj, 2013., 22:42 »
A mislio sam da je privatno ono samo za one koji imaju link. Sad je sređeno :ementaler:
Slike nastaju pod uzbuđenjem pobjede (ili još gore poraza) + igram na drugom kraju sobe i onda moram brzo doć do telke da uslikam pa ispadnu kako ispadnu :)))

Probo par tekmi, čvršće je, jedino tako mogu opisat. Sviđa mi se! Mislim, igrao sam i prije na 5/5, ali sa OP Sunderlandom ili friendly s ManU, al s Wiganom ovako nikad.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #466 : 23. Travanj, 2013., 22:46 »
Nema boga da igram ispod toga, plus kada duže igraš tako, moraš dizat slidere, jer si prejak <3.
Mada je npr. meni s Hullom u lošoj formi bilo užasno teško.

Mali spojler pred sljedeći riport. Igrao prvo poluvreme protiv Manchestera, imali su 13 udarca na gol. :wildboy: :ave: :wildboy:
Jebenih 13!!!

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #467 : 24. Travanj, 2013., 01:27 »
Nakon loših rezultata odigravam napokon utakmicu kako znam i umijem te opet izgubim, no ovaj puta časno. U liga kupu na Emiratesu tri puta sam stizao vodstvo Manchester Uniteda, da bi na kraju kapitulirao u 117 minuti. Nevjerovatna utakmica gdje sam zabio 3 gola iz 3 prilike doslovce, a protiv mene je igrana totalna ofenziva i opsada gola. United je na kraju utakmice imao 20 udaraca na gol, čak 13 u prvom poluvremenu. Već druga utakmica u sezoni protiv crvenih vragova u kojoj ne uspijevam nametnuti igru.

U Ligi Prvaka uspijevam nametnuti igru protiv Ajaxa u Amsterdamu te ispravljam poraz od Olympique de Marseille kod kuće. Činilo se kako napokon uspijevam pronać pravu formulu u ekipi te razvaljujem Chelsea koji je u tom trenutku bio prvi na ljestvici Premiershipa. Potrvrda toga stiže i utakmicom kasnije gdje sam kod kuće torpedirao West Ham. Hlađenje dolazi već tjedan dana poslje u mučnoj utakmici protiv Man Citya. Utakmica u kojoj doslovce nisam mogao prić golu. Frustriran pomalo lako dobivenim golovima iz utakmicu u utakmicu te jako lošom realizacijom najvažnijih igrača pomalo žalim za lošim dovođenjem i prodajom igrača. Ponajviše mislim na Yanga M'biwu te Reusa koji se ne snalazi baš u brzoj pass igri. U sljedećih par kola napokon se budi Santi Cazorla i u tim trenucima je moj najvažniji igrač.

Taman kada sam malo stao na noge i konsolidirao momčad sa rotacijama sljede nova razočarenja, frustracije i bijes. 4 poraza za redom i počinjem strahovat za svoju klimavu stolicu. Momčad je u rasulu, ozljedio se Reus koji je postigao nekakve golove koji su ga malo vratili u život (2 mjeseca ozljeda). Podolski, Walcott, Goetze i Wilshere su očajni i trebaju predah.

Nakon 2 utakmcie predaha vraćam provjerenu momčad i dolazim na noge vodećem klubu Premiershipa Tottenhamu i na njegovom WHL-u dolazim do neočekivana, ali jako vrijedna tri boda. Nagovještaj novog "rođenja" potvrdio sam deklasiravši New Castle u njegovom dvorištu sa visokih 1:4.

Polako krećem razmišljat kako spasit sezonu i koncentraciju usmjerit ka lovu na trofej. Koristim opciju finance takeover i dobivam 60 milijuna £. Riješit ću se Chestera kojim sam jako razočaran, vjerovatno Artete i Ramseya, a možda čak i Reusa ukoliko ne iskoči iz skromnih normativa. Želje su Sissoko iz New Castlea, povratnik Laurent Koscielny kojeg mogu dobit za puno manje nego što sam ga prodao, a očigledno je napredovao u overallu. Probat ću otvorit vrata RVP-u iako je dosta sporiji nego što je to bio u Arsenalu prije. Skauti su mi skrenuli pozornost na wunderkida u omladinskom pogonu, pa sam mu ponudio seniorski ugovor. Radi se o Jasonu Bennettu.

U Ligi Prvaka igra se zadnja utakmica. Arsenal ide na noge Milanu s kojim sam remizirao 2:2 u prvoj utakmici na Emiratesu. Ukoliko izgubim pakiram kofere i opraštam se od LP za ovu sezonu. U slučaju nerješenog ili pobjede prolazim u drugi krug. Utakmica je bila tvrda, ali i lagana zahvaljući "one man showu" Giroudu koji postiže prvi europski hat-trick i vodi Arsenal u osminu finala Lige Prvaka. U nastavku pogledajte majstorije Girouda u utakmici koja je završila 1:3 za Arsenal; Balotelli postiže počasni pogodak u zadnjoj minuti sučeve nadoknade.

http://youtu.be/TZOLzEVZc1A

U Premiershipu nakon dvije pobjede dobio sam krila, a vraća mi se i Reus te Podolski koji je također neko vrijeme bio van pogona.

Barclays Premier League - Tablica

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #468 : 25. Travanj, 2013., 22:49 »
Poslje 3 i pol sezone u Arsenalu sjebao save. :wildboy:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #469 : 27. Travanj, 2013., 21:37 »
Gubitak save fajlova za koje sam si sam kriv došao je u dobro vrijeme. Taman sam otkrio all in one patch od ModdingWay zajednice. Patch je u visokoj fazi pa tako sadrži ogromnu bazu novih igrača, novih momčadi, novih dresova, alternativne kombinacije dresova, licencirane Lige Prvaka i Euro lige sa službenim himnama, novim reprezentacijama, scoreboardovima, custom travama, Ukrajinskom ligom itd.

Jako sam zadovoljan updateanim facama. U editoru postoji mogućnost editiranja golmanskih rukavica, kopački (ima ih valjda preko 200), strukiranih dresova (pripijenih uz tijelo), tetovaži, zimskih šalova itd. Postoji također drugi editor gdje se sve ostale funkcije igrača mogu editirati, baš doslovce sve.

Champions League FIFA 13 Intro Preview - ModdingWay Mod

[TTB] FIFA 13 - Europa League Highlights Vs Genk Group Match 1 | Capital One Cup Vs Crawley Town

Kod ovog drugog videa opao sam na guzicu. Prvo sam išao tražit kako da ga skinem, no onda sam shvatio da to zapravo lik komentira sebe kak igra. Frajer je naravno savršen. Sve te sitnice toliko podižu imerzivnost da sam opet nahypan na igranje iako sam mislio odustat do FIFE 14. Uskoro stiže report iz početka.

[TTB] FIFA 13 - Arsenal Vs Spurs | Spurs Vs Wigan Athletic Highlights - Bale Goes Ballistic!

Fifa 13 - Alternate Kits (Man Utd, Real Madrid, Chelsea, Arsenal, Juventus...etc)

:hug

*

Armin44

• 849
  • I'll be one tough act to follow...
« Odgovori #470 : 27. Travanj, 2013., 21:59 »
FIFA i Pes se nikad ne igraju bez patcha xd,inače i ja pratim ovog lika na yt radi dobre utakmice sa komentarima što na Fifi toliko i na Pesu..

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #471 : 28. Travanj, 2013., 02:50 »
Nakon što sam sve naštimao kako sam želio krenuo sam u karijeru s Arsenalom. Ogroman database 4.0 je nevjerovatno realniji i pruža puno više izazova od originalnog, budući da su realniji rejtinzi svakog igrača. Uzeo sam legendary 5/5 težinu sa istim onim otežanim sliderima (sebi i CPU je samnjena brzina dodavanja, šuta, uspješnosti prvog dodira i udarca). U klubu se ne riješavam toliko igrača kao što je to bio slučaj prvi puta.

Diaby prelazi u Borussiu Mönchengladbach za 3,500.000 £
Sébastien Squillaci prelazi u Newcastle United za 1,900.000 £
Per Mertesacker prelazi u Valenciju za 3,600.000 £
Tomáš Rosický prelazi u Inter FC za 3,500.000 £

Nastastića sam uzeo, jer je jako mlad, a ima dosta dobre ocjene i brzo će napredovat, trenutni rejting (76). Henrya sam uzeo kao legendu kluba, da pomogne odmoriti prvu momčad kada je potrebno sezonu-dvije i da ga umirovim u najdražem dresu u najdražem klubu. Njegovim dolaskom ipak se očekuje prava doza pomoći. Trenutno sam u klubu zadržao Monreala kao rezervnog beka Gibbsu, kao budućnost u klubu vidim Wilshera koji je već sada prvi vođa momčadi pa sam mu dodjelio kapetansku traku. Možda još i bolji igrač od Maria Götzea koji je potpisao za Man City za vrtogalvih 40 m £. Giroud je sada puno više stvarniji i nekakav ekvivalent Gomezu iz Bayerna, dosta je tromiji pa će mu više ležat igra glavom. Na kraju sezone najveća želja mi je povratak Eduarda koji u punoj snazi rejtingom varira između 80-83. Na golu ću zadržat fantastičnog Szczęsnog.

Prvu utakmicu Premiershipa jako loše otvaram, loš rezultat, jako loša igra i utakmica za zaborav protiv Stoke Citya...

Sljedeća na Emiratesu također nije ponudila dobar nogomet i dobar rezultat, još sam i sretan izvukao bod...

Odlazim pomalo nervozan na noge Liverpoolu u pakao Anfielda i doslovce me dočekao pakao i borba. Izvukao živu glavu (redsi imali 3 stative i još jednu mrtvu šansu) i tri boda...

U Capital One kupu, odnosno engleskom liga kupu, sezonu otvaram sa Swansaeom i tokom čitave utakmice muku mučim sa realizacijom druge momčadi. Promašujem pet mrtvih prilika. U očaju na poluvremenu se odlučujem na ulaz Thierrya Henrya i to mi se vraća fantastičnim golom legende kluba, njegov 227 za Arsenal.

U Ligi Prvaka u skupini sam sa Schalkeom, Montpellierom te Zagrebačkim Dinamom. Utakmicu otvaranja igram upravo s modrima i očekujem lagan prolaz dalje uz brušenje napadačkih mogućnosti. Ipak ponukan lošijim igrama druge momčadi, protiv Dinama šaljem prvu ekipu da potvrde ulogu favorita kako u utakmici, tako i grupi.

Modri su pružili jako dobar otpor i imali čak par izglednih prilika. Jednu su i iskoristili preko Ante Rukavine u 78 minuti samnjivši na 2:1. Opet nisam iskoristio dosta izglednih prilika i rezultat se čini slab u odnosu na ukupan dojam. Zasluženo dobio iako to rezulatat ne sugerira.

Još par rečenica o patchu ModdinWay zajednice. Strašno dobar posao su napravili s ne baš ogromnom (600 mb) zakrpom. Ima tu službenih animacija, scoreboardova (neke ne koristim), navijanja, transparenata, igrača na klupi u pravim trenirkama, igrača koji se zagrijavaju u istima kao na ovoj slici. Reklame su aktualne i ovisne o natjecanju. Isto tako i fontovi te brojevi na dresovima. U LP klubovi koji imaju licencirane brojeve i natpise u svojim ligama u LP će pak imat službene LP fontove i brojeve kao na ovoj slici. Strahoviti je užitak vidjet takve sitnice i da je toliko truda uloženo u iste. Do sljedećeg riporta i dojmova...

*

Wyzard

• Administrator
  • 16012
    • HCL.hr
« Odgovori #472 : 28. Travanj, 2013., 13:10 »
Jel mijenja štogod po pitanju samog gameplaya? I jel se može igrat online uz to?

Inače zvuči zanimljivo, trebao bih probati.

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #473 : 28. Travanj, 2013., 13:23 »
Rula ti ovaj mod koji si ubacio. Baš dobri dodaci igri :)

Loše si malo počeo ovu sezonu. Ne ide ni mene ova nova, bacim report kad još malo više odigram, al nisam zadovoljan za sada nikako :(

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #474 : 28. Travanj, 2013., 19:26 »
@wyz

Imam konstantno osjećaj da protivnik igra dinamičnije, bolje i pametnije. Pošto sam odirago trinaesticu sada već preko 400 utakmica, sada sam uočio neke nove stvari da rade u napadu. Npr. dugački pasovi su im nekad precizniji, traže alternativna rješenja, uglavnom nije nešto na što sam navikao, od tud i lošiji rezultati na početku sezone. Također neki igrači poput Wilsherea, Cazorle više nisu toliko bogovski da mogu s njima čuda radit, pa ima povećani faktor gubitka lopte, lošeg passa itd. Sve je to posljedica dobrih slidera te realnijih rejtinga koji se bitno razlikuju od originalnog databasea.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #475 : 28. Travanj, 2013., 22:22 »
Prilikom igranja utakmice Premiershipa sa Shouthamptonom u kojoj sam vodio 1:0 predao meč, jer sam morao nešto obavit. Naravno da sam kasnije na to zaboravio i odigrao par utakmica dalje. Taj potez me koštao sedamnaeste pozicije na tablici sa jednom pobjedom i remijem u pet utakmica uz nevjerovatnu gol razliku 3:8. Još sam izgubio i tešku utakmicu gdje nisam imao šanse protiv Man Citya. U Liga Kupu prolazim Blackpool na penale uz jako lošu igru i utakmici bez pogotka u regularnom dijelu. Na sreću s penalima nisam imao problema i prolazim dalje.

Premiership Table

U LP idem na noge Montpellieru, a u nastavku pogledajte mini prilog s te utakmice...

http://youtu.be/xbmO-14dHhA

*

PavleC

• *
  • 136
« Odgovori #476 : 28. Travanj, 2013., 23:37 »
Da li je potreban original za patch?

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #477 : 29. Travanj, 2013., 00:16 »
Nije, naravno.
I da zaboravio wyzardu odgovorit, da online normalno šljaka.

Gradim jako teško napade i svaka utakmica mi je muka. Puno više se oslanjam na pass igru i taktičke zamisli nego na individualne poteze. Lošiji igrači puno više dolaze do izražaja, pa npr. tehničke stvari sa Giroudom su nezamislive, frajer je jednostavno gol šansa igrač. U najgore vrijeme dolazi mi Chelsea koji je vodeći na ljestvici i igram strašno tešku utakmicu sa jako malo prilika međutim...

Odmah kolo poslije totalna nemoć...

U LP odigravam jako dobar meč protiv Schalkea i uz puno šansi te atraktivan nogomet osvajam vrijedna tri boda na impresivan način...

Napadački post Girouda prelazi granice i tek u svojoj 10 utakmici postiže prvi gol, a obično kada se tako prekine post onda krene golijada, a očito je ista krenula i Arsenalu...

U Liga Kupu na noge mi dolazi Chelsea s kojim sam imao muke prije 2 tjedna, no ovaj put utakmicu kontroliram cijelo vrijeme iako to rezultat ne govori...

Protiv QPR očekivao laganu golijadu, kada dobio i utakmicu gdje su mi živci bili najtanji. Na kraju me neugodnosti spasio Vermalen u zadnjim sekundama sučeve nadoknade...

Na ljestvici se popravljam i nalazim se na jedanaestom mjestu sa utakmicom manje od ostalih. Igram dosta teško i veselim se svakom dobrom rezultatu puno više nego prije. Svaka utakmica je veliki izazov. Protiv zagrebačkog Dinama igram na snagu i bez ikakvih problema upisujem rutiniranu pobjedu na Maksimiru od 0:3, a u golove se po prvi put u ovoj sezoni Lige Prvaka upisao i Henry zabivši 10 minuta nakon ulaska.

*

Mzehn

• 1478
  • kakaroto
    • PCGN
« Odgovori #478 : 29. Travanj, 2013., 11:43 »
Čini se dosta bolje s tim patchom, al nisam skužio baš jel su napravili ligu novu sa Dinamom i tim ostalim klubovima ili? i dali se može uopće igrat s njima ili samo protiv njih?

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #479 : 29. Travanj, 2013., 12:12 »
Možeš igrat s njima da. Ukrajinska liga je nova i može se igrat. Isto tako par novih klubova je napravljeno, te mislim sve reprezentacije dodane (Albanija je napravljen WTF). Ima par problema koji malo vizualno smetaju. Npr. kod službene grafike prilikom golova u LP ima nekakav čudan kod u grafici koji je nemoguće maknut, isto tako napravljeni klubovi na nekim mjestima imaju kod dugačkog broja umjesto imena Shakthar. Kada se forsira scoreborardovi zna imat nekakvih bugova kasnije u utakmicama, pa uvijek prije i poslje utakmcia LP izađem van iz igre, preko selektora vratim na ono prije i ponovo uđem u igru. Ima malo zezanja oko toga svega, ali meni je ovo nevjerovatni gušt tako igrat, pa me ni najmanje ne smeta. <3

U Premiershipu odigrao jako tešku utakmicu sa malo prilika na Old Traffordu i izvukao vrijedan bod od tada drugog na tablici Manchester Uniteda...

U tom trenu nalazim se na osmom mjestu. U goste mi dolaze Spursi i ta utakmica je od velikog značaja za mene budući da se radi od ljutim rivalima i diretna borba na tablici. Mogu samo reć da je to jedna od najnevjerovatnijih utakmica koje sam igrao. Gubio pa ekspresno preokrenuo utakmicu i kada sam mislio da će Tottenham teško stradati, jedva sam sačuvao bod, teškim propustima u drugom poluvremenu...

U LP mi ide bajno, bez ikakvih problema jurišam u drugi krug. Par utakmica prije Arshavin je zatražio transfer budući da je do tada jako malo igrao, pa sam mu pružio šansu. Jako dobro koristi minutažu i potvrđuje dato povjerenje. Trenutačna tablica u Ligi Prvaka. Rutinirana pobjeda u Gelsenkirchenu...

Protiv Aston Ville u Liga Kupu riskiram i igram utakmicu sa drugom momčadi, u nastavku drugog poluvremena AV igra fenomenalno i da nije bilo magije Henrya (koji je u velikoj formi), promašena taktika bila bi moj kraj u liga kupu...

Poslije trilera protiv Aston Ville postajem stručnjak za preokrete i late winnere te izbacujem Everton iz Liga Kupa...

Zaista...

Barclay's Premiership | 3.12.2012 League Table

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9