HCL.HR

FIFA 13

• 618 Odgovora
  • 181620 Hitova
*

FifaMaster

• n00b
  • 4
Odg: FIFA 13
« Odgovori #570 : 28. Svibanj, 2013., 20:31 »
Ja  :chair: poceo s Juventusom  i odmah prva sezona otkaz  :fpalm: ( obecao sam prvo mjesto u ligi, kupu i ligi prvaka, a na kraju bio 6. u ligi, ispao u polufinalu kupa (Lazio) i u osmini-finala Lige Prvaka (Chelsea) :fpalm: . Nakon otkaza dobio sam ponude raznih klubova i na kraju sam se odlučio za Fulham. Odmah sam doveo desnog beka iz Atletico Mineira, Marcosa Rochu za 8.mil €, te seriješio Karagounisa. Ubro ide report! :clap:

*

des3iny

• 1506
  • xD xD xD
« Odgovori #571 : 28. Svibanj, 2013., 21:38 »
Nemogu počet nikakvu novu karijeru, jer mi crasha to desktop.
Probao bez patcha, na novo skinuo s Origina, probavam već par sati i odustajem. Mrtvo govno i igra i Origin i EA.

:wildboy:

evo jedna mogućnost, na originu makni overlay. to je meni pomoglo sad prije par dana kad mi se nije ni htjela startat FIFA
btw addaj me na Originu :D

*

Wyzard

• Administrator
  • 16146
    • HCL.hr
« Odgovori #572 : 29. Svibanj, 2013., 17:20 »
Otkako sam "otkrio" Napoli, samo s njima igram. Savršeno ofenzivna momčad 3-4-1-2 formacija. Cavani rula bogove, nisu ni Hamšik, Inler i Insigne za otpisat. Uglavnom, s njima nema 0-0 utakmica - ili zabijem 3+ ili primim 3+.

Sad odigrao tri tekme:
protiv porta do poluvremena 4:0, moglo je bit i šest, fulao dvije 100-tne šanse prazan gol. Tip ragequitao u 45-toj.
protiv liverpoola izgubio 0:2, al moglo je bit svašta.
protiv borussije d. pobjedio 5:1, još dok je bilo 1:0 morao na minutu hitno otić van, pauzirao i isteklo 30 sec. vratio se lik nije uspio zabit gol. i onda sam mu naravno utrpo 4 komada.

« Odgovori #573 : 29. Svibanj, 2013., 18:47 »
Ja ne mogu da vjerujem. Prije par mjeseci sam pokušavao da riješim problem sa fifom na originu. I onda sam se iznervirao što nisam mogao popraviti i ostavio sam sve to. Da bi danas opet pokrenuo origin posle mnogo vremena. Davalo mi je neki Fifa13 update i instalirao sam ga. Ponadao sam se da će to riješiti problem ali nažalost nije :wildboy: Onda sam se još više iznervirao i počeo sam da opet tražim neki fix. I ovaj put sam našao. Fifa mi konačno radi i presretan sam.

Pošto prvi put igram fifu postoji li neki tutorial ili nešto?
Zakon moga roda taj je, za obraz se glava daje!

*

Cole

• 13453
    • CroSimRacing
« Odgovori #574 : 29. Svibanj, 2013., 20:38 »
Koji ti je fix?

*

djaka

• *
  • 54
« Odgovori #575 : 29. Svibanj, 2013., 22:49 »
zna li tko kako da sredim ovaj controler da valja...znaci radi meni sve standardno kako treba samo sto se tice branjenja penala ne mogu nikako se baciti ni to...

znaci controler je losiji,onaj intexov slican kao za playstation samo ono kao losija kopija :D ...jbg imao bolji al mi ga frend pukao...pa me sada zanima kako to namjestiti
Et fidei ad Deum meum Hajduk...

« Odgovori #576 : 30. Svibanj, 2013., 06:04 »
Koji ti je fix?
Re-install Windows Media Player-a. A kako WMP ima veze sa fifom? :fpalm:

« Odgovori #577 : 30. Svibanj, 2013., 20:53 »
Želio bih pitati ove fifaše da li je neko stigao do 5 sezone u Manager Careeru? Jel nesto kontam prve tri sezone dovodiš nove dobre igrače, plaćas im, i prodajes one loše igrače. I nešto mislim da tako moze do četvrte sezone. Ah kad bude četvrta vec ponestaju pare. Pa onda odlaze dobri igrači, dolaze neki šalabajzeri. Zatim klub drasticno pada i mislim da vise nema povratka. Da li je to baš tako?

Za sada imam velikih problema sa kontrolama. Mislim želio bih da igram sa keyboard-om ali ne mogu. Mislim podesim ja gdje cu da šutnem, gdje cu da dam pas, brzo trcanje i sl. ali nidje ne mogu namjestit da on hoda. :wildboy: Probam strelice nece. Moze mi neko pomoć?
Inače imam 3 kontrolera koji rade. Ali i za njih bih želio da namjestim nesto, ne znam dje trebam ući.

Sto se tice fife, svidja mi se. Nisam nikada mislio da cu ovo reći ali eto. FIFA JE BOLJA OD PES-A. Malo sam se začudio kada sam vidio koliko je lako dati gol. Ili je mozda to zato sto sam igrao na amateur :wildboy: Inače igra je nekako brza, to mi se na neki način svidja.

Za sada mi malo smeta sto neki igraci izgledaju podosta glupavo. Tj. ne izgledaju kao ovi pravi.

*

Freddy

• 5994
  • Briljantin.
« Odgovori #578 : 30. Svibanj, 2013., 21:06 »
Nije tako. Očito nemaš uvid u osnovne Career mode mehanike.

Igraj kontrolerima, samo se tako može igrat.

To je jer igraš na amateur, nema smisla igrat na tako laganoj razini. Brzinu možeš smanjit u opcijama ili pak potpuno podredit igru sebi sliderima.

« Odgovori #579 : 30. Svibanj, 2013., 21:13 »
Ah ok mislio sam da se moze i sa keyboardom igrati. Pogledat cu par tutoriala za Career mode. A sa kojim je timom najbolje poceti?

*

Freddy

• 5994
  • Briljantin.
« Odgovori #580 : 30. Svibanj, 2013., 21:32 »
Mislim MOŽE se. Teoretski se može da, možeš namjestit tipke na tipkovnici i igrat tako, ali nema smisla baš nikakvog.

Ne trebaju ti tutoriali za Career mode, sve je prilično intuitivno, nemaš što falit, sve ćeš na vrijeme otkrit i naučit.

Ovisno što želiš. Ako želiš napravit svoj dream team i gazit svih i sve na najvećoj težini onda počneš s najbogatijom ekipom, prodaš za dodatnu dobru lovu pol svojih igrača, zamijeniš ih najboljim igračima na svijetu i ostale sezone kupuješ mulce koji su već među najboljima, a imaju još 5-6-7 godina dok se ne razviju u potpunog igrača.
Ako hoćeš igrat normalno i guštat izabereš tim koji god ti se svidi.

*

djaka

• *
  • 54
« Odgovori #581 : 31. Svibanj, 2013., 14:42 »
imal tko odg na moje :P ?

« Odgovori #582 : 31. Svibanj, 2013., 14:52 »
@djaka mozes si namjestit pod options/controls (neznam zove li se tako, ali znas na sto mislim, snaci ces se). prije sam igro fifu s nekim random kontrolerom od Hame i nisam mogao branit. sad sam kupio xbox kontroler pa cu vidit radi li branjenje penala
''The curse of much knowledge is often indecision.'' - Paarthurnax, Skyrim

*

djaka

• *
  • 54
« Odgovori #583 : 01. Lipanj, 2013., 12:01 »
ma meni standardne postavke rade normala,znaci sve je to ok osim branjenja koje ne znam namjestiti in-game..jer inace brani se desnim analogom...a meni tamo neke lude konfiguracije tu lol

« Odgovori #584 : 01. Lipanj, 2013., 12:23 »
to ti je fifa/EA, navikni se
evo, ja poceo ponovo igrat fifu, buduci da nemam nis igrat.
''The curse of much knowledge is often indecision.'' - Paarthurnax, Skyrim

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9