Želio bih pitati ove fifaše da li je neko stigao do 5 sezone u Manager Careeru? Jel nesto kontam prve tri sezone dovodiš nove dobre igrače, plaćas im, i prodajes one loše igrače. I nešto mislim da tako moze do četvrte sezone. Ah kad bude četvrta vec ponestaju pare. Pa onda odlaze dobri igrači, dolaze neki šalabajzeri. Zatim klub drasticno pada i mislim da vise nema povratka. Da li je to baš tako?
Za sada imam velikih problema sa kontrolama. Mislim želio bih da igram sa keyboard-om ali ne mogu. Mislim podesim ja gdje cu da šutnem, gdje cu da dam pas, brzo trcanje i sl. ali nidje ne mogu namjestit da on hoda.
Probam strelice nece. Moze mi neko pomoć?
Inače imam 3 kontrolera koji rade. Ali i za njih bih želio da namjestim nesto, ne znam dje trebam ući.
Sto se tice fife, svidja mi se. Nisam nikada mislio da cu ovo reći ali eto. FIFA JE BOLJA OD PES-A. Malo sam se začudio kada sam vidio koliko je lako dati gol. Ili je mozda to zato sto sam igrao na amateur
Inače igra je nekako brza, to mi se na neki način svidja.
Za sada mi malo smeta sto neki igraci izgledaju podosta glupavo. Tj. ne izgledaju kao ovi pravi.