Nakon remija kao i u prvoj utakmici protiv Montpelliera, na Emiratesu utakmica također završava 1:1 te francuzi ispadaju i to za jedan bod, iako su mi daleko više muke pružili nego Schalke koji je eto s(p)retno prošao dalje. Osim ova dva neriješena rezultata bez ikakvih problema osvajam prvo mjesto u skupini i plasiram se u završnicu lige prvaka. Očekuje me daleko više borbe i teških utakmcia, no knock out faza uvijek donosi uzbuđenja.

U Premiershipu nižem odlične rezultate i bilježim pobjede protiv WBA
2:0, Evertona u gostima
0:3, Readinga
1:4 te Wigana kojeg sam unakazio 0:3.
U top formi sam te pobjeđujem čak 6 utakmica u nizu u Premiershipu, doduše nije toliko ni težak raspored.
Barclay's Premiership | 24.12.2012 League TableFantastičnu formu potvrđujem i golijadom protiv Shouthamptona te važnim pobjedama protiv Newcastle Uniteda sa 3:0 i West Hama sa
1:0.

Seriju pobjeda podižem do brojke 9 i grabim fantastično drugo mjesto. Velikih problema imam sa ugovorima najboljih igrača. Wilshere, Walcott, Giroud te Podolski se dvoume potpisati, pa ću morati jače se potruditi i sastaviti bolje ugovore ukoliko ih želim zadržati. Walcott je nekako najglasniji za odlazak i razmišlja zatražiti transfer. To bi za mene bilo katastrofalno budući da je Walcott uz Wilsherea i Podolskog glavni motor Arsenala. Ukoliko otiđe, zamjena bi mu mogao biti Ezequiel Lavezzi iz PSG-a sa sličnim karakteristikama. Trenutna ljestvica izgleda bajno...
GoloviAsistencijeU nastavku pogledajte najbolje golove ove polusezone, uživajte...
http://youtu.be/KheDKi2hpSE