Veliki report ali ne finalni jer realno ima hiljadu slika.
Nakon koliko toliko
solidnih prvih par mjeseca u Sunderlandu, polako se navikavam igrati sa svojom momčadi. Napamet znam vrline i mane svakog igrača, a to se vidi i u igri gdje manje više odlično upravljam igračima. Cijela ekipa se polako diže u formi, a zasad nema ozblijnijih ozljeda pa imam
kompletnu momčad.
Nastavljam s dobrim utakmicama te slijedi
pobjeda protiv Norwicha,
teški remi protiv vodećeg Chelsea u kojem sam
obranio čak dva penala i imao stativu, ali sreća jednostavno nije bila na mojoj strani. Slijedi
poraz na Old Traffordu od moćnog Uniteda.

Malo mi je zgusnut raspored, pa odmah dva dana nakon gostovanja na Old Traffordu slijedi gostovanje kod
Sotona. Veoma teška utakmica budući da je Southampton jedna vrlo kompletna mlada momčad, u neku ruku slična mojoj, a opet ima i neke iskusnije igrače koji vuku konce igre. Odličan uvod u utakmicu kontrom i finišom
Colbacka, no samo 10 minuta kasnije
Lambert s nekih
25 metara zabija slobodni udarac. U 51. minuti fenomenalni solo prodor
Adama Johnsona koji nesebično dodaje loptu samom
Sessegnonu za 2-1. Slijedi
presing Southamptona gdje me najviše terorizira fenomenalni
Mayuka. Nekako uspijevam preživjeti sve do
85. minute, kad
Mayuka krade loptu i lagano završava 1 na 1 s golmanom i postavlja
konačnih 2-2. Nakon toga poraza kao glavni cilj postavio sam si dovođenje Mayuke u Sunderland, što bi donijelo brzinu i svježinu u napad.

Nakon drame sa Sotonom,
domaća utakmica protiv Man. Citya koji su me u prošloj utakmici rasuli visokih 3-0. Sada igram veoma drukčije i poletnije, što se vidi i na rezultatu.
Lagana 3-1 pobjeda. Nakon toga teška
gostovanje na White Hart Laneu završava podjelom bodova, a gostovanje na Anfieldu
završava mojom 3-2 pobjedom.

Nastavljam s dobrom formom u
FA kupu pobjedom protiv Birginhama, te u ligi
pobjeđujem West Ham s visokih 3-1. Gotov je prvi dio sezone, kreće mjesec dana
zimskog transfernog ludila.

Odmah prvi dan krećem s
ponudom za Mayuku. Nudim im
Fraziera Campbella koji je negdje u istom cjenovnom rangu s Mayukom, ali Soton odbija ponudu jer žele nešto para. Nalazimo se na
600,000 € i Campbell ponudi. Izlazim zadovoljan jer sam dobio ultra brzog mladog napadača za kojeg vjerujem da će brzo napredovati i postati jedan od lidera momčadi. Također i
produžujem ugovor sa Stephaneom Sessegnonom u kojem mu povisujem plaću jer čovjek svojom fenomenalnom igrom to zaslužuje.

Napeta
pobjeda protiv Wigana, i
poraz u završnim minutama od Arsenala. To nije ni toliko bitno jer
Sessegnon odjednom traži promjenu kluba. FIFA logika. Tjedan dana prije frajer potpisao novi unosan ugovor i sad želi otići.
To mu ne dopuštam, motiviram ga preko medija. Najveća moguća cijena koju mogu dobiti za njega je
35,000,000 € ali sam tvrdoglav i ne želim ga pustiti jer mi znači sve. No,
mrljava uprava bez mog saznanja prodaje Sessegnona za duplo manje od njegove maksimalne cijene. Bijesan sam xD

Mišljenja lol