HCL.HR

FIFA 13

• 618 Odgovora
  • 181621 Hitova
*

Freddy

• 5994
  • Briljantin.
Odg: FIFA 13
« Odgovori #600 : 09. Lipanj, 2013., 01:23 »
ane, ja nebi valjda više nikad upalio da mi se jednom desi :hiha2:

*

lulz

• 1016
  • šmeker
« Odgovori #601 : 09. Lipanj, 2013., 01:46 »
3 divizija :mrs:

« Odgovori #602 : 09. Lipanj, 2013., 15:32 »
Danas igrao ovako random utakmicu. Uzeo ja Milan i igrao protiv Juventusa. I konstantno ih derem cijelo vrijeme. Ali nece lopta da udje u gol :wildboy:  Imao sam preko 20 suteva na gol. 3 precke i 5 stativa. Nisu centar presli cijelo vrijeme. I odosmo na produzetke, malo su bili bolji. Imali su par suteva na gol ali i ja sam imao par dobrih sansi. Ali nista odosmo na penale. I moram reci da ja nezam ni da pucam a ni da branim penale. I normalno da sam izgubio :wildboy:
Ja zapravo nisam mogao da branim penale. Mogao sam da sutnem ali niti jedan nisam dao. Zasto je to tako?

Zakon moga roda taj je, za obraz se glava daje!

« Odgovori #603 : 09. Lipanj, 2013., 16:26 »
branjenje je , zahvaljujuci genijalnom EA-u, onemoguceno nekako. bar je valjda na PC-u , nez. a sutanje je lagano. neka ti crta dolje lijevo bude na zelenom polju, stavis jacinu (tojest drzis tipku za pucanje) i mices di ces pucat. jednostavno.
i meni se zna dogodit da imam 20+ suteva na gol (preko 30 od svih suteva), zabim 1 gol, a suparnici prijedu jednom centar, imaju jedan jedini mrtvi sut i zabe mi :tired:

+1
Mislim da nisam niti jednom popizdio na njegovu odluku.
eh a kad te skrse iza leda u njihovom sesnaestercu, slome koljeno tvog igraca na 5 mjeseci i odna tebi dadu crveni karton jer se jedan suparnik srusio na tebe dok si bio na podu, onda je to vec pretjerivanje. ma trebo sam snimit to sto mi se dogodilo (4-5 puta mi tako bilo u jednoj tekmi), al ja uvijek zaboravim
« Zadnja izmjena: 09. Lipanj, 2013., 16:28 kmarkecGamer »
''The curse of much knowledge is often indecision.'' - Paarthurnax, Skyrim

*

liskajuraj

• n00b
  • 4
« Odgovori #604 : 17. Kolovoz, 2013., 22:19 »
Ekipa! Koji mod tj. koji database koristiti da imam realniji intro kada igram ligu prvaka i takodjer logo od toga? Koristim patch "all in one" od ModdingWay...

*

Cole

• 13453
    • CroSimRacing
« Odgovori #605 : 17. Kolovoz, 2013., 23:49 »
Prije nego kreneš igrat staviš 4.0 database.
Gore po sjećanju izabereš koji mod želiš i desno dolje u kutu su ti forseri tih scoreboardova i introa.
Default vraća na one originalne.

*

liskajuraj

• n00b
  • 4
« Odgovori #606 : 18. Kolovoz, 2013., 07:15 »
Hehe ne radi. Jbg nema veze :) Tnx svejedno. Morat cu potrazit neki drugi patch.
Jesi skidao sve patcheve ili samo onaj zadnji?
« Zadnja izmjena: 18. Kolovoz, 2013., 11:33 Cole »

*

Cole

• 13453
    • CroSimRacing
« Odgovori #607 : 18. Kolovoz, 2013., 11:32 »
Nemam pojma, nemam već jedno vrijeme igru instaliranu, pa se ne sjećam.

*

liskajuraj

• n00b
  • 4
« Odgovori #608 : 18. Kolovoz, 2013., 19:11 »
Zna li itko da li postoji koji drugi patch a da ima uefa champions i europa ligu?

*

Cole

• 13453
    • CroSimRacing
« Odgovori #609 : 18. Kolovoz, 2013., 21:36 »
Pa daj za taj patch pogledaj tutorial na netu...

*

liskajuraj

• n00b
  • 4
« Odgovori #610 : 19. Kolovoz, 2013., 15:21 »
A jesam, sve sam napravio kako je pisalo, ali nista...

« Odgovori #611 : 23. Kolovoz, 2013., 23:36 »

*

Cole

• 13453
    • CroSimRacing
« Odgovori #612 : 31. Kolovoz, 2013., 22:39 »
SOUTHAMPTON FC - SEASON 13/14

Preuzeo sam klupu Southamptona i želim od svetaca napravit klub koji će se godinama zadržati u gornjem domu ljestvice Premiershipa i koji će konkurirati za europske nastupe. Klub sam zatekao u dobrom stanju, ali je vidljivo u startu da ću trebat malo sredit momčad, posložiti taktiku i napraviti par finih transfera kojima ću dobiti brzinu i svježinu u momčadi. Prodajem Morgana Schneiderlina za 6,000.000 € i uz već osiguranih 8,000.000 € imam fini novac za pojačanja.

Mali Radošević je sjajan defanzivac i ima dobar pass, osjećam da će biti jako dobar igrač, a i samo 19 godina ima. Perišić je nešto kratak na driblingu, ali zato ima dobru brzinu i prodornost, kao i udarac. Njih dvoje sam baš htio u veznom redu. Lovren mi se nakon prijateljske utakmice ozlijedio na 6 tjedana, tako da će propustit uvod u sezonu i jedno prvih 10 utakmica. U obrani nisam kratak toliko pa neću tražit riješenje u transferu. Oduševljen Borucom na golu, Clyneom i Foxom te Shawom. Uz Lovrena u rotaciji će biti Hooiveld i Jose Fonte. Rodriguez, Perišić, Radošević, Lallana (c) i Ramirez činit će osovinu momčadi, a u napadu će se izmjenjivati u rotaciji fenomenalni Mayuka i Lambert, a priliku bi trebao dobiti i Sharp. Zadnjeg dana prijelaznog roka uspijevam dovesti fantastično pojačanje za jako malo novaca. Radi se o Scottu Brownu iz Celtica.

U prvenstvo ulazim jako loše. Ozljedom Lovrena (82) nemam potrebnu čvrstinu u obrani i nemogu se nositi sa velikanima u prva tri kola. U prvom kolu gubim na domaćem terenu na otvaranju EPL-a protiv Manchester Uniteda, bolan poraz od čak 1:4. Protiv Newcastlea u gostima gubim 3:1, da bi na dno ljestvice dospio u trećem kolu ponovo domaćim porazom od Sunderlanda 1:0. Nakon prva dva teška kola i očekivana poraza, neočekivano posustajanje protiv Sunderlanda. U četvrtom kolu me čeka Chelsea.

Neočekivana pobjeda i najbolja utakmica od kad vodim svetce. Najviše sam sretan zbog mladog Radoševića koji nije imao baš priliku pokazat šta zna prema naprijed, ali je ovu jedinu dobrano iskoristio. Razbio ih kontrama i Cech može biti samo sretan što nije dobio više komada. U sljedećem kolu igram 0:0 sa West Hamom kod kuće.
Chelsea opet dolazi po repete, ovaj puta u Capital One Cupu. Najveći tragičar Torres nije iskoristio niti jednu od 5 stopostotnih prilika. U nastavku pogledajte fantastičan pogodak Perišića; prvi za Soton.

Perišić goal against Chelsea | Captial One Cup

Mayuka (5 pogodaka) se prometnuo u prvog strijelca kluba, zasada mu fantastično ide.

*

Cole

• 13453
    • CroSimRacing
« Odgovori #613 : 31. Kolovoz, 2013., 22:42 »
Igram sa 5.0 databaseom.
Dresovi, transferi, igrači, ingame kalendar i nove momčadi koje su ispale ili plasirale se u veće ili niže natjecanje iz 13/14 sezone.
Evo nekih od najvažnijih transfera:

Neymar -> Barcelona
Daniel Carvajal -> Real Madrid
Mario Götze -> Bayern
André Schürrle -> Chelsea
Essien -> Chelsea
Isco -> Real Madrid
Andy Carroll -> West Ham
Denisov -> Anzhi
Icardi -> Inter
Dejan Lovren -> Southampton
Simon Mignolet -> Liverpool
Dimitri Payet -> Marseille
Llorente -> Juventus
Tévez -> Juventus
Heung-Min Son -> Bay. Leverkusen
Ricky van Wolfswinkel -> Norwich
Mertens -> Napoli
Sokratis -> Bor. Dortmund
Cornelius -> Cardiff
Iago Aspas -> Liverpool
Beńat -> Athletic Bilbao
Szalai -> Schalke 04
Héctor Herrera -> FC Porto
Glushakov -> Spartak Moscow
Tino Costa -> Spartak Moscow
Léo Baptistăo -> Atlético Madrid
Diego Reyes ->  FC Porto
Aurélien Chedjou -> Galatasaray
Filip Djuricic -> Benfica
Nolito -> Celta
Pieters -> Stoke
Jesé -> Real Madrid
Marko Marin -> Sevilla ( Loan from Chelsea )
Weiss -> Olympiakos
Ahmed Elmohamady -> Hull
Jordi Amat -> Swansea
Gelson Fernandes -> Freiburg
Luis Alberto -> Liverpool
Caldirola -> Werder Bremen
Bojan -> Barcelona
Mendy -> Nize
Verdú -> Betis
van Dijk -> Celtic
Panagiotis Tachtsidis -> Genoa
Piti -> Granada
Saponara -> Milan
Dorlan Pabón -> Monterrey
Diakité -> Lazio
Javi Fuego -> Valencia
Campagnaro -> Inter
Andreoli -> Inter
Rosenthal -> E.Frankfurt
Caliguri -> Wolfsburg
Kruse -> B.Mgladbach
Flum -> E.Frankfurt
Cańas -> Swansea
Josué -> FC Porto
Kolo Touré -> Liverpool
Felipe Santana -> Schalke 04
Djourou -> Hamburger ( Loan )
Amorebieta -> Fulham
Robbie Kruse -> Bay. Leverkusen
Schaab -> Stuttgart
Sulejmani -> Benfica
Michel -> Valencia
Roberto Lago -> Getafe
Makiadi -> Werder Bremen
Hanke -> Freiburg
Xumetra -> Levante
Etxeita -> Athletic Club
Ivanschitz -> Levante
Casemiro -> Real Madrid
Mohammed Abdellaoue -> Stuttgart
Iturra -> Granada
Joaquín -> Fiorentina
Okore -> Aston Villa
Novaretti -> Lazio
Bittencourt -> Hannover 96
Danic -> Lyon
Leitner -> Stuggart ( Loan )
Figueroa -> Hull City
Roberge -> Sunderland
Arshavin -> Zenit
Ryan Babel -> Free ( Ajax )
Mbokani -> Free ( Anderlecht )
Lens -> Free ( PSV )
Wellington Nem --> Free ( Fluminense )
Kadlec -> Free ( Bay. Leverkusen )
Aimar -> Free ( Benfica )
Bruno Alves -> Free ( Zenit )

*

Freddy

• 5994
  • Briljantin.
« Odgovori #614 : 31. Kolovoz, 2013., 22:47 »
Nemoj opet počinjat, samo me guštiraš, a neću te moć pratit :wildboy::wildboy::hiha2:

Igrao sam ja već sa Sotonom. Trenutno sam počeo sa WBA, odigrao 2 sezone i prešao u ManU (u 5. sezoni sad). Rodrigueza guraj u špicu, ja sam ga kupio i izabacio je Chicharita (koji ima complete forward badge) iz prve, nevjerojatan je i to ga već drugi put u nekoj karijeri koristim kao napadača.

Najdraže mi je vidjet kako je WBA i dalje nakon mog odlaska u top 6, jer sam rekonstruirao klub. Još su obavili dva-tri dobra transfera i rula mi igrat protiv njih :)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9