HCL.HR

FIFA 13

• 618 Odgovora
  • 188115 Hitova
*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Odg: FIFA 13
« Odgovori #495 : 03. Svibanj, 2013., 16:22 »
Očito je u modi riportat svoju karijeru kao menadžer u FIFI 13 pa sam se i ja odlučio na takav potez. :hiha:

Od izlaska igre igram dosta redovito, paralelno igram nekoliko karijera s nekoliko klubova u nekoliko različitih liga. Za riportanje, a i zbog toga što je ta ekipa u laganom uzletu u zadnje vrijeme (osim 6-1 poraza od Aston Ville lol) odabrao sam Sunderland koji vodi karizmatični Paolo Di Canio (da, tako sam se nazvao u karijeri).

Inače u stvarnoj EPL Sunderland je u borbi za ostajanje u ligi, na +5 bodova je od 18. Wigana. Uprava od mene traži da završim negdje u sredini tablice, ali meni je cilj barem do 7. pozicije na ljestvici. Sama ekipa Sunderlanda je veoma solidna, imaju mnoštvo mladih talenata ali i nekoliko starijih (ne nužno i iskusnijih) igrača. Sve u svemu veoma solidna ekipica s kojom ne bi trebalo biti dosadno igrati. Težina koju sam odabrao je World Class, bez ikakvih dodatnih postavka iz razloga što misteriozno X360 kontroler ne želi raditi noramlno u FIFI, a imam kramu od tipkovnice. Po defaultu postava je 4-4-1-1 koja se vrlo lagano pretvara 4-2-3-1, formaciju ostavljam, ali mijenjam igrače na nekim pozicijama.

Odmah prvu trening tekmu idem na francuski Troyes, tekma koja je trebala biti veoma lagana. Kroz cijelu utakmicu dominiram, što nažalost rezultat i ne pokazuje (3:2 za mene). Utakmicu otvaram lagano, bez ikakvih bespotrebnih jurišanja u napad. Par okej šansa, ali i odmah ozlijeda mladog Fraziera Campbella koja se pokazala da će biti nešto dugotrajnija. Umjesto njega stavljam solidnog Stevena Fletchera, a utakmica polako postaje žustrija. Odlično otvaram kontru preko Larssona, Sessegnon iskorištava svoju brzinu i postavlja 1:0. Nešto kasnije, par minuta prije kraja poluvremena Colback biva srušen u šesnaestercu. Jedanaesterac mirno izvodi Larsson u gornji lijevi kut i postavlja veoma odličnih 2:0. U drugom poluvremenu mijenjam taktiku, igram polaganije, gradim napad što se pokazuje kobnim. Polukontra igrača Troyesa, odličan centaršut glavom posprema Darbion u mrežu za 2:1. Moj golman Mignolet ostaje nemoćan. Opet krećem s puno bržom igrom punom finta šuteva i dodavanja. Rascijepavam obranu preko Larssona koji ubacuje odlično Fletcheru. Fletcher puca ravno u golmana, ali tu je fenomenalni Sesegnon koji posprema loptu u praznu mrežu za 3:1. Troyes nastavlja s presingom. U zadnjoj minuti moja obrana se opustila, igrači Troyesa pucaju ravno u Mignoleta, ali odbijanac stiže do Niveta koji loptu posprema u praznu mrežu te tako postavlja konačnih 3:2. Igračem utakmice biva proglašen fenomenalan Sessegnon koji je mučio obranu Troyesa cijelo vrijeme te postigao uz to i dva gola.

Veoma dobar početak sezone za mene. Nažalost, gostovanje kod Lillea ne prikazuje dobru igru moje momčadi. Cijelu utakmicu napadao, ali lopta nikako neće u gol. Jedna kontra, i gol Martina u 78. minuti. 0:1 poraz ukazuje na neke slabije točke u prvoj postavi. Slijedi još jedna friendly tekma protiv AS Rome koju simurliram, jer imam važnijih stvari osim igrati još jednu prijateljsku utakmicu. Rezultat 3:1.

Primijetio sam da mi obrana šteka u ključnim momentima, a i glavni braniči su prestari za moj ukus. Rješavam se Wesa Browna za 1,400,000 € i Titusa Bramblea za 700,000 €. Oba igrača sam prodao West Bromwich Albionu za nešto nižu cifru od očekivane, ali to i tako nije važno jer ne namjeravam previše šopingirati. No, dovodim iz Saint-Etiennea mladog Kurta Zoumu za 5,500,000 €. Odličan igrač, veliki potencijal, 73 rejting sa 17 godina. Planiram graditi momčad oko njega i Iniga Martineza iz Real Sociedada (3,200,000 €).

Odmah prva utakmica sezone protiv jednog od mojih najomlijenijh klubova, Arsenala.
Tekmu počinjem ofenzivno, i već u 15. minuti nakon solo prodora McCleana na semaforu stoji 1:0 za Sunderland. Kurt Zouma je veoma dobro pokrio Podolskog, no u jednoj akciji bježi mu iz loše ofsjad zamke, i izjedančuje strane na 1:1. Tu ne namjeravam stati, već nakon fino odigranog 1-2 pasa s Larssonom, Colback poteže s 20 metara i puca u rašlje nemoćnom Szczesnyu za 2:1. Nakon poluvremena još jače napadam topnike, kojima ne leži visoki presing. Sessegnon krade loptu nespretnom Andre Santosu i gađa bliži kut golmanu (FIFA realnost lol) za 3:1. Arsenal nastavlja sa svojom sporom igrom, što mi odgovara. Brzom kontrom šaljem dugi pas Fletcheru koji lagano štopa loptu prsima i lobira golmana za 4:1. Samo osam minuta kasnije nespretnost Koscielnya omogućuje Fletcheru laganu 1 na 1 situaciju koju iskorištava za visokih 5:1. Pred kraj utakmice moja obrana se malo opustila, odličan ubac Santija Cazorle do Gervinha koji neodbranjivim volejem postavlja konačnih 5:2.

Nakon velikog trijumfa protiv Arsenala malo sam se previše zanio te tekmu protiv slabašnog Readinga igrao preko k***a. Odličan početak golom Fletchera, no obrana kiksa u ključnim momentima pri samom kraju utakmice, te uz gol Tabba i retardiran autogol Gardnera prosipam vodstvo od 1:0 i tekma završava 1:2 za Reading.

Trebao bi ubacivat više slika i videa u report, jelda?! Ostavit boldano ili ne? :hug

*

PavleC

• *
  • 136
« Odgovori #496 : 03. Svibanj, 2013., 22:50 »
Imaš original da ti pokažem šta je legendary? :mrgreen:

Ne nazalost :D
Evo i ja nesto da napisem o svojoj karijeri u FIFI.
Igram sa Juventusom, poceo sezonu na WC zavrsavam na legendary.Formacija 3-5-2 doveo Muriela,Eriksena,Shaqiria,Sow-a iz Fenera,Drexlera.Prodao sam skoro pola tima,otarasio se svih suvisnih igraca.Imama jak trkacki vezni red i igram najvise na duge lopte, ubacivanja sa strane i suteve sa distance.Ligu odradio lagano, kup takodje, ostala je jos Liga sampiona gde finale igram sa Barsom, i to bez Vucinica :( .
« Zadnja izmjena: 03. Svibanj, 2013., 23:00 PavleC »

*

Wyzard

• Administrator
  • 16012
    • HCL.hr
« Odgovori #497 : 04. Svibanj, 2013., 15:39 »
Zadanji par tekmi sam totalno nabrijan i nepobjediv. Online seasons, jel.

Borussia D. - Arsenal - 5:0, bilo mi čak malo i žao tipa kako sam ga razmontirao, nije mogao spojit tri dodavanja pokraj mog team pressinga.
Atletico M. - Borusia - 3:0, ae, kakve one-touch kombinacije sam radio i sam sebe iznenadio. na 3-0 (negdje 70-ta min) tip rage-quitao.
Newcastle - Borusia - 0: 2, jest da sam spušio, ali prvi gol primio nesretno, drugi na samom kraju kad sam već sve bacio u napad. Ali inače diktirao tekmu sa 68% posjeda lopte i ispromašivao sve živo.
Juventus - Borusia - 1:1, remi ali sam opet nepobjediv u kontroli na terenu.
Man U - Barca - 4:2, munjevit start u prvih 15 minuta tri gola, kasnije se doslovno poigravao pa primio dva gola i onda da mu srušim nadu na kraju zakucao još jedan.
Man U - Borusia - 2:0, maestralni gol van persija za 2:0 već u prvom poluvremenu, kasnije se tip malo nabusao u drugom dijelu i uzeo inicijativu ali nije mogao ništa.
PSG - Tottenham - 2:1, do sedamdesete gubio 1:0 nakon što mi je alex ispao od brzonogog bejla. a onda neki rendom gol odbijanac za 1:1 i naravno u 90-toj Zlatan neobranjivo. Urnebes.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #498 : 04. Svibanj, 2013., 15:53 »
Jako dobro igraš, brz si jako.
Meni opet online nešto ne radi. Nije do patcha. :wildboy:

*

shelob

• **
  • 152
« Odgovori #499 : 04. Svibanj, 2013., 16:18 »
S PES-a sam jučer prešao na FIFU, prva sezona sa Fulhamom, naravno bez imalo para, nekih 10 mil, možda koji  milijun više, napadači vrlo spori (Petrić 45, Berbatov 65), sredina je solidna (Ruiz, Duff, Sidwel)- nisu baš brzi ali vrlo su čvrsti, o obrani se nema puno za reć- osim Hangelanda koji je visok i vrlo spretan (81 rating) i Cahilla (80 rating) na kojeg sam potrošio sve pare na transferu, nema nikoga preko 75. I da prodam igrače- nebi dobio neke ozbiljne pare, tako da sam negdje između polovice i završetka sezone prihvatio posao i sada sam trener Arsenala. Ovo mi je tek prva sezona, moram se još naviknuti na FIFU, sa Fulhamom sam bio negdje na sredini tablice, a trenutno s Arsenalom imam W 2 - D 0 - L 0 :mrgreen:
Povijesna pobijeda s Fulhamom: FFC - Manchester City 1-0
« Zadnja izmjena: 04. Svibanj, 2013., 16:21 serdax »

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #500 : 04. Svibanj, 2013., 16:26 »
Igrao sad najbolju online tekmu ikada.

:hihi:

Frajer me trebao nakantat doslovce 15:3.
Imao nekakvih 20 udaraca na gol, a ja iz 4 napada zabio 3 gola i pobjedio 2:3, on igrao s Portom, ja s Arsenalom.

Frajer me pita, kako to da imam dresove i stvari koje on nije ni vidio do sada u igri. :D

1:0
1:1
1:2
2:2
2:3

Kod ovih 1:2 u prvih 22 minuta, do njegovog izjednačenja u 75 minuti, frajer je toliko mrtvih zicera fulao, da to ja nisam u 400 utakmica ove fife.
Pogodio 4 vratnice, golman mu je s poda 3 puta obranio, ma čuda. Strašno mi je žao što nisam snimao tekmu.

Vrištao sam mu od smijeha. Brijem da bi me potrgao najrađe.

:hihi:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #501 : 04. Svibanj, 2013., 23:52 »
FA CUP i susret sa Sunderlandom ponudio je dosta tešku utakmicu i sretnu pobjedu od 2:1 koju mi je omogućio Giroud koji igra fantastičan nogomet i trenutno je prvi strijelac kluba. Sunderland u drugom poluvremenu promašuje penal, odnosno brani ga Szczęsny koji je također u izvrsnoj formi i koji je prošlom utakmicom u Premiershipu zgrabio 10 utakmicu bez primljenog pogotka.

U polufinalu engleskog liga kupa, igram protiv Liverpoola i prva utakmica se igra na Anfieldu. Nisam se baš dobro proveo i redsi su zasluženo pobjedili te nose prednost od dva gola na Emirates. Šaljem prvu momčad da nadokadi rezultat i igram s 4 napadača. Već u 4 minuti snove mi ruši Sturridge golom koji Liverpool još više nosi bliže prolasku u finale liga kupa. Do kraja prvog poluvremena budi se već pomalo usnuli Podolski i priređuje one-man-show zabivši hat trick do kraja poluvremena. Ulaskom u nastavak utakmice promašujem prazan gol i već u sljedećem napadu kažnjava me Borini i tako ponovo dovodi Liverpool u uvjerljivu prednost te sada trebam zabit dva gola da bi prošao dalje. Na scenu stupa mladi Oxlade i zabija dva gola nakon koje se igra Liverpoola raspada, a ja postižem rekordnu pobjedu sezone. U finalu me čeka Manchester City koji je deklasirao Fulham 5:2 u polufinalu liga kupa.

Protiv Man Citya ganjam desetu premierligašku pobjedu u nizu. 58 minuta nisam uspio preć centar gotovo od pritiska Cityevih napadača i veznog reda. Gubim na domaćem terenu 0:2 i 1:3 no u zadnjim trenucima utakmice uspijevam se vratiti iz mrtvih i prvo Cazorla fantastičnim pogotkom smanjuje prednost, potom Walcott udarcem iz blizine u kut nemoćnog Hartea spašava Arsenal poraza i neugodnosti.

Barclay's Premiership | Trenutačna tablica

Nakon 10 utakmica neporaženosti impresivnoj seriji stigao je kraj...

Iako sam prezadovoljan Wojciech Szczęsnyiem i njegovim doprinosom na golu Arsenala, nemogu odoljet ponudi od 20,000.000 £ od Barcelone.
Jedinicu na golu dobiva Fabianski...

TOP Zimski transferi

FA CUP je za mene završen; Newcastle me razbio bez ikakvih šansi da se vratim u utakmicu...

Totalni pad forme usljedio je nakon serije loših rezultata. Gubim čak dvije utakmice zaredom pred domaćim navijačima...

Barclay's Premiership | League Table

Kao glavnog krivca u lošim rezultatima vidim ozljede Wilsherea i Artete bez kojih Arsenalova igra nije ista. U zimskom prijelaznom roku nisam htio ništa kupovat, kako bih imao čistu sliku što i kako želim za sljedeću sezonu. Vrlo vjerovatno ću dovesti mladog i perspektivnog golmana, središnjeg braniča, jakog veznog igrača i jednog napadača tehnički potkovanog i jakog u duelima. U nastavku sezone čeka me osmina finala lige prvaka i utakmica protiv turskog Galatasaraya. Nadam se da tom utakmicom prestaje moja kriza...

*

djaka

• *
  • 52
« Odgovori #502 : 05. Svibanj, 2013., 21:01 »
evo da pocmem i ja malo pisati :P sta cu dosadno mi xD

Znaci uzeo sam Juventus
za pocetak doveo Walcotta i André Schürrle-a iz leverkusena
te prodao : Fabia Quagliarellu

-inače igram 4-3-3(attack)

-super kup sa napolijem : Juventus 1:0 Napoli
citavu tekmu sam dominirao i imao dosta prilika,al de santis brani nemoguce ... samo je pitanje vremena bilo kada cu zabiti gol..
Konacno sam to i docekao u 71. minuti,svoj debitantski gol je zabio Walcott iz jedne prekrasne akcije :)

-nadalje pokusavam dovesti napadača,poslao sam ponude za torresa,džeku i robinha,nadam se da ce bar jedan potpisati :D
-u konačnosti dovodim robinha zbog nestašice novca :P preostalo mi je 14 milja bilo i za 11 dovodim robinha...uskoro ide utakmica sa parmom doma,nadam se pobjedi,ujedno vučinić sve se više žali zbog neigranja...

-Juventus 2:1 Parma
utakmicu je dosta pocela mirno,bez nekih posebni prilika,par moji pokusaja i slicno,ugl igra se vecinom na strani parme..
sjajnom akcijom i proigravanjem robinha u 36. minuti robinho realizira ponuđenu priliku i tako zabija gol za svoj debi 1:0 ..
citavom utakmicom dominiram,parma nije opalila ni jednom na gol,imao sam par dobri prilika koje nisam iskoristio..
61. minuta penal za mene oboren u 16-ercu pirlo,koji sam uzima loptu da izvede penal i zabija za vodstvo od 2:0
70. minuta parma iz svoje prve izgledne prilike zabija gol 2:1
utakmica je tako i završila,igrač utakmice Pirlo !

-inače zadovoljan sam predstavom robinha,al pirlo je odigrao odlicnu utakmicu :)
-prodajem za 9 000 000 Bendtnera
-dovodim mladog talenta adryana za 7 000 000
-zavrsen transfer rok
-sljedi utakmica protiv shakhtara u ligi prvaka

Shakhtar 0:3 Juventus
utakmicu mi pocinje giovinco,a ne robinho
utakmica je dosta otvorena i sa brojnim prilikama
25.min giovinco 0:1 !
stiskanje shakhtara je urodilo plodom,greska stopera 31. minuta giovinco uzima loptu i zakucava sa nekih 19 metara za 0:2 !
39.min giovinco prima loptu asistira walcottu 0:3
69.min buffon me spašava sa dvi nemoguće obrane
75. min giovinco sut sa nekih 22-3 metra od jednu sativu pa od drugu pa u golmana...kakva prilika :S
83. min buffon grijesi u dodavanju lopte,u tome trenutku 5 igraca na buffona i napadac shakhtara biva skrt i nista od gola ehehehe
kraj ! veoma dobra utakmica,shakhtar je imao svoje prilike koje nije iskoristio,s druge strane imao sam i ja dosta promasaja...
igrač utakmice BUFFON ! s ocjenom 9.8 nakon njega giovinco 9.7 koji je danas odigrao odlicnu partiju

sljedecu tekmu idem u goste genoi...

do sada sam jako zadovoljan timom,imam dosta brz napad koji je tehnički potkovan i zadaje velike muke obrani suparničkog tima..
u vezi marchisio pirlo i vidal razvaljuju :D
obrana cini svoje,dok buffon vadi u teskim trenucima
« Zadnja izmjena: 05. Svibanj, 2013., 21:06 djaka »

*

djaka

• *
  • 52
« Odgovori #503 : 05. Svibanj, 2013., 21:44 »
Genoa 4:1 Juventus

7.minuta genoa dolazi do vodstva,nakon udarca sa nekih 20-ak metara stativa lotpa se odbija igracu genoe koji poentira za 1:0
nastavak utakmice dominiram i dolazim do par prilika al ne uspjevam realizirati
30. min genoa juventus 2:0 !! brza konta i jednostavna realizacija
34. min ubačaj sa strane genoa juve 3:0 !! kakav debakl ,krasan pogodak glavom...
prvo poluvrijeme,umjesto walcotta ulazi robinho te umjesto vidala mlada nada adryan..
opet jednostavno proigravanje i nevjerovatni 4:0 ...prije toga sam promasio dva zicera,zbilja nemam sreće
71. min 4:1 giovinco , nakon zestokog pritiska stize i pogodak,ima li nade da se izjednači ?
do kraja vrijedi izdvojiti prečku robinha ...
dosta losa utakmica,genoa me je razvalila iz kontri,a ja promasivao puno..

-idem u goste sieni

Siena : Juventus
utakmicu započinje umjesto vidala asamoah koji i zabija za vodstvo u 8. minuti 0:1
20. min penal za sienu, 1:1
51. min juve crveni !! inace dosta dosadna utakmica
ulaze adryan i robinho izlaze marchisio i giovinco
77. minuta 1:2 robinho !! nakon niza promasaja morao je doci i taj pogodak,iako imam igraca manje puno sam bolji
80. min 1:3 adryan,nakon kontre mladi talentirani adryan zabija isto pogodak
kraj !! walcott igrač utakmice

nakon 4. kola sam 10. ali i sa utakmicom manje,pobjedom bi dosao na 2. mjesto :P

« Odgovori #504 : 05. Svibanj, 2013., 21:53 »
ja presto igrat fifu otkad mi je zbugan career mode s interom :wildboy:
nemogu ic na contracts list (kako se vec zove, neznam) a 5-6 vaznih igraca mi ima jos mjesec-dva za igrat. i dalje cekam da se to samo od sebe popravi :hihi:
poceo sam kasnije onda igrat karijeru s jednim igracem, sa rannocchiom. nije lose to, ali mi je dosadilo kad je monotono dosta

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #505 : 05. Svibanj, 2013., 22:14 »
Na Türk Telekom Areni očekivao sam tešku utakmicu protiv Galatasaraya, no ne i najtežu utakmicu ikad u ligi prvaka ako zaboravimo onaj poraz u prošlom vođenju od PSG-a (8:1). Turci su strahovito neugodni, brzi i ubojiti. Trebao sam još imat barem pola tuceta u mreži da nije bilo Fabianskog. Da sam bar zabio pogodak bilo bi puno lakše, ovako me u uzvratu čeka pravi pakao. Mislim da sam imao jedan jedini udarac na gol, a to dosta govori o snazi protivnika. 

U Premiershipu napokon pobjeđujem i to u gostima...

U finalu liga kupa utakmica protiv Manchester Citya i prilika da već u prvoj sezoni u klubu uzmem trofej...

Na kraju utakmica završava 3:1 i Manchester City nakon Premierlige osvaja i drugi trofej zaredom. Nisam im mogao ništa, pad forme je došao u krivo vrijeme, a uz to glavni igrači su mi premoreni pa im treba prijekopotreban odmor. Za bilo kakav naslov će mi trebati barem dva igrača svjetske klase i možda još dvojica dobrih igrača da rasterete malo nosioce ovakvog Arsenala koji je mlad i talentiran, ali fali mu iskustva i snage.

Na White Harte Laneu dolazim neočekivano do pobjede i to preko Oxladea koji je ušao dvije ranije.
Vrijedna pobjeda zbog toga što su Spursi izravan protivnik u borbi za europu.

Moji snovi o prolasku dalje u četvrtfinale lige prvaka srušeni su golom Rieare u 75 minuti nakon što su gosti složili prvu pravu akciju, dok sam ja uz vodstvo 1:0 stiskao i pravio puno prilika, dalje se rezultat rasplamsao , jer više nije bilo bitno. Galatasaray je strašno neugodan protivnik i predviđam im polufinale lige prvaka ma kako god to nerealno izgledalo...

U Premiershipu u goste dolazim Swanseai i očekujem mirnu i rutiniranu pobjedu, kada dobio prvoklasno neugodno iznenađenje. Sprašili me čak 4:2 i nanjeli mi jedan od težih poraza sezone. Odmah utakmicu kasnije iskaljujem prosipanje bodova na Readingu sa čak 6:1, no odmah potom ne potvrđujem dobru formu kod kuće protiv Evertona i u gostima protiv WBA. Strah u kosti od novih neugodnosti očekujem od Manchester Uniteda koji dolazi u punoj snazi na Emirates, a na kraju imao jednosmjernu utakmicu u kojoj je samo Arsenal igrao nogomet, a United ga gledao...

Srećom protiv QPR u zadnjoj minuti ponavljam late winner i osvajam bodove koji me približavaju europi koja mi biježi za čak 4 boda.
Wigan dolazi u najboljem trenutku...

Gol mjeseca po izboru čitatelja The Guardiana...

http://youtu.be/un1uJfK8z9E

Preskačem Tottenham u predzadnjem kolu zahvaljući njihovom kiksu u posljednja dva kola te zauzimam peto mjesto koje vodi u Europsku Ligu. Last Day Match igram u gostima kod Newcastle Uniteda i molim boga da jedan od Manchestera kiksa, kako bi osvojio četvrto mjesto koje vodi u Ligu Prvaka, no to se ne dešava i unatoč mojoj pobjedi ostajem na petom mjestu i sljedeće godine igram Europa Ligu. Zadnje kolo ipak je priredilo fantastično iznenađenje jer do posljednje utakmice vodeći Liverpool remizira u posljednjem kolu na domaćem terenu protiv QPR. Naslov osvaja Chelsea.

Strijelci
Asistenti

FA CUP osvaja Tottenham na penale protiv Manchester Uniteda.
Ligu Prvaka osvaja Real Madrid na penale protiv Barcelone.
Euro Ligu osvaja Juventus pobjedom od 3:0 protiv Atletico Madrida.

Statistika prve godine mog vođenja Arsenala:
Prvi dio.
Drugi dio.

Uprava iskazuje oduševljene mojim natjecanjem u domaćim kup natjecanjima te ističu kako je falilo malo sreće da osvojimo Capital Cup trofej. Ispadanjem u osmini finala Lige Prvaka nisu toliko oduševljeni no shvaćaju da je teško biti uspješan na svim frontama, pa od mene očekuju da u nešto slabijem natjecanju (Europa Ligi) odem do kraja i podignem trofej. Petim mjestom u premiershipu su najmanje zadovoljni i očekuju da uz potrebna pojačanja ove godine se borim za naslov i osvojim toliko željeni Premiership. Na redu je nova sezona, nova pojačanja novi izazovi. U nastavku statistike igrača od ove sezone:

Fabiański

Sagna
Vermaelen
Nastastić
Koscielny
Gibbs
Monreal
Jenkinson

Arteta
Cazorla
Wilshere
Ramsey
Coquelin
Gervinho
Arshavin

Giroud
Walcott
Oxlade-Chamberlain
Podolski
Henry
Afobe

SEASON OVER, TNX LADS FOR SUPPORT, WE WILL STRIKE NEXT YEAR HARDER

*

des3iny

• 1389
  • xD xD xD
« Odgovori #506 : 06. Svibanj, 2013., 00:03 »
mene zadivljuje to što imaš te neke baksuz tekme i ne podivljaš na njih :ementaler:

bilo bi fora napravit neki offline turnir kod nekog, ja bi igrao čisto iz zafrkancije pošto 13icu nisam ni taknuo. dofuravam svoj gamepad ^^

*

Mzehn

• 1478
  • kakaroto
    • PCGN
« Odgovori #507 : 07. Svibanj, 2013., 19:43 »
Jedan bod do LP :wildboy: šteta. Ima da osvojiš tu europa lig sad :approve

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #508 : 07. Svibanj, 2013., 20:59 »
Krasan report Čoleon :hug
Šteta Lige prvaka stvarno :(

Ja sam se zaustavio na polusezoni, pa ću probat koji dan sastavit report.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #509 : 07. Svibanj, 2013., 23:25 »
U novoj sezoni nisam se nikako htio jako istrošit iako sam imao popriličnu svotu rezerviranu za transfere. Glavna želja mi je bila povratak Eduarda (80) pa sam si ju i ostvario, plativši ga 9,000.000 £ iz Bayera iz Leverkusena gdje je proveo godinu dana. Drugi igrač kojeg sam doveo je 25-godišnji Adam Lallana iz Shouthamptona, dobar vezni igrač zavidnih tehničkih mogućnosti, iako trenutno skromnog rejtinga (78). Treće i posljednje pojačanje je golman Giefer koji je provjereno dobar golman iznimnog talenta i budućnosti. Ove sezone će čuvat leđa fenomenalnom Fabianskom koji je strahovito napredovao od kada je postao prvi golman Arsenala.

U Premiershipu otvaram utakmicom protiv West Hama sa najjačom postavom i Eduardom na klupi. Blijedo izdanje Girouda u poluvremenu natjeralo me da već u 45 minuti udvedem hrvatskog napadača, koji se nije baš snašao u svojoj prvoj utakmici povratka na Emirates u dres Arsenala. Također blijedo izdanje utopilo se u sivilo momčadi koja nije iskoristila svoje prilike. West Ham je imao svega jednu polušansu.

Protiv QPR još jednom ostavljam Eduarda na klupi i opet se ponavlja ista priča kao i protiv čekićara...

U trećem kolu Premiershipa ugošćujem Stoke i Girouda selim na klupu, a na njegovo mjesto u špicu napada povjerenje dajem Eduardu, koji je zadnju utakmicu ipak bio nešto opasniji. 75 minuta dosadnog nogometa sa ne previše šansi sa ijedne strane. Nakon toga u 15 minuta čak pet golova. Prvo je Eduardo realizirao jedanaesterac, da bi potom udvostručio vodstvo lijepim pogotkom. Do kraja Stoke je smanjio na 2:1 da bi u svom debiju Adam Lallana povisio na 3:1, a Jones smanjio svojim drugim golom na 3:2. Na kraju ispala odlična utakmica.

http://youtu.be/2g3LHmqrhQY
U liga kupu gostujem kod Burnleya i stavljam kompletnu drugu momčad u vatru, uključujući i golmana Giefera. U samom početku utakmice Eduardo potvrđuje dobru formu i zabija pogodak za vodstvo. U 89 minuti Koscielny radi prekršaj i zarađuje drugi žuti odnosno crveni karton. Iz tog prekida Burnley me šokira i poravnava rezultat na 1:1. Na svu sreću u zadnjim sekundama utakmice na jedan pomalo bezopasni udarac Henrya lopta se odbija do Oxladea koji zabija za prolaz i time spašava Arsenal od možebitne sramote.

Europa League | Group L

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9