Kako me uvlačiš natrag e.

Kripl sam jedino zato jer nastavljam ovo. Jedino zato.
Zašto vi toliko skačete u obranu igre? Ciljam na ovo "igra kao cjelina pruža više nego bilo koja druga", "bolji je demiđ od Forze 3", "samo je igra" i "čekaj da iziđe cijela". Komentiram demiđ kak izgleda po dosadašnjim materijalima. Ak vi možete reć da rula, zašto ja ne bih smio reć da ne rula? :tired:
Zapravo, gle ovo - ja po viđenom komentiram da loše izgleda, a vi predviđate da će igra rulat po... nečem što još niste vidjeli. Al da, ja sam taj koji forsa i hejta.
Ja sam taj koji trola, iako faca piše postove poput " :tired:", "to je ixy, ima pijeska" ili, nakon što grga kaže da farovi izgledaju kao tekstura, "solid njubara".
Demiđ je po ovim slikama i videima smeće. Oke, ima slika koje dobro izgledaju, al tak je sa svakom igrom.
Bolji demiđ od F3? Okej, slažem se, al samo zato jer je bolji od F3, ne znači da je dobar. I jedno i drugo (zasad) je smećasto. Mislim da je Faca više to spomenuo jer on mene smatra nekim Xbox i Forza fenbojem. Ak je tak, to je glupo, jer ja nikad nisam rekao da Forza ima dobar demiđ model.

Možda se popravi do izlaska igre. Al budući da su slike koje sam stavljao (osim slike iz videa) iste one slike koje je Faca linkao par topika prije, ne bih rekao. Jerbo, on je linkao slike prije tjedan dana. Tad su i uploadane na GTPlanet. Ne bih rekao da je to neki prastari build.
Sve i da se popravi, ne mijenja činjenicu da ja komentiram sadašnje stanje.
Nije problem "nepostojanje nečeg što sam ja zabrijo da igra mora imat".
Daleko od toga. Ajmo se malo vratit, čak u vrijeme kad je GT4 izlazio. Već je u intervjuima o GT4 na pitanja o demiđu Kaz odgovarao da GT serijal neće imati implementiran nikakav demiđ sve dok ga ne uspiju dotjerat na razinu ostatka igre. A onak, ovo viđeno nije ni približno na razini ostatka igre.
I ne kužim sad kak izgleda odlično? :tired:
Pogledaj opet one slike? Jesi ikad vidio auto da se tako razvali? Pogledaj video. Jesi ikad vidio auto da se tako ne razvali pri sudarima?
Jednostavno, nakon pecto godina izrade, najava, videa u kojima se promovirao demiđ (nadam se da ak odem natrag da neću nać facine izjave kak je ril tajm) i hajpanja, ovakav demiđ jednostavno nije dovoljan za igru koja se naziva "the real driving simulator".
Da, igra u globalu nudi više od bilo koje racing igre dosad, al ovakve stvari me opet navode na ono što sam rekao prije par stranica, kad sam kakti "pljuvao" po igri isto.
Nije dobro samo ubacit pecto fičra. Možeš ti ubacit reli, demiđ, nascar, vrijeme, dan/noć, karting, isusa i sve ostalo, al treba imat neki standard. Za koji su uvijek tvrdili da ga imaju.
A ono, ak će demiđ (il bilo šta drugo) u igri bit na ovoj razini, onda bolje da su to vrijeme potrošili na usavršavanje nečeg drugog.
Mene isto više manje zaboli za demiđ, al radit modelima auta motore i detaljnu unutrašnjost, što se vidi samo u garaži/van utrke dok ti... ajmo reć bitnije, ne kozmetičke stvari ovako izgledaju... gg. Imate vremena i auto cad.
Ne znam kak vama to ima smisla.
Primijetite kak me napadate, a ja nisam nigdje zapravo rekao da će igra sakat, bit loša, il da će demiđ u igri bit loš.

Igra će, kao i svaki GT dosad, rulat, al mislim da su se raširili pretanko. Vidjet ćemo.
Kako god, ovo je definitivno kraj ove rasprave za mene. Ne da mi se više stvarno.

Faca, ak se vidimo na nekom mitingu il nešto, možemo onda pričat. Ak želiš.
CAPS LOCKANO ZA KRAJ - PRIČAM O SVEMU ŠTO SMO DOSAD VIDJELI, KOJI GOD BUILD BIO. AKO SE SITUACIJA U KONAČNOM PROIZVODU PROMIJENI, PROMIJENIT ĆE SE I MOJE MIŠLJENJE HVALADOVIĐENJA. ;D