+1
jebote, ovakav fanbojizam od face nisam očekivao.

Joj pliz. Oko GT-a općenito i sam govorim da sam fenboj. Tako da me fascinira tvoj kvazi šok. Al opet, trudim se objektivno odgovoriti na provokacije. A ovo Ixy-jevo je po meni provokacija. Mislim, di sam zapravo ispao fenboj? Oke, branim igru. Vau. Al samo zato jerbo netko namjerno il ne namjerno provocira ili izvlači stvari iz šupka pa iam potrebu prokomentirati. Jače je od mene. 
Pa fenboj si čisto jer se koristiš iracionalnim argumentima da opravdaš igru.
ono, ostalo je mjesec dana do izlaska igre...realno, neće ništa posebno promjenit. Možda će se razlikovat, ali ne puno.
ne smeta me, al samo humoristično primjećujem. 
I realno, da, demiđ sistem nije ništa posebno. I mislim da to jebe ekipu. koja je očekivala neznam šta, za nešto što je, u suštini jedno od najvećih izazova u gejmingu ikada. il neš.
i realno, ixy nije ništa krivo napisao, iako provocira ko mladi majmun, što je, istina, gej.

, ma demiđ je spektakularan, nešto tipa viper racinga, ako ga se ko sjeća,
iskreno nisam još probal gt5 kao ni svi vi, i isto tako kao što sam već napisal, neke slike su smiješne, ali i sami znate da je to polifoni digital, i na kraju krajeva pa pričamo o gran turismu, naravno da će bit odličan, ma najbolji ikad, naravno do izlaska gt6
što se tiče forze3, jebga neznam, ali da ps3 nema gt5 kao ekskluzivu ja nebi imo ps3, nego bi vozio forzu na boxu, a nikad se nezna ako bude para bit će i box i forza, ali naravno kad gt5 dosadi, a to neće biti tako brzo