Suptilan si.

Iskreno, sto se tice pozicije stickova, uopce nisam primjetio neku ergonomsku razliku. Nemam afiniteta sto se tice toga, jel.
Ali Xbox kontroler ima bolje stickove.
Prvo, Box i PS3 sam nabavio isti mjesec i godinu dana su se koristili podjednako.(nakon godinu dana PS3 poceo biti zapostavljan, sram me bilo)
Nakon tih godinu dana mi je lijeva gljiva na PS3 kontroleru imala dosta velik prazni hod. Xboxova lijeva gljiva isto, ali znatno manje.
Drugo, Xbox stickovi imaju bolji ergonomski oblik. Udubljeni su, pa ti palci utonu u njih. Plus, materijal od kojeg su napravljeni nije toliko sklizak.
Jebo me pas ako ne mozes jest' cevape i igrat na tom kontroleru bez problema. Dok DS3/Sixaxis prakticki moras namakat u acetonu nakon nekog vremena.
I sama plastika od koje je napravljeno kuciste kontrolera ima grublji finish. Ne mislim na rubove, nego bas na povrsinu. Nije zagladeno poput Dual Shocka, pa bolje prijanja u ruci cak i ako ti se dlanovi navlaze.
Uglavnom, Xbox kontroler >>>> Sony kontroler. U svemu osim d-padu. Tuko bi ih radi d-pada, picka im materina.
No da, ontopic, ali opet vezano uz kontrolere.
Ja od doba GT2 igram iskljucivo na gljive. Lijeva skretanje, desna gas-kocnica. Ne mogu drukcije zamislit. JESAM LI NORMALAN?