avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Ne pitajte kako.(Klikni za pregled slike.)
Legia. Citat: Cole - 24. Travanj, 2015., 09:50Evo tog odličnog AIR Battlea.U jednom trenutku naš Legia iz Dubrovnika ostaje sam protiv nas trojice i ubija nas kao nekakve početnike amatere. :))))Svi smo ovo prvi put igrali i nezaboravno se zabavili. Jedino nezz, zašto shadowplay neželi snimit i moj glas u igri. ;(No možda i bolje. :)Grand Theft Auto V | HCL Gaming Night - Air Battle
Evo tog odličnog AIR Battlea.U jednom trenutku naš Legia iz Dubrovnika ostaje sam protiv nas trojice i ubija nas kao nekakve početnike amatere. :))))Svi smo ovo prvi put igrali i nezaboravno se zabavili. Jedino nezz, zašto shadowplay neželi snimit i moj glas u igri. ;(No možda i bolje. :)Grand Theft Auto V | HCL Gaming Night - Air Battle
Ekipa, sinoć završio story mode i pa krenuo na Online, kreirao si lika i sada polako otkrivam čari tog velikog svijeta Nego...1.) Šta su JP bodovi? RP je reputation, potrebni za napredovanje, ali što je JP, kako se skupljaju i za što služe?2.) Gdje najbolje pronaći bankomate? Nisu mi na mapi označeni, a neda mi se okolo lutati.Poprilično je zbunjujuć taj Online, nije baš previše n00b friendly
Ok, fala na odgovorima. Mislim, zakaj pitati na guglu kada imamo ovaj forum. Da se strogo držimo gugla, HCL ne bi ni postojao I još jedno pitanjce. Kada sam krenuo na Online imao sam na sebi narančastu majicu sa HCL logom. Kupil sam si odijeli kasnije i sada ne mogu nikako vratiti tu majicu. Dakle, kako opet naći tu majicu?