HCL.HR

Hearthstone

• 542 Odgovora
  • 275935 Hitova
*

G1ML1

• *
  • 130
  • MP: Hearthstone & SAMP & Armored Warfare

Odg: Hearthstone - općenita rasprava
« Odgovori #121 : 04. Veljača, 2015., 20:08 »
@G1ML1   i  Valentkane69:
 mislim da je mage overpowered već duže vrijeme, a naročito su ih pojačali s G&G kartama (imo).   Sve druge klase već nekako pobjeđujem, ali vs Mage je nekako uvijek upitna situacija, neovisno koliko su dobri igrači..

btw,
jeste li i vi primijetili kao da postoji nekakav bug prilikom dobivanja početnih karti  tj. mulligana.    Meni se prečesto događa (u sigurno oko 30% situacija) da karta koju izbacim, nađe se opet među top 3 karte u decku tako da ju ubrzo ponovo izvučem, što bi zapravo trebalo biti malo vjerojatno s obzirom na to da se u decku nalazi još 26-27 karata   ?   

« Odgovori #122 : 05. Veljača, 2015., 00:36 »
Meni se to dogodi podjednako za sve karte.

*

G1ML1

• *
  • 130
  • MP: Hearthstone & SAMP & Armored Warfare
« Odgovori #123 : 05. Veljača, 2015., 10:52 »
@G1ML1   i  Valentkane69:
 mislim da je mage overpowered već duže vrijeme, a naročito su ih pojačali s G&G kartama (imo).   Sve druge klase već nekako pobjeđujem, ali vs Mage je nekako uvijek upitna situacija, neovisno koliko su dobri igrači..

btw,
jeste li i vi primijetili kao da postoji nekakav bug prilikom dobivanja početnih karti  tj. mulligana.    Meni se prečesto događa (u sigurno oko 30% situacija) da karta koju izbacim, nađe se opet među top 3 karte u decku tako da ju ubrzo ponovo izvučem, što bi zapravo trebalo biti malo vjerojatno s obzirom na to da se u decku nalazi još 26-27 karata   ?
To se najcesce dogadja sa Mirror Imageom, Abusive Sergeantom, Clockwork Gnomeom, Arcane Missleom barem meni.

« Odgovori #124 : 05. Veljača, 2015., 11:54 »
:ave: Flamestrike :piva:

« Odgovori #125 : 06. Veljača, 2015., 22:38 »
primjetio sam da ljudi neznaju da zombie chow kad rikne dok je achenai soulpriest na polju radi -5. desilo se par puta da su bili ljudi uvjereni da su se sakrili iza par tauntova i onda spucam zombie chowa i gg

*

StreetFigter88

• **
  • 356
  • Neki n00b mi je ukrao prethodni avatar :(
« Odgovori #126 : 06. Veljača, 2015., 22:52 »
venom11
hah, uradili meni par puta, uradio ja njima par puta, dobra forica.

*

Fuker

• **
  • 151
« Odgovori #127 : 07. Veljača, 2015., 18:30 »
Evo i ja vec par dana igram HS. Mene jedina stvar koja muci je sto treba cojela vjecnost da se skupi malo golda. Inace sam gola karina u areni i max mi je bilo 3 win tako da nemam neki profit od nje. Danas sam prvi put winao 6/3 i dobio 100 golda,po obicaju 4 sjebane karte  i zlatni Mech-Bear-Cat. Sa svojim šit kartama vrtim se oko ranka 19.

Ako me netko zeli dodati Fuker#2580

« Odgovori #128 : 07. Veljača, 2015., 23:25 »
samo polako i strpljivo, trebat će ti još puno obavljenih daily questova da si možeš složiti neki pošteniji deck...

« Odgovori #129 : 08. Veljača, 2015., 09:33 »
Evo i ja vec par dana igram HS. Mene jedina stvar koja muci je sto treba cojela vjecnost da se skupi malo golda. Inace sam gola karina u areni i max mi je bilo 3 win tako da nemam neki profit od nje. Danas sam prvi put winao 6/3 i dobio 100 golda,po obicaju 4 sjebane karte  i zlatni Mech-Bear-Cat. Sa svojim šit kartama vrtim se oko ranka 19.

Ako me netko zeli dodati Fuker#2580

ako ti trebaju karte i ako ti nije važan taj zlatni mech bear cat disenchantaj ga u dust i craftaj si neke dobre karte za deck. ja sam pred par dana disenchantao tako nevažne karte i napravio odličan deck. prošlu sezonu sam tek na kraju se popeo do 15 ranka sam sa već 14.

*

Saviour

• *
  • 29
  • Alice In Chains
« Odgovori #130 : 08. Veljača, 2015., 11:31 »
Ja sam pre mozda 15-20 dana igrao HS, i igrao sam je mozda 3-4 dana i reinstalirao sistem i nikako da se setim da je skinem, a tako mi se igra, pa sam video temu sad i hvala bogu idem odmah... Inace ja nemam pojma sa HS-om imam mozda 5-6 pobeda i quick play-u, i uglavnom glupave karte.

« Odgovori #131 : 08. Veljača, 2015., 14:39 »
što se tiče disenchantanja gold karti, nekako sam uvijek imao dojam da se ne isplati baš jer se dobije premalo dusta, osim za epic i legendary gold.  Nekako mi draže imati gold kartu koju ću možda nekad koristiti nego je pretvoriti u nešto malo dusta kojeg ću ionako dobiti eventualno

« Odgovori #132 : 08. Veljača, 2015., 14:59 »
što se tiče disenchantanja gold karti, nekako sam uvijek imao dojam da se ne isplati baš jer se dobije premalo dusta, osim za epic i legendary gold.  Nekako mi draže imati gold kartu koju ću možda nekad koristiti nego je pretvoriti u nešto malo dusta kojeg ću ionako dobiti eventualno
istina. dosta se slabo općenito dobije dusta sa disenchantanjem. jedan legendary da 1 epic šta je dosta loše. da je recimo 600 dusta rekao bi ok.
taj bear cat bi se dao dobro ukomponirat sa Gazlowom u decku.

*

Fuker

• **
  • 151
« Odgovori #133 : 08. Veljača, 2015., 18:18 »
Onda nista,ostavit cu ga. Hvala na informacijama :)

*

Switch

• n00b
  • 3
« Odgovori #134 : 09. Veljača, 2015., 08:41 »

Naravno da nećeš disenchantati dobre gold karte koje ćeš i igrati. Ali smeće karte koje ne igraš kakve koristi od njih da ih imaš uopće a kamoli da su gold. Kao ovaj Mech-Bear-Cat, karta je glupost i naravno da bi to trebao odmah disenchanati. Mogu je igrati samo početnici koji još nemaju prave karte, ali čim skupe nešto bolje ona leti van i neće vidjeti nikakvog decka.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9