HCL.HR

Hearthstone

  • 542 Odgovora
  • 263978 Hitova
*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Hearthstone - općenita rasprava
« Odgovori #150 : 02. Ožujak, 2015., 22:35 »
Kad izlazi ta nova expanzija i hoćel osim novih karata bit još čega novog (npr. novi heroj i sl.)?

Odg: Hearthstone - općenita rasprava
« Odgovori #151 : 03. Ožujak, 2015., 00:47 »
Rekli su da nove heroje nemaju u skorom planu. Sto se tice izlaska, vjerovatno sredinom-krajem 4. mjeseca. Oko 135 dana je proslo od izlaska igre(sluzbeno, beta se ne broji) do naxx-a  otprilike isto od naxx-a do gvg, ako nastavljaju u istom ritmu trebala bi biti tad..

Odg: Hearthstone - općenita rasprava
« Odgovori #152 : 03. Ožujak, 2015., 17:32 »
u, jako mi se sviđa ovaj blackwing technician, bit će super za rush taktike

Odg: Hearthstone - općenita rasprava
« Odgovori #153 : 03. Ožujak, 2015., 20:22 »
Zanimljiv članak pa kome se da čitati - KLIK  :piva:

http://card.psnprofiles.com/1/tane666.png
Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
Never have I encountered such corrupt and foul-minded perversity! Have you ever considered a career in the church?!
-Bishop of Bath and Wells, Blackadder II

Odg: Hearthstone - općenita rasprava
« Odgovori #154 : 04. Ožujak, 2015., 00:31 »
Ovaj Chimaeron se cini kao teski fail. Jos jedna beskorisna karta...

"How do you do it?"
"Do What?"
"Forget."
"You don't, you just learn to live with it..."

Odg: Hearthstone - općenita rasprava
« Odgovori #156 : 06. Ožujak, 2015., 18:33 »
onih par karta šta su pokazali su predobre. sviđa mi se užasno onaj minion šta uništi jednog legendarya na boardu. drago mi je šta su dodali nove zmajeve i karte koje imaju synergiju sa zmajevima.

Odg: Hearthstone - općenita rasprava
« Odgovori #157 : 06. Ožujak, 2015., 19:10 »
napokon i zmajevi dođoše na red   \:D/

*

StreetFigter88

  • **
  • 409
  • Neki n00b mi je ukrao prethodni avatar :(
Odg: Hearthstone - općenita rasprava
« Odgovori #158 : 06. Ožujak, 2015., 19:35 »
Ostale karte <<<<< Zmajevi :ave:
Konačno nešto cool!
Skrilex je Mocart 21. veka !!!!

Odg: Hearthstone - općenita rasprava
« Odgovori #159 : 06. Ožujak, 2015., 21:33 »
Napokon su se sjetili staviti i zmajeve u igru :clap:
Ovaj Dark iron skuler mi djeluje dobar protiv aggro deckova, i onaj legendarni mi djeluje zanimljivo, mozda bi ga bilo dobro sa recombobulatorom iskombinirati..

*

Deyo22

  • **
  • 485
Odg: Hearthstone - općenita rasprava
« Odgovori #160 : 06. Ožujak, 2015., 21:44 »
Lijepo,lijepo :mrgreen:

Odg: Hearthstone - općenita rasprava
« Odgovori #161 : 06. Ožujak, 2015., 23:48 »
Moje neko misljenje.

Grim Patron. 3/3 za 5 mane. Dobro, statistika je losa jer fkt ima puno boljih karti za 5 mane kao npr. Azure Drake, Sludge Belcher, Spectral Knight i tako dalje. Medjutim, ova karta se perfektno uklapa u Warriora s kartama kao Whirlwind, Inner Rage, Cruel Task Master itd. Tako da i nije toliko losa. Onda ima i sinergiju za Magevoim hero powerom. Fireblastas Grim Patrona i imas jos jednog. I tako u nedogled. Jos ako u ruci imas Echo of Medivh, vrlo lako mozes floodati board sa ovom kartom. :D  U areni i nije bas toliko dobra jer je previse situacionalna, a s druge strane, rare je a vjerujem da ima znatno boljih rare karti od nje.

Hungry Dragon. 5/6 za 4 mane. Broken druze. :D Abilty mozda jeste da pozoves jednog 1 mana miniona protivniku, ali treba gledati i pozitivno. Msm da je vrlo lako napraviti deck gdje se vrlo lako mozes rijesiti tog miniona ili ga cak iskoristi na svoju stranu. Tipa, napadnes sa Raging Worgenom tog miniona i odjednom imas windfury itd. A za 4 mane, karta je broken. :D Jedna od najboljih dosad objavljenih karti i msm da ce se cesto igrati i u constructedu i u areni. U areni pogotovo jer je karta common, pa su ceste sanse da ce se i dobiti. :D Broken.

Dark Iron Skulker. 4/3 za 5 mane. Statistika je losa za 5 mana kartu a s druge strane, karta je Rogue. U biti, RIP rush deckovi. :D Ja ne ovu kartu gledam kao nesto slabiju Holy Novu. A u areni ce se nevjerovatno puno igrati jer je karta nevjerovatno dobra za board control. :D

Blackwing Technician. 2/4 za 3 mane. Poprilicno dobra karta, ali tek treba da vidimo ostale Dragone tako da o njoj jos uvijek ne mogu komentarisati. I ima dobru sinergiju za Hungry Dragonom. Bacis ovu kartu u 3. potezu i odjednom je 3/5, slabija verzija Senjina za jedan manje mane. Hocu. :D I u biti sljedeci potez bacis Hungry Dragona koji je 4/6. GG, WP ! :D U areni nije nesto dobra jer je previse situacionalna, medjutim, kazem, tek treba da vidimo ostale dragone tako da.

I na kraju, Legendary. Po meni, nevjerovatno los legendary. Prvo 8/4 za 7 mane je lose. A drugo, veoma je situacionalan, pogotovo u ranijim fazama rankeda gdje se koriste pretezno rush deckovi. Mozda u kasnijim fazama bude dobar ali i tad je veoma baziran na sinergiju sa Dragonima sto ga dodatno ogranicava. Definitivno postoji boljih legendary karti od 7 mane. Ne zaboravimo npr. Dr. Balanceda, Troggzor... A za arenu ne zelim da spominjem koliko je losa. 4 lifea u areni je mizerno za jednu kartu od 7 mane. Slab na Swipe, Flamestrike itd.

To je neko moje romansko misljenje. :D Vidjecemo dalje. :D
"How do you do it?"
"Do What?"
"Forget."
"You don't, you just learn to live with it..."

Odg: Hearthstone - općenita rasprava
« Odgovori #162 : 07. Ožujak, 2015., 09:05 »
Hungry Dragon stvarno djeluje fantasticno, pogotovo ako ga se kombinira sa MCT, cak i da ga se baci samog na board i dalje bi bio dobar :D  Neka stave samo sto vise zmajeva! Dodavaju 31 kartu pa neka bude sto vise zmajeva i sinergije za zmajeve. Ne moraju biti OP, samo neka ne budu shit kao neke karte u naxx-u (dancing swords,nerub'ar weblord, onaj gargoyle...)

Ja bih sad odmah stavio Dark Iron Skulera u deck zbog ove aggro mete, mada ce se stvari vjerovatno mjenjati kada stignu sve ove karte. I ova karta, zajedno sa novim legendarnim, je isto dobra za iskoristiti s recombobulator-om tako da vec vidim da cu nesto petljati :D

Što se tice legendarnog BioShock je dobro rekao, ali vec vidim da cu neciju yseru pretvoriti u prah :D

Odg: Hearthstone - općenita rasprava
« Odgovori #163 : 07. Ožujak, 2015., 22:55 »
da li se samo meni čini kako malo prečesto dropa millhouse manastorma  kada ubijete  Piloted Shreddera ?       prejak drop   :hiha2:

Odg: Hearthstone - općenita rasprava
« Odgovori #164 : 08. Ožujak, 2015., 16:05 »
Meni svaki puta izadje nesta drugo, mozda se weblord pokazao malo vise puta od ostalih. Meni je najdraze kad se dobije shielded minibota :D
Kad sam prvi puta vidio Piloted Shredder-a nisam mislio da ce biti tako dobar, sto se tice arene jedan je od najboljih common karti :thumbs:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9