to da, jučer u zadnjoj borbi koja je trajal cca 25-30 minuta, baš se poklopilo da ekipa bude odlična, točno se vidjeli da su igrači koji donekle kuže igru, a onda postane zanimljivo, jer čim vidiš da par igrača ide na jednu točku koja stalno pada ili se osvaja - drugi odlaze na druge nešto pokušati.
Uhvatio sam u jednoj turi lika što je odlično vozio motor, pokosio sam 4-5 neprijatelja u cijeloj toj ludoj vožnji - i onda ono najbolje, majstor skrene sa puta u polje u visoku travu, skužim da hoće iza leđa da napademo točku koju nemožemo dobiti, i nakon par sekundi iznenada tenk i zaletimo se u njega

Ima tih stvari što te odmah oraspoloži, ali ponekad se dogodi borba gdje baš je loša, gdje na kraju ratting je takav da 80% ekipe ima 5-6 killova i po 20 puta umrlo, pogotovo veće mape kad manje igrača ima - pa tu neznaš gdje je tko u gradu, komotno hodaš po svojoj polovici i iznenada vidiš protivnike kako te pokose.
Samo mi nije jasno zašto više ne mogu voziti kamion ili motor - do zadnjeg ažuriranja sam mogao, nešto su očito promjenili u sustavu.
Jer kad pritisnem "C", samo mi mjenja poziciju "suvozač-teretni prostor". Ili su kontrole promjenili, morat ću pogledati.
Jel si ti skužio taj "WAR" mode? Meni nedostaje još par borbi da dođem do levela za war mode.
Koliko sam skužio - u war modu sudjeluju kako i ime igre kaže - generali i heroji.
Generali su igrači koji su se opredjelili za to i oni određuju koja točka na karti se napada?
A onda ti kao "heroj ratnik" se ulogiraš i ideš na tu točku gdje je general naredio?
Čitao sam na par foruma, no svugdje je drugačije objašnjeno.
Inače igram na Njemačkoj strani, nemam pojma zašto, ali igrač mi je jako unaprijeđen pa neću mjenjati.