RPG, Sandfall InteractiveDatum izlaska: 25.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Ne mogu vjerovat, zašto ja uvijek dobijem noobove u rankedu?? Svaki put neko nafeeda ili bot ili mid. Prošli game bio sam top sa shyvanom islo mi je supp 5/0 protiv renektona. A zatim WW jungler koji je u 20 min imao 20 farma (nije bio afk) Nafeedo wukonga. Wukong kampiro mid akali nafeedala kayle i tako. Stvarno zelim novi sustav dobivanja igraca u timu jer mi je dosta noobova.
Citat: fico2112 - 25. Svibanj, 2014., 22:16Ne mogu vjerovat, zašto ja uvijek dobijem noobove u rankedu?? Svaki put neko nafeeda ili bot ili mid. Prošli game bio sam top sa shyvanom islo mi je supp 5/0 protiv renektona. A zatim WW jungler koji je u 20 min imao 20 farma (nije bio afk) Nafeedo wukonga. Wukong kampiro mid akali nafeedala kayle i tako. Stvarno zelim novi sustav dobivanja igraca u timu jer mi je dosta noobova. Nisi samo ti. Nije se cijeli LoL community urotio samo protiv tebe. Zasto svi samo misle da su uvijek za sve drugi krivi. Tu si naveo sada jedan primjer gejma gdje se to tebi dogodilo, ali zaboravljas da se to i drugima dogadja. Sjeti se samo koliko se puta to protivnickom timu dogodilo i ti sav sretan sto ces dobiti free win. Svima se dogadja, a ne samo tebi. prestani na igru gledati kao penjanje kroz divizije, nego igraj da naucis bolje igrati. Svaki gejm neka te nesto nauci.
Evo sry ako si me krivo razumio. Ja samo ne razumijem kako ja u silver 5 dobijem igrača koji je u bronze 3 :solidus:
Citat: fico2112 - 25. Svibanj, 2014., 22:16Ne mogu vjerovat, zašto ja uvijek dobijem noobove u rankedu?? Svaki put neko nafeeda ili bot ili mid. Prošli game bio sam top sa shyvanom islo mi je supp 5/0 protiv renektona. A zatim WW jungler koji je u 20 min imao 20 farma (nije bio afk) Nafeedo wukonga. Wukong kampiro mid akali nafeedala kayle i tako. Stvarno zelim novi sustav dobivanja igraca u timu jer mi je dosta noobova. igraj poslije ponoc ranked ima definitivno manje dijece ali trolova ce uvijek bit i u sitnim satima