RPG, Sandfall InteractiveDatum izlaska: 25.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Ajd ti bolje van vatat cure,nego sto nas i sebe zamaras s glupostima o igri >Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2
Sta nisi pre star za igrat igrice zbog takve mladezi drzava propada!! Samo bi te se igrali a radit ko ce?
Evo jos jednom bisera kad se prsis tuda on m ireci di da radim idiote nema posla jedino gdje mogu anc poso je mozda u tvornici oruzja u 3 smjene radit za 3000 kn sta se ti mjesas jel to teema ovog posta???
Pozz ekipa imam jednu teoriju sad me zanimaju vasa iskustva naime iz bronze je tesko izaci vjerujem da je to svima poznato ali npr ja i prijatelj igramo premade bot on voliber ja draven i stvarno napravi zvijer od mene skoro svaki gejm,ali svaki drugi gejm se najde neka njubara da napravi jos vecu zvijer od fizz-a ili nekog drugog op championa koji cerry-a gejm,a i takodjer sam primjetio da su timovi jako lose izbalansirani uvijek ili jedan team prejako pobjedi ili jedan prejako izgubi sad neznam dali se to samo meni tako cini ili je svima tako,ali tesko mi je povjerovati da je puka slucajnost da cim malo napredujes da odma pocnes gubit odjednom par gejmova za redom
Citat: Cr0Raz3r - 16. Srpanj, 2014., 23:53Pozz ekipa imam jednu teoriju sad me zanimaju vasa iskustva naime iz bronze je tesko izaci vjerujem da je to svima poznato ali npr ja i prijatelj igramo premade bot on voliber ja draven i stvarno napravi zvijer od mene skoro svaki gejm,ali svaki drugi gejm se najde neka njubara da napravi jos vecu zvijer od fizz-a ili nekog drugog op championa koji cerry-a gejm,a i takodjer sam primjetio da su timovi jako lose izbalansirani uvijek ili jedan team prejako pobjedi ili jedan prejako izgubi sad neznam dali se to samo meni tako cini ili je svima tako,ali tesko mi je povjerovati da je puka slucajnost da cim malo napredujes da odma pocnes gubit odjednom par gejmova za redom Nije teško.http://i.imgur.com/OPLYraJ.jpgJa sam odigrao ovo na frendocom accountu, bio je B1, promocijske, ove sezone.