HCL.HR

Letite Flight Simulator online ;)

  • 2 Odgovora
  • 8144 Hitova
*

shiljo

  • n00b
  • 2
Letite Flight Simulator online ;)
« : 08. Studeni, 2013., 22:48 »
Pozdrav svima!

Dakle ovdje je riječ o letenju preko Flight Simulatora online, preko IVAO mreže. Volite letenje? Dosadili su vam sati i sati offline letenja sa istim procedurama iz FS-a? Pridružite se nama i IVAO mreži i osjetite pravi virtualni svijet avijacije, sa poštivanjem pravih procedura, sa virtualnom kontrolom letenja, ATC, koji kao i vi uživaju u svom svijetu pred svojim ekranom i kontroliraju taj isti virtualni zračni prostor u kojem letite.

Uvijet je da imate Flight Simulator, volje za učenjem, želju za virtualnim letenjem i to je sve. Da bi stvari olakšali, najbolje je da se prijavite na CROATIA Cargo VA i dalje ćemo se pozabaviti vašim ulaskom u ovaj online virtualni svijet. To grupa virtualnih letača na IVAO mreži sa kojima će vam biti užitak letjeti, na našim eventima, tourovima i online druženjima. Uz simulaciju virtualne cargo aviokompanije, uz praćenje vaših letova, bilježenje svih parametara, skupljanje letačkih sati, dobijanje činova, nagrada i ostalih malih zanimljivosti koje ovaj sustav nudi.

Prijavite se još danas na CROATIA Cargo VA i vaš doživljaj virtualnog letenja će se popeti na novu, bolju, zanimljiviju i veseliju razinu.

Ugodan dan svima

Shiljo

CROATIA Cargo VA
CEO

[email protected]






*

shiljo

  • n00b
  • 2
Odg: Letite Flight Simulator online ;)
« Odgovori #1 : 14. Studeni, 2014., 11:30 »
Pozdrav ponovno svima!

Svi koje slučajno zanima virtualno letenje i virtualna kontrola letenja, na jednoj izvrsnoj mreži, IVAO mreži, neka bace oko na http://ldzo.oif.ivao.aero/

Uglavnom, stvar je da se preko Flight Simulator platformi, FS2004, FSX, Prepar3D, X-plane, spajate na IVAO mrezu. Sustav mreže je tako napravljen da se uvijek vidite sa ostalim spojenima na istu mrežu, mreža skuplja podatke od simulatora i točno vas prikazuje gdje jeste, dakle sve vas u svijetu spojene, sa tocno određenim modelom aviona koji odaberete prilikom spajanja, i svatko vas ostali tako vidi. Ukratko. Kada uđete u shemu s mrežom i simulatorom, skužit ćete sve. Na istoj mreži se mogu polagati ispiti, za pilote, za ATC - zračnu kontrolu. Pismeni i praktični uz pratnju instruktora koji sve nadgleda posebnim softwareima. Dakle stvar više nego odlično funkcionira. Sustav za zračnu kontrolu je napravljen više nego odlično, isti software se skida sa sajta od IVAO-a a sve da vam skrati muku traženja i uputstva, možete naći na http://ldzo.oif.ivao.aero/ . Zračna kontrola i piloti lete u sprezi, dakle kao virtualni pilot imate pravog virtualnog kontrolora koji vas vidi na svom radaru, usmjerava vas po procedurama koje su real life, prebacuje vas drugim kontrolrima ako ih ima online itd, i zajednicke operacije se rade da budu što više real life u svakom segmentu.

Mi kao Hrvatska imamo svoj OIF, koji je step do DIVIZIJE kojoj težimo. Ja osobno težim najvišemu zato i reklamiram ovaj vid hobija da privučem ljude kojma se možda i svidi, jer ne znaju da to postoji, da poguramo to naše na veći neki nivo, a i da virtualno letenje i ATC na IVAO mreži malo približimo širim masama.

Ajde pogledajte, probajte, ako vas ta shema virtualne zabave zanima, pa se mozda i susretnemo negdje online, krilo uz krilo ili na radarskom ekranu ;)

Svako dobro svima

Za svaku informaciju stojim na raspolaganju na [email protected]

*

TomoOsk

  • n00b
  • 1
Odg: Letite Flight Simulator online ;)
« Odgovori #2 : 29. Srpanj, 2017., 16:09 »
Hrvatska je postala IVAO Divizija http://hr.ivao.aero

Uz to želio bih naglasiti da je za 17.9. planiran RFE u Dubrovniku,  te pozivam sve zainteresirane IVAO kontrolore, da mi se obrate.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9