I o čemu ti pričaš dibek da nema skillova niti atributa ? Si igrao uopće Mass Effect 2 ili samo gunđaš ?
Ha, dobro, ima skillova i atributa. Jer disruptor ammo, armor piercing ammo, to su skillovi, ne? Ima 2 skillova po liku, ne znas koji je sakatiji.
Strength, intelligence, constitution, stajaznam... toga nema. A to je RPG, ovo je shooter "sa elementima RPGa", a ti elementi dolaze do izrazaja manje nego u Warcraft 3.
I da, jesi li ti procitao moj prijasnji post o prici?
SPOJLERI
Odgovori mi na par pitanja:
Kako bi se reaperi mogli vratiti kad zadnji reaper u ME svemiru ne postoji vise? On treba otvoriti Citadel kroz cega reaperi moraju proci, ne? U startu postojanje igre nema smisla, al dobro.
Zasto bi se reaperi "razmnozavali"? Nisu li oni svevremenska bozanstvena bica ili nesto? Sto me dovodi do sljedeceg pitanja:
Kroz razgovora sa Sovereignom u jedinici, dobili smo dojam da su reaperi jako misticni, neshvatljivi za nase debilne mozgove, postoje oduvijek i zauvijek i tako to. I onda ispada da su napravljeni od topljenih ljudi/vanzemaljaca? Da, osim sto to ima smisla, takodjer je i neshvatljivo i jako komplicirano. Meni se vise cini da Sovereign nije htio reci kako su reaperi zapravo nastali jer bi to bilo preglupo i Shepard bi ga zajebavao ili nes ;(
I kraj. Reaperi dolaze. Ono, super, koliko ce im trebati do nase galaksije, milijun godina? Ma zakon, mora ih Shepard sto prije unistiti jer inace bi moglo bit gadno. (sjecas se da su morali proci kroz Citadel, jel?). I isto, otkud se sad nasao Harbinger? I onaj drugi random reaper? Mozda ipak nije bio jedan i samo jedan koji ostaje do sljedeceg napada? Izgleda da ih je bilo 3.

Apsolutno svaki aspekt glavne price je glup da ne bi mogao bit gluplji.
nije baš kontradiktorno sranje kada se uzme u obzir detaljnost dijaloga, ukupnog dojma i samog toka.
Priča se opet zbraja zbog ukupne trilogije.
Prvo, ako je kontradiktorna onda je kontradiktorna, nevezano uz detaljnost dijaloga, ukupnog dojma (koji je los) i samog toka.
Samog toka. Sami tok je najvece govno od svega, ko sto je i bio u DA. Mislim, u igri prakticki ne postoji main quest, nego se sve svodi na skupljanje ekipe. Skupis ekipu, ides kod collectora/archdemona. Cijela jebena igra je sidequest.
A ovo za trilogiju... pa cek, ti valjda dajes ocjenu igri kao samostalnom produktu, ne kao dijelu trilogije (koja jos nije kompletna)? Ne mozes reci da je prica dobra jer je glupi filler ali to je okej jer ce biti i trojka.

E da, razlika izmedju sci-fi i fantasy RPG-a ne postoji, osim u settingu naravno. Samo problem je u tome sto ME2 i nije neki RPG.