HCL.HR

MechWarrior Online

  • 18 Odgovora
  • 5161 Hitova
*

hoffa

  • **
  • 192
Odg: MechWarrior Online
« Odgovori #15 : 13. Prosinac, 2012., 00:05 »
Ja sam danas skinuo i trebat će tu dosta privikavanja i vježbe. Najviše sam igrao s medium mechovima i skinu me u roku par sekundi. Uzeo sam čak i assault mecha da vidim jel ima razlike, ali ne, loš sam  :fpalm:
Nit sam koga uspio ubit, ajde imao sam jednu partiju 6 assista, pa sam bio kolko-tolko zadovoljan, al općenito - runda mi traje 2-3 minute i onda gledam ostale kak se tamane. Gledao sam one training videe na site-u, ali nije to to, treba igrat. Zanimljivo je jako, ali treba čini mi se dosta igrati da se polovi sve i da postaneš koristan.

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: MechWarrior Online
« Odgovori #16 : 23. Siječanj, 2013., 12:33 »
Veoma mi se sviđa ideja Mech igara, ali  trenutno nema nijedna u potpunosti po mom ukusu. Hawken mi nije loš ali mi se ne sviđa dizajn mapa (imaju samo 4 a od toga jedna nije loša a ostale 3 su monotone i dosadne) i što je previše brza akcija (kao da igram "obični" FPS tj. ne osjeti se ta težina i tromost mech grdosije od 10-tak tona). A Mechwarrior nisam igrao ali sam odgledao mnogo gameplay snimki na yt i tu mi se veoma sviđaju mape, mechovi su tromiji i sporiji što je dobro, ali mi se nikako ne sviđa to lasersko napucavanje (odakle im ta ideja, ni u jednom filmu nisam vidio mecha koji ispaljuje lasere), a u Hawkenu je to odlično: imaš mitraljez u jednoj a bacač rakete u drugoj "ruci". Od ove dvije igre bi se mogla napravit mech igra po mom ukusu.

*

Syzygy

  • *****
  • 1867
  • čvarkuša
Odg: MechWarrior Online
« Odgovori #17 : 12. Veljača, 2013., 10:57 »
Veoma mi se sviđa ideja Mech igara, ali  trenutno nema nijedna u potpunosti po mom ukusu.

Kad bi napravili nešto ala Zone of the Enders, e to bi onda bilo kul :(

Odg: MechWarrior Online
« Odgovori #18 : 17. Veljača, 2013., 12:51 »
ali mi se nikako ne sviđa to lasersko napucavanje (odakle im ta ideja, ni u jednom filmu nisam vidio mecha koji ispaljuje lasere)

iza MW stoji ogromna filozofija, povijest i svijet, puno kompleksnija i veca od bilo koje druge igre, a starija i od tebe i od mene. od tamo.

https://en.wikipedia.org/wiki/BattleTech
"BattleTech is a wargaming and science fiction franchise[1] launched by FASA Corporation in 1984....
....include numerous expansions to the original game, several computer and video games, a collectible card game, a series of more than 100 novels, an animated television series and more."

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9