Jeeesam, čitao sam... Ali kažem, neke stvari kaj tebi nisu oke su meni sasvim u redu. U prijašnjim NFSima mi je bio užasno iritantan veći broj auta na cestama jer su samo smetali. I tad su skretali pred tebe... Slažem se da je free road besmislen al zato i postoji tipka tab što si i sam naveo. Ovo za sjene se u potpunosti slažem i ja sam ih skroz isključio. Što se tiče policije sam več i rekao da mi je više bila minus nego plus u prijašnjim NFSima jer je toga bilo al stvarno previše i skriptirano. Široke ceste su mi redu. Hitanje ka realnosti me uopče nezanima jer svakoj igri koje briju na realnost možeš naći gro toga što nema veze s realnošču. I NFS je arkada a n simulacija tak da... I oke je, tebi se nesviđaju neke stvari, meni da i sve 5. Zadnja 2 posta su išla za one koji napadaju neko moje stajalište i to nepotkrijepe argumentima. Meni se left 4 dead nesviđa ni najmanje i za mene je plitki poluproizvod i to da mi se nesviđa sam rekao u tom topicu, a nisam išo kenjati po drugima da su tek ušli u gejming svjet i tak... Ma ugl, sve je 5 samo pitam delu za argumente