Igrah Pro Street kod frenda i mogu samo reći da sam mnogo zadovoljan i jedva čekam full verziju ;D Kečap sistema više nema, sada mogu pwnati napokon po pola minute prednosti ;D :dancing: :tired:
Nego, fizika skretanja u gripu mi se svidjela baš zato što se auto ponaša kao tenk i teže je uhvatiti apex... pola sata sam govorio koji je ovo kurac, ali onda bijah motiviran finim zvukom novog skylina, rekoh si, može to ići po zavojima kako treba da ga jebeš... =) :dancing: Smiješno zvuči, ali čak se mora kočiti da se uđe pravilno u zavoj (zadnji NFS u kojem sam to radio je bio Porsche Unleashed valjda)
Inače, demo je debelo osakaćen podešavanjem em grafičkih opcija(nisam uspio isključit world effectse, odnosno prašinu koja se pojavi kad skrenete sa staze na speedčelenđu, trzalo je podosta), em difficulty i driving aids opcija, sjećam se po previewima da sam vidio opciju za isključit traction control (što i je uzrok tromosti automobila), dakle ne bih baš dizao odmah ruke od igre... Očito ovaj demo služi jedino za showoff dima i grafike! GG EA, imate + od mene :dancing:

ljudi koliko staza ima za odradit na tom demu ???? \
/ #-o
:kingmortal:
:jede: 
2
edit: e i da napomenem: frend je bio oduševljen nakon što je uzeo mog logitech analog wingmana u ruke, dok ja nisam došao igrao je na tipkovnici i sakalo mu je sve