eto odigrao sam svojih prvih par matcheva na pes2008 i zapazanja su sljedeca

- glavni izbornik je u kurcu,nekakva jebena reklama koju vrtis gore dole i biras oces match training itd :S nepregledno
ostale stvari se nisu previse mjenjale sto se menija i formacija tice,grafika je ista,a igrivost je odlicna.iako imam par zamjerki recimo na kontrolu lopte i brzu promjenu smjera.svaka nagla promjena smjera je usporena do boli,nezavisno o tome dali vas igrac kontrolira dobro ili lose loptu u nogama.znaci vise nema jebenih finti samo sa promjenom smjera ...
zatim šutevi na gol i golmani.prvu tekmu sam dobio 5-1 s barcom protiv arsenala,i nisam vidio jedan isti gol,iako su 4 situacije bile potpuno iste.fakat su udarci raznoliki i realniji,tipa golman pada vec u stranu i ronaldinjo vrskom vanjske samo metne pored njega,lopta prakticki kroz sredinu gola prode.
golmani i njihove reakcije su fascinantne,realno do boli.fizika kretanja golmana je odlicna,primjer : roknem s modricem loptu mrvicu pored golmana,on ju ulovi i vidi se kako ga lopta zarotira te padne u kontra smjeru.fakat predobro,ima vise odbijanja,golman vise ne lovi dalekometne projektila vec odbija,ali sami pokreti pri tim odbijanjima i obrana su fascinantni.totalno sam uzivao gledat pletikosu kak brani sve zivo

zatim sljedece,messi je malo poboljsan sto se statistika tice,ali je zato na terenu lud ko siba.henry + etoo + gaucho + mesii = ?
i na kraju sam upalio malo s arsenalom da vidim eduarda,statisticki je u kurcu,ali na terenu i nije toliko los,iako nije nista posebno.zatim sam okrenuo repku u nadi da cu naici na rakitica,i dobio kurac u usta :DD
repka ko repka,rapaic na desnom boku (?!),kranjcar,modrinjo,petric itd.svi su ok,ne bas bajne ocjene,ali moze se igrat s njima.napomenuo bih kako modric nema neka sjajna dodavanja,ali zato ima odlican udarac,bar u toj jednoj tekmi koju sam gledao.
eto to je prvi dojam,pitajte jos nesto,jos sam u soku jer je igra ok

@beaver,see you @ nou camp,barca vs manutd :)