avantura, MoonHoodDatum izlaska: 08.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
ne ovaj sudac je užasno živcirajuć...Totalno sam pizdio dok sam igro zadnjih par mečeva pa ošo pogledat malo statistike. Naime odigro sam 17 mečeva, u kojima sam ja napravio 88 faulova, a protivnici 24. :tired:ono, užasno je pristran sudac. Il komp ima neku skriptu da savršeno pogodi igrača tako da se ne oglasi faul...mislim vjerojatno je ovo drugo ali je ipak gej. Drugo, koji je kurac sa ovim nabacima?ono, ak slučajno nemaš pirla, ronaldinha i ine da nabace, dobiš kurac u usta. il nabace u golmana, ili preko gola, ili predaleko, ili preblizu. Kolko sam skužio ciljanje nema neke veze, stisneš strelicu prema nazad a on normalno ravno nabacuje iako u sredini nema nikoga..
pa neznam, meni se to uvjek sejva.što se tiče vremenskih uvjeta, to moraš postavit kad ti je onaj screen da stadione biraš. Sam stisneš trokut brijem , možda i kocku. ugl možeš birat, i dodan je afternoon. Pes shop je zamijenjen s tim da se igrači, timovi dobivaju tako da osvajašpizdarije tipa europski kup, SP itd, čim neš osvojiš dobiš 10ak igrača. isto tak i timovi...a one razne pizdarije tipa nove kamere, ball effect i to brijem da više nema.
Pes shop je zamijenjen s tim da se igrači, timovi dobivaju tako da osvajašpizdarije tipa europski kup, SP itd, čim neš osvojiš dobiš 10ak igrača. isto tak i timovi...a one razne pizdarije tipa nove kamere, ball effect i to brijem da više nema.
Citat: mr_solidus - 03. Studeni, 2007., 11:30Pes shop je zamijenjen s tim da se igrači, timovi dobivaju tako da osvajašpizdarije tipa europski kup, SP itd, čim neš osvojiš dobiš 10ak igrača. isto tak i timovi...a one razne pizdarije tipa nove kamere, ball effect i to brijem da više nema. U PS 2 verziji, PES shop je i dalje tu.
o ps2 verziji niko ne priča. zato što je lejm opće to zvati pes2008.
evo dao sam si truda i napavio BEAVER HUNTERA u igru
@mamutja mislio da ti tak izgleda mama nakon kaj ju ja izjebem :winknkiss:al dobro...eda, i ne znaš hrvatski, srbine...
evo dao sam si truda i napavio BEAVER HUNTERA u igru(Klikni za pregled slike.)