HCL.HR

Sniper Elite III

  • 47 Odgovora
  • 13675 Hitova
*

Galifrey

  • n00b
  • 1
Odg: Sniper Elite III
« Odgovori #45 : 21. Srpanj, 2014., 22:44 »
Počeo sam danas igrati, došao sam do 3. misije i zasada mi se igra sviđa. Igram sa stealth pristupom, polagano i planski. Igra je dosta zabavna i jako dobro optimizirana,igram ju na ultra postavkama i dobivam u prosjeku oko 80 fpsa, a igra izgleda dosta lijepo. Al je dosta dobar, makar ima situacija u kojima je čudan/glup i ponekad mi je čudna kamera.Sve u svemu radujem se nastavku kampanje.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Sniper Elite III
« Odgovori #46 : 07. Kolovoz, 2014., 08:56 »
Svidjela mi se igra i to dosta. Trebalo mi je nešto više od 13 sati da ju pređem, uz dodatni sadržaj.
Iako ima surov koncept gdje stealth nije u potpunosti iskorišten, pa pomalo glupo i zbunjujuće izgleda kada vas detektiraju, a vi samo napravite relociranje i tako stalno iznova.
Igra ima sjajan setting u Africi i njeguje finu atmosferu i to je bio pravi pogodak nakon relativno mlaka prva dva dijela.

Čak mi se i glavni lik svidio, makar nije bogzna što okarakteriziran.
Oružja su odlična i imaju fini balans. Pištolj sa prigušivačem se najviše koristio i sjajno uklopio u stealth mehaniku, koja je većinom slučajeva vrlo dobra.
Misije su baš prilagođene da se mogu skroz u tišini prelaziti i tu leži najveća zabava. Lokacije i misije su dovoljno raznolike da me drže pred monitorom i da pređem u dahu igru.

Level design je taman po mjeri iako grafički u niti jednom pogledu igra ne impresionira, no služi svrsi i nemam previše zamjerki po tom pitanju, ionako ovdje je najbitniji gameplay.
Znao sam u pojedinim misijama izgubiti i po više od sat vremena, kako bi riješio sve sporedne objektive koji su vrlo vrlo zabavni i fino po tiho završio sve onako kako sam želio i planirao .
AI je za današnje standarde čak i vrlo dobar, makar ne odstupa baš od zamišljenih ruta i od napisanog koda u uzbuni, pa često djeluje repetativno.
X - ray funkciju nisam baš koristio, pošto mi je postala živa dosada još u predhodniku, jednostavno mi ne paše taj fičr.

Bolja je u svim segmentima od svojih predhodnika i šteta što prijašnje igre nisu bile ovako dobro odrađene i zaokružene.
Jedna čvrsta osmica.


*

seedorf

  • ****
  • 970
  • My mision is destroy love on planet Earth
Odg: Sniper Elite III
« Odgovori #47 : 07. Kolovoz, 2014., 20:51 »
Jesi uspio pobiti sve "long shot" mete? To mi je bilo dosta zanimljivo, iako ih je nekad jako tesko pronac tamo u daljini. U zadnje dvije misije sve sam pobio snjaperom, nisam mogo vise izdrzat sa prigusivacem, jednostavno neprijatelja ima preko glave. Krenuo igrat V2 online, rula jako samo to igram u zadnje vrijeme.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9