HCL.HR

Sniper: Ghost Warrior 3

  • 41 Odgovora
  • 23005 Hitova
*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #30 : 27. Svibanj, 2017., 19:02 »
Mislim da Steam za ovu igru nema ni cloud save... Jedini način za zaštiti svoje saveove ti je redovan backup...
Sad ne znam je li ti se sve izbrisalo ili samo zadnji save?!?


Ne znam jel bio kakav update, ja sam igru danas stavio na disk pa tek krećem igrat...

Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #31 : 27. Svibanj, 2017., 19:09 »
Mislim da Steam za ovu igru nema ni cloud save... Jedini način za zaštiti svoje saveove ti je redovan backup...
Sad ne znam je li ti se sve izbrisalo ili samo zadnji save?!?


Ne znam jel bio kakav update, ja sam igru danas stavio na disk pa tek krećem igrat...

Sve se izbrisalo. Ustvari nije sve. U pocetku igre ide prica oko starijeg brat itd... Mene je odma bacilo na prvu misjiu da idem do safe house nakon sto sam usao u igru nakon crasha

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #32 : 27. Svibanj, 2017., 21:38 »
Na Steamu ili Piratski?

Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #33 : 28. Svibanj, 2017., 09:07 »
Ma piratski, nisam jos punoljetan nemam karticu da to kupujem haha

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #34 : 28. Svibanj, 2017., 10:27 »
Eto vidiš, da imaš original onda bi sada razgovarali!

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #35 : 28. Svibanj, 2017., 10:33 »
Kako Cole kaže i u pravilima ti piše da na HCLu nema piraterije... Nema pomoći oko piratskih igara  :hiha:

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #36 : 30. Svibanj, 2017., 06:49 »
Evo prvih dojmova nakon cca 2-3h provedena u igri.
Meni je igra u globalu zakon. Šuljanje i AI su čisto solidni. Igram s lukom i strijelama, sniperom i to je to.
U principu isključivo stealth pristup, izvidim situaciju s dronom i krećem u akciju. Zapravo je super taj dio planiranja kako i koga prvog skinut i paziti da ga drugi ne skuže.
Pa ako se zezneš i previdiš jednog lika pa ti digne uzbunu  :wildboy:


Taj dron mi je super stvar i puno je realnije i bolje funkcinira nego li recimo u zadnjem Splinter Cellu gdje si praktički mogao likovima iznad glave zujat i nikome ništa. Ovi skuže dron i na 20m bez problema i to na dobroj visini, tako da se mora biti puno pažljiviji i pametniji.


Jedini minusi igre su points of interes i kada očistim neku zonu - opet su neprijatelji ondje...
Ovi point of interes znaju biti strašno naporni kada se radi o skupljanju resursa. Zapeo sam bio u nekoj kućici tražeći sve što ima u njoj kako bi upitnik nestao s mape. Pokušavao i uz onaj vision i tek nakon 5 minuta našao neku minijaturnu figuricu na polici... To mi je pomalo naporno i banana tražiti te sitne stvarčice po kućama.


Imao sam problem s pilanom pokraj safe housa. Riješio sam ju doslovno 3 puta i nadam se da je sada gotovo. U prinicpu 2 puta sam nabasao onako slučajno, a 3. put mi je to zapravo bio side ops pa se nadam da se nakon te misije više neće nitko od neprijatelja tamo pojavljivati.


Super mi je prilagođavanje oružja i craftanje. Paziti na količinu metaka i stvari koje možeš ponijeti sa sobom. Loading je relativno kratak! Taj prvi "dugi" loading je čak kraći nego ponekada učitavanje GTA online, tako da na PCu stvarno nemam zamjerki. Dok je fast travel korektno odrađen i dosta te brzo igra prebaci.


Za sada zaista super, a dalje ćemo vidjeti kako će ići misije...

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #37 : 30. Svibanj, 2017., 13:52 »
Drago mi je da kupnja nije bila uzaludna; a i ja profitiro :P Ja sam 14 sati utukao zasada...

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #38 : 10. Rujan, 2017., 13:45 »
Odigrao sam sve igre u serijalu iako su igre bile ispodprosječno loše, no trojka ima ono nešto što me držalo čak 30 sati...



Ljubitelj sam gotovo svih snajperskih igara koje imalo valjaju, pa je tako i s ovom igrom, no ovdje se radi o puno većem potencijalu nego sam to vjerovao ili želio...






Jeli taj potencijal ispunjen ili ne, pokušat ću objasniti u sljedećih nekoliko redova. Sama igra smještena je napuštenu Gruziju koju su okupirali lokalni separatisti. Prezentacije priče je dosta loša i neuvjerljiva, a sve zbog loše glume, odnosno loše napisanog scenarija, odlično osmišljenih karaktera, no jako slabo realiziranih, te nekih neuvjerljivih voice overa koji toliko prokleto ubijaju potencijal priče i likova. Pričaje dosta predvidljiva, a animacije su jedne od gorih u FPS-ovima zadnjih pa brat bratu 10 godina. Što je onda tu u igri vrijedno igranja gotovo 30 sati? Pa zapravo jako puno toga; gameplay mehanika, cijela ideja snajperskog hideouta, biti snajper i biti sam svoj majstor od craftanja oružja i oruđa za misije do samog planiranja i egzekucije.







~Snajperski osjećaj i gameplay mehanika~

Moram priznat da već dugo nisam vidio ovako dobru mehaniku pucanja, općenito FPS mehaniku, od korištenja snajpera, korištenja dronova, kretanje, pa čak i penjanje. Far Cry 4 mi je imao fantastičnu mehaniku u kojoj je samo nebo bilo granica za sve divote koje si tamo mogao napraviti, od melee napada, to lančanih stealth ubojstava. SGW3 možda nema tu širinu i fluidnost od FC4, no neke stvari izvodi ljepše i uglađenije, no točan izraz bi bio realnije. Samo snajpanje je fantastično, gdje igra vjerno (kolko tolko; nisam baš snajperski ekspert IRL) prati sve zakone fizike i daje nam na korištenje svih parametara prije nego povućemo okidač i ubijemo svoju metu. Pošto 90% igre prelazim tiho i sporo, nije mi padalo na pamet igrat na HC postavkama bez pomoći, gdje će metak lupit u metu; isto bi bila samo jedna velika frustracija sa puno vraćanja pozicije. Napucavanje je izvrsno, bilo da je riječ o rafalnoj paljbi gdje recoil divlja točno onako kako bi trebao, bilo o ispaljivanju jednog hica iz pištolja ili prigušene jurišne puške. Oružja su odlična, ali došao sam na svoje s njima tek kada sam prešao DLC-ove gdje dobijemo daleko najbolja oružja koje igra nudi.







~Gruzija, misije i priča~

Sama Gruzija u igri je ogromna! Predivna, tmurna, hladna, no nekako i ne ispunjena. Lokacije gdje se misije dešavaju su izvrsne, radi se o jako dobrom level designu koji ovu prati tmurnu i atmosferičnu priču. Iako su naselja i lokacije napuštene, ima tu i tamo nekog lokalnog stanovništa, no često kada idem od lokacije do lokacije, sve mi je nekako isprazno, kao da nešto fali, kao da su mogli na neke lokacije programirat ljude da žive svoj život. No očito je tu premalo resursa dozvoljeno developeru. Misije su za divno čudo raznolike, zabavne i najviše idu uz te lokacije. Nisam niti jednom dobio osjećaj neke repetitivnosti. No problem misija ionako nije njihova svrha i egzekucija nego mlaki likovi sa mlako napisanim karakterom. Jednostavno vas za nikog u igri nije briga, s nikim od starta do kraja igre niste povezani i to je glavna mana igre uz naravno već spomenutu prezentaciju priče. Priča je predvidljiva i nimalo maštovita; okej meni se svidjela ta teorija zavjere sa 23S, no to je sve, sva daljna razrada te priče su dosadni klišeji i sama naivnost glavnog lika. Na sreću dijalozi i animacije se mogu prekinuti, pa i ako odlučite sve i jednu animaciju preskočiti, vjeruj te mi niste puno izgubili...







~Igrina kampanja i 2 DLC-a~

Za samu kampanju i prelazak iste trebalo mi je nešto više od dvadeset i pet sati, što je jako puno za FPS igru, no ovdje se radi o OW naslovu, pa ajde to i nije toliko čudno. S DLC-ima mi se igranje igre zaokružilo točno da trideset sati. Oba DLC-a su mi bolja od glavne igre, što zbog fenomenalnih misija, što zbog oružja koja su ljepša i bolja nego u glavnoj kampanji. Čak su i animacije u tim DLC-ima bolji nego li u glavnoj igri. Glavnu kampanju možda još eventualno jednom odigram, no DLC-e ću definitnivo rokat često, budući da oba zajedno traju nekakvih pet sati. A i fora mi je što DLC-e igramo s drugim likovima. AI u igri je često vrlo dobar kada vas treba detektirat i njihova reakcija. No kada se povućete a traje alarm, onda njihova reakcija na situaciju i nije za neku pohvalu. No kako to obično zna biti u ovakvim igrama, AI je i više nego okej.

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #39 : 10. Rujan, 2017., 16:12 »
 :thumbs:

Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #40 : 31. Prosinac, 2017., 17:59 »
Kupio sam si igricu prije par dana (Season pass edition) i dobio sam code uz igricu za DLC content. Kada sam iskoristio code dobio sam samo buggy-a i jednu campaign misiu, znaci fale sabotage dlc i sniper. Pokusao sam kontaktiati podrsku ali nije proradilo. Bio bih zahvalan kada bi netko znao o cemu se radi. Hvala unaprijed! :D

Odg: Sniper: Ghost Warrior 3
« Odgovori #41 : 31. Prosinac, 2017., 20:49 »
Gdje si kupio igru ?

Nisi morao unositi taj code za DLC ako si kupio igru sa season passom

Jesi napravo verify integrity igre na steamu ?

« Zadnja izmjena: 31. Prosinac, 2017., 21:20 darijoman »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9