HCL.HR

Thief

  • 168 Odgovora
  • 52291 Hitova
Odg: Thief
« Odgovori #165 : 07. Lipanj, 2014., 19:13 »
Citat:
Riješio i ovo. Nisam igrao ništa iz ovog serijala tako da nisam imao nikakva očekivanja. Sjećam se one nekakve prezentacije gdje je igra izgledala dosta loše,
pa sam je u startu otpisao. Drago mi je da su je uspjeli ispeglat do izlaska, iako nisu uspjeli doseći kvalitetu Dishonoreda s kojim je nemoguće ne raditi paralele.

Glavni aspekt igre - stealh, je prilično dobar i tu nemam prigovora. Borba mi ne sviđa. Ubijanje je ograničeno na luk i one kombinacije sa fokusom.
Fali mi neki jednostavni brzopotezni način za riješit neprijatelja u slučaju kad me otkrije. Npr. nož u Dishonoredu.

Igra nema memorabilnih likova. Onaj general thief taker ili kako več se zove je smiješan. Gledajte mene ja sam zli negativac klasa likova.
Ista stvar kao i u Wolfensteinu. Frau Engel, Bubi i Deathshead - negativci iz crtića. Ja sam zao pa ću pobit hrpu ljudi i zavladat svijetom, hahahahaha. Grmljavina.

Dizajn levela je ok. Nekoliko alternativnih ruta, svaka sa svojim opasnostima. Zamke, patrole, staklo, staklene boce (koje su usput najbolji gadget u igri).
The City mi nije impresivan i sve one šetnje između misija su mi bile naporne i nepotrebne. Prvih deset minuta je bilo zanimljivo otvarat prozore,
dok mi nije dosadilo gledat jednu te istu predugačku animaciju koja služi i kao loading između grada i prostorije u koju provaljujem.
Prostorije veličine 2x2 metra! Pretpostavljam da je bilo tehnički nemoguče uklopit to u sami grad!? I opčenito, loading screensi traju predugo, barem kod mene.

Focus pointse i sami focus nisam koristio do negdje petog chaptera, jednostavno nije bilo potrebe. Sve u svemu, ok igra.

Fino, lijepo rečeno, iako dosta kratak osvrt.
Meni je također Thief još uvijek na čekanju.
Vjerujem da se neću razočarat jer nemam očekivanja jer nisam igrao originalni serijal.
« Zadnja izmjena: 07. Lipanj, 2014., 19:15 MaliMicek »
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Thief
« Odgovori #166 : 07. Lipanj, 2014., 19:16 »
Obavezno odigraj serijal koji je uz pomoć par konkurenata definirao ovaj žanr.
Meni je fino sjela igra što sam i argumentirao u svom osvrtu, no ukupan dojam oko igre je točno oko WEAPONX-ovog sažetka.


*

seedorf

  • ****
  • 970
  • My mision is destroy love on planet Earth
Odg: Thief
« Odgovori #167 : 07. Lipanj, 2014., 21:38 »
Kod mene je Focus radio svake druge sekunde radi mrtvog lootanja i opet ni na jednoj misiji nisam uspio skupiti 100%. :wildboy:

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Thief
« Odgovori #168 : 07. Lipanj, 2014., 22:06 »
Kod mene je Focus radio svake druge sekunde radi mrtvog lootanja i opet ni na jednoj misiji nisam uspio skupiti 100%. :wildboy:
Čak nisam ni ja nikad uspio skupiti 100% loot iako sam luda cjepidlaka koja se mora zavući u svaki ćošak i pretražit sve živo. Ali mislim da sam ja gubio loot od stražara koje sam u potpunosti ignorirao tj. nisam im se ni približavao i samim time im nisam olakšavo džepove kao što bi svaki pošten lopov radio.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9