RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: G-man - 03. Siječanj, 2006., 22:50DA ali ipak kad imas original i igras na original serveru samo atmosfera ti daje do znanja da je to ipak ORIGINAL WOW jos taj osjecaj koji imasBravo gman sve si tocno rekao i cudno mi je kako nemas wow a tako si precizan.world of warcraft iz the feeling! thats all to say.a druga stvar je - za WOW trebas 100 kn mjesecno. Uzmimo da si pusac i da popusis samo jednu kutiju cigareta na dan. Prosjecna kutija cigareta kosta 14 kuna. Dakle u jedan dan spiskas 14 kuna. u jednom mjesecu na cigarete potrosis 420 kn. Za odviknut se od WOWa ne trebas u centar za odvikavanje , netrebas zvake ni nikakve "flastere za ovisnike o duhanu". WOW ti ne napuni pluća duhananom i kancerogenim stvarima. Od igranja WOWa nemozes dobiti rak. Wow placas 3 kune po danu. placas tri kune da bi igrao Sat vremena , ili mozda cak 10 sati (koliko igraju neki freakovi). Placas tri kune da bi igrao s cca. 3000 ljudi na serveru. Da bi sudjelovao u tom neponovljivom iskustvu, u toj neponovljivoj grafici. Da bi bio dio ekipe. Da bi neke grupe ovisile o tvom healanju , tankanju ili DPSanju. Da bi ownao hordu ili alliancu. 3 kune na dan.. razmislite malo..to je sve sto imam za reci.WOW je neponovljiv!! *BOWS
DA ali ipak kad imas original i igras na original serveru samo atmosfera ti daje do znanja da je to ipak ORIGINAL WOW jos taj osjecaj koji imas
Citat: duksy - 03. Siječanj, 2006., 23:49Citat: G-man - 03. Siječanj, 2006., 22:50DA ali ipak kad imas original i igras na original serveru samo atmosfera ti daje do znanja da je to ipak ORIGINAL WOW jos taj osjecaj koji imasBravo gman sve si tocno rekao i cudno mi je kako nemas wow a tako si precizan.world of warcraft iz the feeling! thats all to say.a druga stvar je - za WOW trebas 100 kn mjesecno. Uzmimo da si pusac i da popusis samo jednu kutiju cigareta na dan. Prosjecna kutija cigareta kosta 14 kuna. Dakle u jedan dan spiskas 14 kuna. u jednom mjesecu na cigarete potrosis 420 kn. Za odviknut se od WOWa ne trebas u centar za odvikavanje , netrebas zvake ni nikakve "flastere za ovisnike o duhanu". WOW ti ne napuni pluća duhananom i kancerogenim stvarima. Od igranja WOWa nemozes dobiti rak. Wow placas 3 kune po danu. placas tri kune da bi igrao Sat vremena , ili mozda cak 10 sati (koliko igraju neki freakovi). Placas tri kune da bi igrao s cca. 3000 ljudi na serveru. Da bi sudjelovao u tom neponovljivom iskustvu, u toj neponovljivoj grafici. Da bi bio dio ekipe. Da bi neke grupe ovisile o tvom healanju , tankanju ili DPSanju. Da bi ownao hordu ili alliancu. 3 kune na dan.. razmislite malo..to je sve sto imam za reci.WOW je neponovljiv!! *BOWSE OVO JE VEC OVISINIK
@awspuhSe sjećaš ko je bio najmlađi u BoA-i kad nas je bilo oko 40-ak. Ti i ja. Najveći hrvatski guild je imao samo dvoje osoba mlađih od 20 godina... Nadam se da ti sve objašnjava.. Dalje neću...
sta ti je udrio ti wow u glavu?
Uđem ja danas u igru i izbaci me iz igre , kao neki error , ulazim ja ponovno i accounta mi više nema :-( Provjeravam ja na serveru i ništa , ko da me nije bilo , pa jebo im ja ma*er :madman: btw - ispričavam se zbog psovki ali živčan sam zog toga pa se moram ispucati .