Dogurao do 47. levela, promjenio sam iz ledenih spellova ui vatrene, puno su jaci i nanose vise stete, mislim da cu za sada ostat na tome.Dobro je sta mi ostane Ice Barrier i Frost Nova.Takoder ima dosta spellova koje jos uvjek ne koristim poput Polymorpha i slicnih.Kombiniram njih 5,6 i takticki rjesavam jednog po jednog protivnika, ako nalete 3,4 vec je velika sansa da umrem.
Sada moram rec neke stvari koje su me stvarno ostavile bez rjeci, a koje nisam dozivio u ijednoj igri ikad.
Prvo je sama velicina svjeta.Tek sam prosao kroz 5,6 podrucja, a samo su oni veci od svih mapa u ostalim igrama sta sam igrao do sada.Svjet izgleda stvarno predivno, a svaki dio je razlicit i taman kad se zasitis jednog odes u drugi dio i dobijes totalno osvjezenje i novu volju i zelju za igranjem.Naravno u svakom podrucju imas drugacije neprijatelje i drugaciju pricu sto maksimalno pridonosi osjecaju velicine i razlicitosti ovog WOW svjeta.
Bio sam u Western Plaguelands i ostalo mi je jos par questova, al sam imao jedan u kojem je pisalo da mogu sa raketom odletit u novo podrucje.Ostavio sam te questove i odma krenuo da vidim sta je sa tom raketom.Letio sam doslovno 5,6 minuta, prosao kroz 4,5 podrucja, preletao planine i ostao zapanjen koliko to sve ogromno i predivno izgleda, stvarno nesto posebno.Onda sam sletio u Badlands.Odma sam uhvatio par slika i par minuta samo gledao i divio se svjetu.Nakon toga sam poceo obavljat questove i dosao do par najboljih questova do sada, koji imaju neku bitniju pricu.
Prvo sam otisao sa onima iz League of Explorers i rjesio neku jednostavnu al odlicnu zagonetku u nekoj grobnici.Onda sam dosao do neka tri ludaka koji su mi pricali svoju pricu, a onda me igra sokirala.Ispricala mi je pricu iz prvog lica, usao sam u ulogu od svakog od tri lika i dozivlajvao njihovu pricu iz njihovih ociju.Radilo se o tome kako je Deathwing sletio u Badlands i napravio neki show(nisam jos siguran sta), uglavnom ostavio je ogroman oziljak na zemlji iza sebe.Quest je stvarno bio odlican i prezabavan, a moram napomenut kako onaj Deathwing izgleda brutalno dobro.
Nabavio sam jos nesto opreme, sada mi vec lik i izgleda na nesto.Zao mi je sto nisam imao fraps upaljen pa nisam uhvatio par slika, al to cu drugi put.Imam ode nesto starijih slikica koje sam uhvatio kad sam dosao u Badlands.
U ovaj gradic sam sletio sa raketom, predivno mjesto na dnu litice.

Pogledajte samo ovo, svaka cast Blizzard.(morao sam uhvatit ovu sliku, pa sam isao sta blize rubu, na kraju sam pao i poginuo, al sam se opet popeo samo da uhvatim sliku)

I ova, stvarno predivan Badlands, moram priznat kako mi se ovo pustnijsko zutilo bas dopada.

Prosli put sam mislio otici put onih brodova u daljini, na kraju sam zavrsio na drugom kraju mape i to sam letio na raketi, stvarno show od igre.
Nisam jos isao u nikakve raidove i dungeone, prvo cu se fokusirat na pricu i prolazenje questova, ucenje o igrinom svjetu i samij gameplay mehanika, pa kasnije kad skupim ekipu mogu iskusat i ta cuda.