HCL.HR

Besplatno isprobajte From Dust u Google Chrome pregledniku

Igor Belan 23.05.2012.   •   1 komentara


From Dust možda nije najblistaviji port s konzola u PC verziji, ali kad je probna verzija ovako lako dostupna vrijedi ju isprobati.

Baš poput Mini Ninjas i Bastiona prije njega, Ubisoft je lansirao svoj prošlogodišnji download-only naslov From Dust u Google Chrome pregledniku. Native Client tehnologija opet omogućava da zaigrate ovaj 3D naslov unutar svog Chrome preglednika u roku od svega nekoliko minuta.

Sve što trebate učiniti je pratiti ovaj link do Chrome web-trgovine i kliknuti na “Dodaj u Chrome” dugmić. Igra će se tada početi skidati te automatski instalirati na vaše računalo. Proces je to koji traje svega 15 minuta na prosječnoj hrvatskoj internet vezi, a ono što možete isprobati je svojevrsna demo verzija. Igra će odmah u glavnome meniju ponuditi i mogućnost otključavanja pune verzije igre po promotivnoj cijeni od 10€.

Iako se igra izvršava u vašem internet pregledniku to ne znači da ne zahtjeva i snažno računalo. Preporučena konfiguracija je četverojezgreni procesor trenutne generacije, grafička kartica u rangu s Radeon HD 3850, 2GB RAM memorije te 1GB slobodnog prostora na disku. Imate sve što igra traži? Isprobajte ju onda – besplatno je! Ukoliko se desi da vam se igra svidi, prije kupnje cijele verzije možda bi bilo pametno pogledati našu video recenziju

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?