HCL.HR

Carmageddon: Reincarnation odgođen za mjesec dana

Igor Belan 18.04.2015.   •   1 komentara


Kao što smo i predvidjeli, Carmageddon: Reincarnation je morao biti malo odgođen da bi izašao iz Early Accessa u nešto boljem stanju.

Iako je trebao izaći sljedeći tjedan, 23. travnja, veliki reboot Carmageddon serijala ipak je odgodio svoj izlazak iz Early Accessa za malo manje od mjesec dana. Novi datum izlaska je 21. svibnja.

Razvojni studio Stainless Games je odgodu objasnio ovako:

“Radili smo veliki napredak na svim frontama i bili smo vrlo blizu lansiranju igre sljedećeg tjedna, ali na našem posljednjem ‘Go/No Go’ sastanku složili smo se međusobno da je potrebno još malo vremena. Dodatnih mjesec dana nam daje da ispeglamo razna područja igre još više.

Znamo da su mnogi od vas rekli kako bi radije da izbacimo bolju igru nego da ju izbacimo prerano. I slažemo se s tim!”

Mi smo nedavno testirali Carmageddon: Reincarnation u beta fazi koja je trenutno dostupna putem Steam Early Accessa i zaključili upravo to da je optimizacije igre preveliki problem da bi developeri to popravili do prije predviđenog izlaska prošloga tjedna. Pogledajte taj video ako još niste i ako volite Carmageddon serijal pridružite nam se u nadanju da će igra u svibnju izaći u znatno optimiziranijem stanju.

Komentari (1)

  • Orionis

    18.04.2015 - 15:47

    Ako poprave sve sto je lose ja jedva cekam 🙂 Igra se cini ok i igrao sam original, tako da se veselim ako sve bude kako treba. Ako im treba i 6 mjeseci sta se mene tice jos bolje, samo neka sve radi kako spada.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?