HCL.HR

HCL VIDEO: Probali smo novi Unreal Tournament

Igor Belan 08.03.2015.   •   7 komentara


Novi Unreal Tournament lijepo napreduje, a od nedavno je dostupna i prva potpuno teksturirana mapa koja pokazuje moć Unreal Enginea 4. Pogledajte kako to izgleda u 60 FPS-a.

Nisam siguran jesam li si to umislio ili se ovih dana stvarno odvija nekakva renesansa arena shootera. Mislim, Quake Live je od nedavno pronašao novu publiku kroz Steam, Toxikk se pojavio na Early Accessu i pokazao da ima potencijala, a i Quakeom inspirirani Reflex djeluje obećavajuće.

No u svemu tome jedan projekt se posebno ističe – novi Unreal Tournament. Iako je u razvoju malo manje od godinu dana i trenutno nosi pre-alpha oznaku, novi UT već sada možete besplatno isprobati i uvjeriti se da izgleda odlično. A kako i ne bi kada iza njega stoje Epicovci, njihov Unreal Engine 4 i pasionirani ljubitelju serijala koji izrađuju mape, skinove, turorijale i slično.

Prije par dana Epic je omogućio svima da pre-alpha verziju novog UT-a isprobaju potpuno besplatno zajedno s prvom potpuno teksturiranom mapom koja pokazuje što otprilike možete očekivati od grafičke strane igre kada izađe u završnoj, također besplatnoj verziji. Ukratko – slatkiš za oči. Pogledajte kako to izgleda u 1080p rezoluciji pri 60 FPS-a uz jedan meč Duela i moje rane komentare.

Kako se vama čini taj novi UT? Jeste ga probali? Javite se ispod u komentarima ili u forumskoj temi.

Komentari (7)

  • smeghead

    08.03.2015 - 21:41

    ovo bi moglo biti dobro ima potencijala za potrosit mnoge sate na ovu igru

  • Orionis

    08.03.2015 - 23:31

    Igrao sam ih sve koji su ikad izasli, iako sa ekipom najradije se igrao stari UT 99 🙂 Ovaj mi se cini odlican 😀 I jos me vise veseli da ce bit besplatan. Nadam se da ce doc do kraja godine il barem ljeta negdje 😀

    • IaMarmageddoN

      @Orionis, 09.03.2015 - 14:22

      možeš pre-alfu probati
      nije loša

  • beowulf112

    08.03.2015 - 23:43

    igore i meni trza outpost ali sam skuzio da koristi maximalno dostupnih 2gb vram pa je mozda to jer sam bas pratio pomocu msi afterburnera.Ostale mape su ok.Nadam se da ce optimizirat jos tu mapu.Nije previse trzuckanja ko ubisoftovi serijali ali dovoljno da smeta ipak je ovo brza igra.

  • beowulf112

    08.03.2015 - 23:51

    slazem se igore za chromatic abberation.To ima smisla u nekim hororima..pa cak ni u dying lightu mi se nije svidjelo..bilo bi dobra da izbace taj post processing efekt ili stave kao opciju.P.S ima jos jedna mapa lea observatory i free je na marketplaceu

  • MaliMicek

    09.03.2015 - 05:22

    Da big keg of health je oduvijek u UT-u. Kao big keg of beer al 🙂
    Dobar video, javi se sa meč bez botova 🙂

  • VladoShady 980

    09.03.2015 - 23:36

    Dobro izgleda, stim da kad se pridje nekom objektu vide se slabe teksture…low poligoni , ali opet ovo je pre alpha

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?