HCL.HR

IEM 5 – Hrvatske kvalifikacije za CS 1.6

Igor Belan 24.08.2010.   •   0 komentara   •   Esport


Otvorili smo prijave za hrvatske kvalifikacije za veliki Intel Extreme Masters turnir na ESL-u, i to za igru Counter Strike 1.6. Prijavite se i ugrabite svoj dio sočne novčane nagrade.

Intel Extreme Masters je eSport turnir koji oblikuje gaming već nekoliko godina, a u zadnje četiri sezone podijelio je čak vrtoglavih 1,725,000 dolara. I ove pete sezone IEM-a, Hrvatska ima osigurano jedno mjesto za Counter-Strike 1.6 na ovom velikom turniru koji stvara legende i uistinu definira izraz pro gaming. Najavili smo ovaj turnir već u našim prošlim vijestima, no danas imamo i konkretne informacije o hrvatskim kvalifikacijama za CS 1.6.

Za ove kvalifikacije prihvaćamo osam timova iz Hrvatske, što znači da minimalno tri igrača iz tima moraju biti fizički locirani u Hrvatskoj. Igrati će se po single elimination strukturi, a prvo kolo počinje već u 19 sati 4. rujna. Prijave su sada otvorene na našim ESL stranicama, a svoj tim možete prijaviti najkasnije do 12 sati 4. rujna. Za prijave i općenito više informacija o ovom kvalifikacijskom kupu, posjetite link do ESL-a prigodno smješten ispod ove rečenice.

ESL: IEM 5 – CS 1.6 kvalifikacijski kup

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?