HCL.HR

Kratos s Wisha pojavio se na Xboxu, bogovi su u nevjerici

Josip Klanfar 03.08.2022.   •   0 komentara


Došao nam je Kratos i prije nego što smo se nadali. Samo što ovaj Kratos nije onaj na kojeg smo navikli niti je na platformi na koju smo navikli.

Za sve vas koji željno iščekujete novi God of War: Ragnarok, na žalost nemamo nikakve nove vijesti. Ali, ako ste iz nekog čudnog i nepoznatog razloga željeli kontrolirati Kratosa u nekoj lošoj izvedbi, postoji jedna takva na Xbox trgovini – War Gods Zeus of Child.

Nekako sumnjamo da je šef Xboxa, Phil Spencer kada je izjavio da mu je “igra koju najviše iščekuje – God of War: Ragnarok” mislio na ovu igru, ali netko ju je napravio u Unitiyu, izgleda jako loše i još gore se izvodi. Toliko loše da nema ni animacije za hodanje u natrag, nego samo klizi.

War Gods Zeus of Child je dio Xbox programa Xbox Creators Collection, što mnogi nazivaju Divljim zapadom Xboxove trgovine, jer ove igre mogu raditi pojedinci kao studenti ili nekakve male tvrtke i studiji bez prethodne provjere od strane Microsofta.

Konkretno, iza ove igre stoji Dolaka Ltd., smještena u južnom Londonu i vodi ju jedna osoba. Kolika će šteta biti s obzirom da se koristi očiti model Sonyevog Kratosa i što sve na to ima reći Microsoft – za sada nije poznato, ali očekuju se službena očitovanja.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?