HCL.HR

Oznaka: Kratos

Je li Kratos zaslužio smrt ili nije? – developeri igre objasnili su svoje stajalište

Zoran Žalac 14.02.2023.

Narativni redatelj za God of War Ragnarok otkrio je kako je u prvotnoj verziji priče zaplet bio znatno drugačiji od onoga što smo na kraju dobili.

RecenzijaGod of War Ragnarok

Zoran Žalac 03.11.2022.

Približava se mećava Fimbulwintera dok se Kratos i mali bore protiv nemilog proročanstva! Je li God of War Ragnarok ispunio očekivanja ili mu je sudbina namijenila drugačiji ishod?

Kratos s Wisha pojavio se na Xboxu, bogovi su u nevjerici

Josip Klanfar 03.08.2022.

Došao nam je Kratos i prije nego što smo se nadali. Samo što ovaj Kratos nije onaj na kojeg smo navikli niti je na platformi na koju smo navikli.

God of War: Ragnarok odgođen jer je „Kratos morao na operaciju“

Domagoj Plantak 30.09.2021.

Cristopher Judge, glasovni glumac Kratosovog lika otvorio je dušu na Twitteru gdje je rekao da je Ragnarok pomaknut jer se dugo oporavljao od operacija od ljeta 2019. godine.

Kratos dolazi u Fortnite

Zoran Žalac 03.12.2020.

Ako je vjerovati neslužbenim informacijama, protagonist serijala God of War – Kratos – pojavit će se u popularnoj battle royale igri Fortnite.

Dobit ćemo dokumentarni film o nastanku igre God of War za PlayStation 4

Zoran Žalac 20.04.2019.

God of War neće dobiti nove DLC avanture, ali će fanovi serijala zato dobiti uvid u to kako je nastala ta igra kroz dokumentarac zvan Raising Kratos.

HCL VideoIgramo God of War (EP1): Učim sina loviti na hrvatskom

Igor Belan 19.04.2018.

Novi God of War za PS4 Zoran je već nahvalio u našoj službenoj recenziji, ali sada je i meni došao u ruke s dopuštenjem da vam pokažem prvih pola sata igre već danas! I da, izabrao sam hrvatske titlove.

SpecijalVidjeli smo demo novog God of Wara iza zatvorenih vrata

Zoran Žalac 17.06.2016.

Kratos je promijenio kameru kojom gleda na svijet, malo ostario i pustio bradu, a iako će neki reći da je omekšao zbog sina, po svemu što smo vidjeli na E3 sajmu brutalan je kao i uvijek.

Novi God of War nije open world, ali je nastavak na GoW 3

Gregor Stojev 16.06.2016.

Novootkriveni God of War sve nas je oduševio neočekivanim promjenama. Osim nove perspektive i QTE sustava, saznajemo par novih detalja koje vam možda i nisu bile očite iz trailera.

Novi God of War najavljen uz prekrasan 10-minutni gameplay demo

Igor Belan 14.06.2016.

Novi God of War za PS4 nije God of War 4 nego samo ‘God of War’, a ova 10-minutna gameplay demonstracija prikazuje krasnu grafiku i u mnogočemu drugačiju igru od prethodnih nastavaka.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?