HCL.HR

MGS 5: The Phantom Pain donosi manje cut-scena i šutljivog Snakea

ToxarE 07.04.2014.   •   5 komentara


Zaboravite na tradicionalno kuhanje kave za vrijeme gledanja dugačkih cutscena u MGS igrama jer nadolazeći MGS 5: The Phantom Pain nastoji iste svesti na minimum.

Nedavni Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes, inače prolog „pravog“ Metal Gear Solida 5 s podnaslovom The Phantom Pain, pokazao nam je u kojem smjeru MGS serijal želi evoluirati. Između ostaloga, pokazao nam je to i na priči, ili točnije rečeno – načinu prezentacije iste. Bilo je tako primjetno da Ground Zeroes nema toliko dijaloga kao prethodne MGS igre, nema polusatnih razgovora preko codeca i slično.

Nagovještaj je to i za The Phantom Pain, koji će po riječima dizajnera igre Jordana Amaroa imati daleko manje cut-scena nego prijašnje igre kako bi se igrači što snažnije mogli uživjeti u ulogu lika kojega kontroliraju.

„Hideo Kojima htio je istražiti što to znači dovesti franšizu u otvoreni prostor. On želi pokušati približiti igrača Snakeu tako da mu da mogućnost igranja na različite načine i smanji količinu animiranih dijelova. On želi vidjeti kako će se igrači snaći u tome kada Snake ne priča više koliko nekada. Rekao nam je, ako Snake puno priča, morat ćemo više platiti Kieferu Sutherlandu!“ – kroz šalu je pojasnio Amaro. Čitav intervju u režiji Eurogamera možete provjeriti na sljedećoj poveznici.

Komentari (5)

  • BerkutOPz

    07.04.2014 - 13:07

    prvi mgs koji ne zelim igrat, kojima previse kenja i stedi gdje ne bih trebao a to je na zeljama fanova, prvo su izbacili haytera iz serijala koji je bio bio slika i prilika svih snake-ova , sad i dijalog izbacuju, odnosno cut scene koje su u neku ruku trademark ovog serijala , do kraja ce ju napravit u 2-Du "" kako bih vidili kako ce se igraci snaci"" , daj molim te..

  • fxp1990

    07.04.2014 - 19:42

    imat ce i dalje on dosta cut scena, samo ce biti omjer cut scena i gameplaya manji, jer je igra open world. pretpostavljam da ce otprilike biti 30ak sati igra.

  • icemaher

    08.04.2014 - 15:00

    Za mene bi jos bolja bila kad bi izbacili sav sci fi materijal, da bude samo stealth action igra, da nema robote, cudna stvorenja i nerealnih stvari, ali jbg sve igre okrenuli pravac ka tome. Skoro i da nema vise klasicnih stealth igrica sa normalnim neprijateljima, sve ode u fantastiku iskljucujuci Splinter Cell serijal.

    • departed1983

      @icemaher, 08.04.2014 - 15:14

      e cuj igrica hhhh

    • icemaher

      @icemaher, 11.04.2014 - 16:10

      Smešno je sto sam napisao igrica, tako? Stealth igrice verovatno treba, ja sam inače iz Makedonije pa eto izvinjavam se za nenamernu grešku.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?